-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Çabuk Yaşlanmaya Neden Olan Davranışlar

ads
ads
Çabuk Yaşlanmaya Neden Olan Davranışlar

Hassas Kişilerin Yaşlanmasına Neden Olabilecek 10 Madde


Çok hassas olan insanların kendinden çok başkalarını düşünme durumu vardır. Aşırı hassas olan insanların çabuk yaşlanmasına neden olabilecek bazı davranışlar bulunmaktadır.

1.
Bazı ev sahipleri  iş hayatından dolayı evini temizlemek için zaman bulamazlar fakat hassas insanlar temizlikçi eve gelmeden önce kişiye ayıp olmaması için ilk önce kabasını alır.

2. Seyahat eden kişiler mecburi olarak konaklamak için otelleri seçerler. Aşırı, titiz ve hassas olan kişiler çıkmadan önce yatağını toplayarak, düzenleyerek oradan ayrılırlar.


3. Hayvanseverler oldukça yaygındır. Dünya ve ülke genelimizde, sokak hayvanlarına sahip arayan birçok hayvansever görmüşsünüzdür. Ama ne yazık ki sahiplenecek kişileri bulmak zor olduğundan birçok hayvanı kendi evlerine getiriler.

4. İş insanı olan kişilerin genel durumlarda çok önemli toplantıları olabilir. Kendisinden  sonra gelen kişinin acelesi olduğunu anladığında toplantıya geç kalma pahasına rağmen çevirdiği taksiyi centilmenlik örneği olarak o kişiye bırakabilir.

5. Bazı kişilerde arkdaşlarını hiç kıramazlar. Her ne kadar gezmeyi yada o gün işleri yoğun olduğundan gezintiye çıkmak istemese bile  arkadaş ısrarı sayesinde çabucak ikna edilirler.

6. Özellikle kadınlar sürekli saç kesimi ve değişimi yaptıklarından bunu çevresinde ki insanlara sorarlar. Kötü kesim olmuş ise de buna cevabı harika, süper olmuş cevabını verirler.

7. Öğrenciler arasında da hassas olanlar vardır elbette, sınıfta çalışkan ve tembel olanlarda.  Aldığı yüksek puanı arkadaşlarına ayıp olmasın yada üzülmesinler  diye söylemeye çekinirler.

8. Günlük hayatımızda aynı kıyafetle bazı insanlar denk gelebilirler. Bu durumda hassas olan bu kıyafet sana daha çok yakışmış der.

9. İş hayatında olanların bazıları yüksek maaş bazıları düşük maaş alırlar. Arkadaşı eğer kendinden daha az bir maaş alıyorsa  kendi aldığı maaşı onunkinden daha az olduğunu belirtiler.

10. Çoğu insan yolda giderken, karşısına çıkan yayaya yol vermez  ama hassas ve kendinden daha çok başkasını düşünen kişi her bir insana yol verir. 

Bir önceki yazımız  >>   Dost Acı Söyler

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Öncelilkle şunu belirtmeliyim ki ; esasında bu maddeler sadece Aziz Türk milletine ait bir özellik.Herkeste tüm maddeler mevcut olmasa dahi 3-5 tanesi muhakkak vardır.Güzel yurdumun güzel insanları kendinden çok herzaman karşısındakini düşünürek hareket eder.

    YanıtlaSil
  2. Çabuk yaşlanmak değilde güzel yaşamak önemli olan yoksa yemişim yaşamını güzel yaşamadıktan sonra :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.