-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Karanlık Vadi Filmi (2014)

ads
ads

Karanlık Vadi - Das finstere Tal Filmi Tanıtımı:


Avustralya ve Almanya yapımı olan filmi vizyon tarihi 2014 yılıdır. Tür olarak Western içeriklidir. Karanlık vadi filminin yönetmeni "Andreas Prochaska" ve oyuncu kadrosundan bazıları "Sam Riley , Clemens Schick , Tobias Moretti , Helmuth Häusler , Johannes Nikolussi" Filmin IMDb puan sıralaması 10 üzerinden 7.2 olarak oylanmıştır. 17 tane ödül ve 2 ödül adaylığı bulunmaktadır.

Karanlık Vadi Filmi (2014)


Film oldukça kaliteli ve  sıkılmadan izleyebileceğiniz türden.  Kovboy filmlerini sevmeyenlerin bile hayranlıkla izlediği tam not alan kült filmlerdendir.  ilk yarım saat yavaş ve durgun ilerleyen filmin  diğer dakikalarında tempo artarak farklı akıcılıkla kendine hayran bırakıyor.

Karanlık Vadi – The Dark Valley 2014 Filminin Özeti:


Kış henüz gelmeden kimsenin tanımadığı gizemli bir genç alp dağının eteklerinden kasabaya doğru gelir. Küçük bir kasaba ve insan sayısı oldukça az olan bir yere gelir. Kasaba halkı şaşkın şaşkın bakınırlar. Ne için geldiğini sorduklarında öyle bir cevap verir ki kalmaması için neden kalmaz.

Kış boyu kalacaktır ve yapması gereken çok önemli işler vardır. Kış kapıya dayanır yollar kapanır, her yer bembeyaz kar içinde. Ormanda kütüklere yardım ederken kasabanın ileri gelenlerden biri aniden sır şekilde ölür. Sıra sıra kişiler ölmektedir.  Olayın iç yüzü geç olmadan anlaşılır ve o kişinin peşine düşerler. 87. Oscar ödüllerinde, Avusturya'nın resmi adayı olmasının yanı sıra, Berlin ve Karlovy Vary gibi festivallere de konuk olan esrarengiz bir film.

Bir önceki film tanıtımı >>     Eragon Filmi (2006)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.