-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Dost Acı Söyler

ads
ads

Dostlarımızın Bizlere Söylediği 7 maddelik Gerçekler


Bazen arkadaşlarımız kırılır, incinir veya darılırız diye gerçekleri söylemekten çekinmektedirler. Fakat gerçek dostlar doğruyu söyler ve atalarımızın dediği gibi dost acı söyler. Ama bu şekilde de insanlar bu kişilerin dediklerine alınır, kırılır ve küserler.


Dost Acı Söyler


İşte dostların söylediği bazı gerçek söylemler:

1. Ortamımızda kilolu arkadaşlar bulunur ama bu kişinin kilolu olduğunu herkes söylemez; ancak dost olan kişi sen kilo almışsın diyebilir.

2. Yemek yemek günlük ihtiyacımızdır. Bazı kişilerde  aşırıya kaçar ve bunu dost olan kişi çok yemek yiyorsun diyebilir.

3. Bazı arkadaşlarımız konuşur ama ne dedikleri anlaşılmaz ve anlatamaz durumda olduklarından, bu kişiye konuştuğundan herhangi bir şey anlmadım diyen dost tipi.

4. Bu hem erkek hem kadın için geçerli, sorduklarında benim saçım nasıl olmuş derler, bazıları çok güzel olmuş der ve havalara sokar ama gerçek olan kötü olmuşsa bunu dost olan kişi yakışmamış veya kötü duruyor diyebilir.

5. Kıyafet konusunda olan durumlardan biride bazlarına  dar gelir ve elbisenin içine giremezler bu durumda biraz kilo vermen lazım diyen dost  tipi

6. Sevgilisinden ayrılan herhangi bir kişi genel olarak ağlar bunların çoğunu kızlar oluşturur. Bu kişiye gerçek dost artık ağlamana gerek yok o başka biriyle mutlu söylemi.

7. Bazı insanlarda vardır ki çocuk gibi davranır bu kişiye de yaşına göre davran söylemidir.

Bir önceki yazımız  >>  İnsanları Mutlu Edecek Bazı Durumlar

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.