-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ayağımıza Kadar Gelen Çok İyi Şeyler

ads
ads

Kapımıza Gelmesini istediğimiz  5 Olay

Bazen yoğun veya yorgun olduğumuz  zamanlarda bir yerlere gitmeyi hiç istemeyiz. Bu durumda işte tam bu sırada kapımıza kadar gelen bazı şeyler bizler için çok iyi olabilmektedir.

Ayağımıza Kadar Gelen Çok İyi Şeyler

1. Yemek hazırlamak bazı zamanlarda çok zahmetli olabilir. Eğer iş hayatınızda çok zaman harcıyorsanız yemek hazırlamak çok zor gelebilir. Bu durumda tek bir tıklama ile İnternet üzerinden siparişini verdiğiniz yemekler sizi bu kötü durumdan kurtarmaya yeterde artar bile.

2. Teknolojik cihazların ne  zaman bozulacağı  hiç belli olmaz. Çok önemli bir iş yaparken bilgisayarınızın bozulduğunu düşünün ve  servise götürmek için saatleriniz geçebilir aniden servis hizmeti kapınıza kadar gelse ne kadar mutlu olurdunuz.


3. Ticaret hayatında olanlar için bazı toplantılar yapılır. Fakat bu toplantıların yapılacağı semt, şehir uzakta olabilir. Müşteriniz ayağınıza kadar geldiğini varsayarsak bu çok iyi durumdur.

4. Ev taşımak başlı başına  en büyük sıkıntılardandır. Bu durumda ev taşıma nakliye firmaları sizin ayağınıza kadar gelerek bu işi üstlenmeleri çok iyi olurdu.

5. Zaman  zaman  aşk ilişkilerinde ayrılma ve barışma durumu olur.  Siz acı çekerken ve bu zamanda  mesaj atmak yerine  kapınıza kadar gelmiş olan sevgili.

Bir önceki konu >> Çabuk Yaşlanmaya Neden Olan Davranışlar

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.