-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Evrim (2014) Filmi - Transcendence

ads
ads
Evrim (2014) Filmi -  Transcendence

Evrim - Transcendence (2014) Filminin Tanıtımı


Vizyon Tarihi: 10 Ekim 2014
Yapımı : 2014 - ABD
Tür : Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram
Süre: 1 Saat 31 Dakika

IMDb Puanı: 6.3
Yönetmen : Wally Pfister
Oyuncular : Johnny Depp , Rebecca Hall , Kate Mara , Morgan Freeman , Paul Bettany
Senaryo : Wally Pfister , Jordan Goldberg , Jack Paglen , Alex Paraskevas
Yapımcı : Christopher Nolan , Andrew A. Kosove


Evrim (2014) Filmi Hakkında Açıklama:


Ülkemizde 10 Ekim 2014 Tarihinde vizyona girecek olacak 2014 ABD yapımı farklı bir film. Tür olarak bilim kurgu ağırlıklı ve içinde aksiyon ve dramında yer aldığı Bilim kurgu türü film sevenler için izlenmesi  gereken ve iF ailesi olarak tavsiye ettiğimiz film. Evrim Türkçe Dublaj izle Evrim Filminin kadrosu oldukça başarılı  ve sevilen oyunculardan oluşmakta  başrollerde herkesin birçok filmden tanıdığı "Johnny Depp" ve "Morgan Freeman" oynamaktadır. Oyunculardan bazıları "Johnny Depp , Rebecca Hall , Kate Mara , Morgan Freeman , Paul Bettany" ve yönetmen ve senaryo yazarları "Wally Pfister", "Wally Pfister , Jordan Goldberg , Jack Paglen , Alex Paraskevas" ile 91 dakika süren ve 10 Ekim 2014 Cuma günü Türkiye'de vizyona girecektir. Bazı ülkelere göre ülkemizde vizyona girme zamanı biraz geç olmuştur. Evrim filmi izle


Transcendence ( Evrim ) Filminin Özeti:


Will Caster isminde bir bilim adamı uzun süreli çalışmalar ve deneyler yapar. Aslında yapmak istediği en zeki ve akıllı insandan daha iyi seviyede olan bir bilgisayar üretmektir. Ancak kararını vermiş insan beyninden daha etkili ve güçlü bilgisayarı piyasaya çıkaraktır. Bundan sonra bazı gruplar insan üstü bir makinenin olmasını istmediğinden bu icada karşı çıkacak ve saldırıya uğryacaklardır.

Teknolojinin gelişmesini istemeyen katil örgüt bilim adamının hayatına son verirler.  Kendisi kadar tecrübeli bir bilim insanı olan eşi Will Caster'ın beynini çok gelişmiş bir bilgisayara bağlar.  Will Caster hayatını kaybetmiştir ancak eşi sayesinde entegre edilen bilgisayar ile iletişim içindedir. Beyni ile eşi arasında iletişim olur.  Radikal gruplar bilim adamının henüz hayatta olduğunu düşünerek tekrar saldırıya geçerek eylemlerini yaparlar.

Oldukça sıra dışı ve bilim kurgu, Aksiyon Filmleri hayranlarının kaçırmaması gereken bir film izlemeye değer.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. 10 ekimde sinemada izlmeyi düşündüğüm filmdir evrim filmi gerçekten iyi kurgulanmış

    YanıtlaSil
  2. güzel film evrim filminin adı neden evrim olmuş onu anlamadım biraz kafa karıştırıcı ama izlenir

    YanıtlaSil
  3. çok güzel film kaçırmayın evrim filmi adını pek yansıtmasada insan beynini bilgisyara entegre ediyor ve süper bir bilim kurgu tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Beklediğim Filmlerden Bitanesiydi. Kesinlikle İzlemenizi Tavsiye Ederim. Konu İçerinsindeki Aşk Aynı Zamanda Çok Güzel İşlenmiş.

    YanıtlaSil
  5. çok ses getirmemesine rağmen iyi sayılabilecek bir bilimkurgu filmi. mantık hataları var ama fikir ve düşündürdükleri açısından izlenesi filmlerden.

    YanıtlaSil
  6. Jhonny Deep'in belkide karayip korsanlarından sonraki en iyi yapımı bu film bana göre izlerken oldukça etkilenmiştim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.