-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kocaeli darica da evden eve nakliyat nasıl yapılmaktadır.

ads
ads

darica

Kocaeli Darıca evden eve nakliye ve depolama hizmetlerini sunan firmamız ilke olarak seçtığımız sloganımız (Önce sorumluluk taşıma) firmamı ne taşıdığı farkında ve taşıdığımız ne olursa olsun bir canlı gözü ile bakmaktayiz çünkü sizin çöp kovanız bile bizim için değerlidir. Sayın müşterilerimiz çogunuz bizi taniyorsunuz mutlaka sizin olmasa bile bir akrabanızı taşımışız o sebepten dolayı nekadar kaliteli ve düzgün bir firma olduğumuzu kanıtlamışız, ve bizim hedefimiz yeni çevreler ve yeni müşterilere ulaşmaktır. Biz evkon nakliyat olarak başta darıca evden eve nakliyat olmak üzere kocaeli tamamına hakim, bir nakliye firmasıyız birde asansörlü evden eve nakliyat hizmetlerimi mevcuttur.

  Gebze evden eve nakliyat olarak asansörlü nakliye hizmetlerimizden faydalanmak isteyen herkes randevu alıp faydalanabilir, firmamız da taşıma işleri bu şekilde yapılır ilk olarak bir iş için oluşan bir ekip hazırlaniyor ve yola koyulur adrese varılır ekip sorumlusu eşyayı görmeye çıkar ve tespit eder neler kulanılacak hanhi malzemeler yukarıya çıkarılacak bu tespiten sonra malzemeler çıkarılır ve ambalajlama yapılmaya başlanır oda oda herşey sarılır ve ambalajlanır bir oda bittikten sonra diğer odaya başlanır bu şekil bütün eşyalar sarılır ve aracımıza yüklenir,

Yeni adrese gidilir ve orada tekrar eşyalar itina ile çıkarılır yerlerine kurulu ve çalışır vaziyete getirilerek bırakılır. Örneğin Darıca evden eve nakliyat diye arama yaptığınızda firmamız ile irtibata geçersınız bir eşya taşıması için randevu aldığınızda firmamızda gelen ekip bir buzdolabı nasıl taşınır bununla ilgili bilgiler verecez Bir buzdolabı ilk olarak elekteriği kesilir buzdolabı ambalajlanır ve taşımaya hazır vaziyete getirilir buzdolabı taşınırken mutlaka iki kişi arasında taşınmalı biri altan biri üstten tutarak taşınmalı yeni yere çıkarılır ve orada ambalajı açılır 1. saat bekletilir gazı alta çöksün diye daha sonra kulanmaya başlanır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.