-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » IOBit Uninstaller nedir?

ads
ads

IOBit Uninstaller nasıl kullanılır, ne işe yarar?

IOBit Uninstaller gereksiz  programları bilgisayarınızdan çok kolay şekilde kaldırmanıza yarayan ücretsiz ancak çok gelişmiş özelliklere sahip yazılımlardan biridir.  Bilgisayarımıza genel olarak ücretsiz programlar indirdiğimiz zaman ek olarak yanlarında bizlerden habersiz veya haberdar olarak bazı yazılımlardan yüklenebilmektedir. Bu tür programları kaldırmak istediğimiz  zaman Denetim Masası > Program Ekle Kaldır / Programlar ve özelliklerden kaldıramadğımız yazılımları kaldırmak için kullanılan programdır. 

En önemli özelliklerinden biri kaldırma simgesi gözükmeyen programları çok hızlı şekilde sorunsuz şekilde bilgisayarınızdan kaldırmasıdır. Aynı zamanda ücretsiz olarak kullanıcıya sunulan yazılımlardandır. 


IOBit Uninstaller nasıl kullanılır?

İlk olarak IOBit Uninstaller programını indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın

http://www.tamindir.com/iobit-uninstaller/

Programı indirdikten sonra kurulum gayet basit şekildedir. İleri > İleri ve son diyerek kurulum tamamlanacaktır. 

Kullanımı  oldukça basittir.  Aşağıdaki adımları takip ederek istenmeyen programlardan kurtulabilirsiniz. 

Sağ üst kısımda Forced Uninstall sekmesine  tıklayın ve  karşınıza aşağıdaki gibi ekran gelecektir. 

IOBit Uninstaller nedir?

Açılan pencerede Yeşil renkli buton olan Browse tıklayın.  Eğer silmek istediğiniz programı arayarak bulun ve silme işlemine devam etmek için Next butonu gözükecektir. İleri dedikten sonra "Powerfull Scan" seçerek silme işlemini tamamlayın.  

IOBit Uninstaller  Nasıl Kullanılır  Videolu Anlatım 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Çok kullanışlı bir program tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Beni gıcık eden programlara karşı birebir :)

    YanıtlaSil
  3. Mustafa ERCÜMENT14 Aralık 2015 08:39

    iobit gerçek çok işe yarıyor. Programı kökünden söküp atıyor tertemiz

    YanıtlaSil
  4. düzenli olarak her format sonrası kurduğum ve kullandığım yararlı bir programdır ki kesinlikle tavsiye ediyorum... Advanced System Care içinde gelen alet çantasında bulunan bu küçük programcık sayesinde bilgisayarınızda kalıntısı izi kalmadan köklü program kaldırma işlemi yapabilirsiniz. Yani kayıt defteri orda burda izi mizi kalmadan tertemiz silersiniz...

    YanıtlaSil
  5. kullandığım bir programdır, ben system care ile içinde gelen halini kullanıyor bir programı kaldırdıysam bu program ile taratıyor ve kalıntıları da bununla siliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle tavsiye edeceğim bir programdır, ki bunu advanced system care ile içinde yüklerseniz daha senkronize çalışacak ve işinize daha işlevli olarak yardım sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  7. advanced care indirdikten sonra içinde gelen bir bileşendir, free sürümü gelir ufak bir crack işlemi ile full yapılabilir ve çok başarılıdır. Ben bilgisayarın program ekle kaldır olayını kullanmam bile bu varken öyle ki, tertemiz kaldırır daha sonrasında da birşeyler kalmış diye kontrol eder kayıt defteri vs. de süprüntü kaldı ise onları da temizler...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.