-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Eragon Filmi (2006)

ads
ads
Eragon  Filmi (2006)

Eragon Filmi Hakkında:

Eragon Filminin vizyon tarihi 15 Aralık 2006 ABD yapımı filmdir. Tür olarak, Fantastik, macera, askiyon, gerilim ve aile içeriğindedir. Filmin yönetmeni "Stefan Fangmeier" ve oyuncularının bazıları ise "Djimon Hounsou , Sienna Guillory , John Malkovich , Jeremy Irons , Garrett Hedlund" ile 1 saat 44 dakika sürmektedir.

Eragon Filmi (2006) Özeti:


Eragon yoksul bir ailenin çiftçi oğludur. Kralın yıllardan beri taşıdığı mavi renkli bir taş vardır. O olmadan kendini huzurlu ve rahat hissetmiyordur. Bir gün aniden taşı çalınır. Kralın adamları taşı aramak için yola düşlerler bir kızın elinde buluna mavi renkte taş sanılan aslında bir ejderha yumurtasıdır. Tam bu arada taş alevlenerek başka bir köye doğru ışınlanır.

Yumurtayı bulan çocuk mavi renkteki taş görünümü olan bu cismi fakir olduğu için karşılığında bir şeyler almak için satmak ister. Tüccar bunun kralın yumurtası olduğu anlar ve hemen onu geri götürmesini ister o anda askerler gelir ve genç çocuk Eragon kendini kurtarmayı başarır.

Günlerden birgün yumurta hareketlenir ve içinden yavru ejderha çıkar. Onu herkesten saklamaktadır ancak zamanla ve hızlı bir şekilde büyür. Eragon ona uçmayı öğretir tam olarak büyüdüğü zaman ejderhasıyla zihinsel olarak konuşur. Bu miras Eragon'a çok eski çağlardan kalan dedelerinden armağandır ve ejderha onu seçmiştir. Geçmiş zamanlarda ejerhaların süvarileri vardır ve hep hikaye anlatılırmış bu şekilde savaşlar kazanılır ve en güçlü topluluk haline gelirlermiş. Eragon bu hikayenin gerçek olduğuna ancak ejderhaya sahip olunca anlar.

Sonrasında kral çocuğu öldürmek için her yeri yakar yıkar büyük bir savaş çıkar. Eğer çocuk ölürse ejderhada ölmektedir. Erjderhanın ölmesi süvariye birşey yapmaz ama öncelik genç süvaridedir.

Bir önceki sinema içerikli konumuzda "2015 Yılı En İyi Filmleri Hangileri" isimli yazımızı okuyabilirsiniz. 2015 yılına ait en iyi filmleri listeler halinde görebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. imdb puanını hakettiğini düşünüyorum. 2.sini çekseler keşke, heyecanlı yerde bitmişti.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.