-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yargıç Filmi (2014)

ads
ads

Yargıç - The Judge Filmi


Yargıç filminin vizyon tarihi 17 Ekim 2014'dür. Orjinal ismi "The Judge" filmin yönetmeni "David Dobkin" ve oyuncularından bazıları "Robert Downey Jr. , Robert Duvall , Vincent D'Onofrio , Vera Farmiga , Leighton Meester" ile ortalama 2 saat 21 dakika süren dram türünde filmdir.



Yargıç Filmi (2014)

The Judge: Yargıç Filminin Özeti:


Kendi alanında çok başarılı bir avukat ve yıllardan beri konuşmadığı babası yargıç ile yolları, annesinin hayatını kaybetmesinden sonra birleşir. Avukatın babası o bölgenin en eski yargıçlarındandır. Yıllar öncesinde davasını gördüğü bir suçluya güvenerek en az cezayı vermesi ve bundan sonra suçlu daha büyük bir suç işleyerek 20 yıl hapse mahkum edilir. Alzheimer olan yargıç artık, eşinin ölümünden sonra daha bir agresif ve unutkan olmuştur. yaptığı olayları net olarak hatırlamamaktadır.


Bir gece vakti yol kenarında eski davasına baktığı suçlunun cesedini polisler bulur ve yargıçın arabasıyla çarpılmış ve tüm deliller,  başarılı avukatın babasını göstermektedir. Bunun için arası babasıyla iyi olmayan avukat babasını kurtarmak için onu savunur. Fakat babası tam olarak kazayı hatırlamamakta ve kendinin o kişiyi öldürüp öldürmediğini bilmemektedir. 

Tüm deliller toplandıktan sonra, avukatın babası bazı şeyleri hatırlamaya başlar, o çocukla karşılaştığını, konuştuğunu ama tasarlayarak mı öldürdüğü yada kaza sonucu mu? bunu kendisi de bilmemektedir. Avukat babası için elinden gelen her şeyi yapmıştır jüri bu olayı karara bağlar.  Yargıç Filminin IMDb puan sıralaması 10 üzerinden 7.5 olarak belirlenmiştir.

Bir önceki film tanıtımı   Karanlık Vadi Filmi 2014 yılının en iyi filmleri arasında yer alan western sinema filmlerindendir. Oldukça iyi işlenmiş sahneler ile dikkatleri çekiyor. Birçok ödül almış ve adaylığı bulunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.