-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Ayin Filmi (2011)

ads
ads

Ayin - The Rite Filmi Hakkında:


Anthony Hopkins bir çok iyi filmde başrol oynamıştır. Ayin filminde de çok güzel oyunculuk sergilemiştir. 2011 ABD yapımı olan film 11 Şubat'da vizyona girmiştir. Tür olarak gerilim, dram ve korkuyu aynı anda yaşatan fakat korkudan kasıt kanlı sahnelerin olmadığı, gerçek bir hikayeden alıntılanarak, şeytan çıkarmayı anlatmaktadır. Ayin filminin yönetmeni "Mikael Håfström" ve oyuncu kadrosundakiler ise "Anthony Hopkins , Alice Braga , Toby Jones , Maria Grazia Cucinotta , Ciaran Hinds" ile yaklaşık olarak 2 saat süren sinema filmidir.


ayin


Ayin Filminin özeti:


Bir ilahiyat fakültesi öğrencisi, şeytan çıkarma ve bu gibi durumları araştırmak için vatikana gider. Fakat şeytan ve buna bağlı olarak bir tanrıya inancı yoktur. Gün gelir bazı şeytan çıkarma sahnelerine tanıklık eder. Her ne kadar bu kişilerin psikolojik olarak etkilendiğini düşünen ve inanmamaya devam etmesi, şeytanın ondan intikam almak için yapacaklarını konu alıyor. Ve sonunda inanmayı başarıyor ve pederin ruhunu ele geçiren şeytanı bu inanç ile zorlu bir şekilde yok edip cehenneme göndermeyi başarıyor.


Oldukça iyi bir yapım olan bu film iF ailesi olarak izlenmesi önerilir.


Bir önceki film >> Kayıp Kız Filmi

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.