-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filmi (2014)

ads
ads

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı - The Hobbit: The Battle of The Five Armies Filmi

Hobbit serisinin son filmi 2014 yılının sonlarına doğru 17 Aralık 2014 Çarşamba günü vizyona girecektir. Hobbit tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği filmden beklentiler oldukça yüksek. Yönetmenliğini "Peter Jackson" yaptığı oyuncu kadrosunun önde gelen isimleri "Martin Freeman , Ian McKellen , Benedict Cumberbatch , Luke Evans , Evangeline Lilly" ile dev kadrosuyla sinemaseverlerle buluşacak olan filmin sernarist ve yapımcıları "Fran Walsh , Philippa Boyens", "Peter Jackson , Fran Walsh" ile Macera, aksiyon ve fantastik dolu dakikalar sizleri bekliyor.


hobbit 3 filmi


Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filminin özeti:


Hobbit 1: Beklenmedik Yolculuk Filmi, Hobbit 2: Smaug'un Çorak Toprakları ve son olarak Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı ile serinin son filmi ile maceraların sonlanmasını eve dönüş yolunun bulunmasına şahit olacağız. Filmin ilerleyen sahnelerinde Dev ejderha "Smaug" ile denk geleceklerdir. Ondan kurtulmak o kadar basit olmayacak. Aynı zamanda Bilbo gollum'dan özel yüzüğü aldıktan kısa bir zaman sonra macera peşini bırakmayacak. Oldukça tehlikeli arazilerden ve görülmemiş yerlerden ilerleyerek hedefine ulaşması lazım.

Hobbit aslında iki bölümden oluşacağı söylenmekteydi 2 bölüm yayınlandıktan sonra sonrası gelmeyeceğine dair söylentiler olmasına rağmen yapımcı ve yönetmen Peter Jackson ve grubu serinin üçlemesine karar vermişlerdir. Ve taşlar bu üçlemenin sonunda yerine oturacak eksik kalan bir şey olmayacaktır.



Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Filmi (2014)



İzlemenizi tavsiye ettiğimiz film tanıtımı >>  Yıldızlararası Filmi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. yonetmen 15 yillik seruvenin sonuna geldiklerini ve artik tatil yapicagini acikladi. boyle bi film cok zor gelir artik

    YanıtlaSil
  2. Bence bu film serinin en iyi filmiydi.Gerçekten 3 boyutlu olarak seyrettiğim en güzel filmlerden biri.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.