-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Yaşantımızdaki Aksiyon Filmi Gibi Anlar

ads
ads

Yaşantımızdaki Aksiyon Filmi Gibi Anlar
Aksiyon Filmlerindeki gibi Hayatımızdaki  8 An

Hayatımızda bazı anlar vardır ki aksiyon filmlerini aratmaz. Hemen hemen  çoğu kişinin bu anlarla yaşadığı dünyamızda bazı aksiyonlu anları sizlerle  paylaşıyoruz.


1. Toplu taşıma  aracından indiğimiz anda vapura yetişmek için  turnikelerin üstünden atmak, aralardan sıvışmak gibi yaşanan anlar.

2. Toplu taşıma araçlarını günlük hayatımızda sıkça kullanan kişileriz. Metro, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma araçlarında, kapılar açılır açılmaz son hızla içeri dalıp boş bir koltuk kapma anı. 

3. Anneler bazen kızdıkları zaman terlik fırlatır bunu herkes bilir  tam o anda terlikten kaçmak için yaptığınız aksiyon dolu hamle.

4. Cuma  gününden  tatile girenler genel olarak iş trafiğine kalmamak için mesaiyi bir an önce sonlandırma çabası

5. Sevgiliniz veya eşiniz ile kalabalık bir yolda  yürürken aranızdan geçmeye kalkan insanlarla sağa, sola doğru mücadele verilen anlar.

6. Otoparklarda  özellikle alışveriş merkezlerindeki bölümlerde yer bulmak çok sıkıntılı tam o boş bir yer bulduğunuz  zaman bir çok aracın oraya girme çabasında ki verdiğiniz mücadele.

7. Herhangi bir yere geç kaldığınız anda, hangi yerden gitse daha kestirme olur, diye çelişkide kaldığınız an.

8.  Çok sosyal bir insansınız elbette arkadaşlarınız da çok olacaktır. Malum hafta sonu olduğundan bazı arkadaşlarınız sizi arar.  Hadi gel görüşelim, gezelim diye ısrarda bulunan bir çok arkadaş arasından seçim yapamama anı.

Bir önceki yazımız  >>   Déjàvu Hissine Kapılmak Nedir?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.