-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gelişen Teknoloji Ve Hayatımızı Kolaylaştıran Uygulamalar

ads
ads

                Akıllı telefonlar son bir kaç yıldır hayatımızı ciddi anlamda değiştirmişlerdir. Olumlu yönde meydana gelen bu değişimler ile eskiden bize zaman kaybettirerek yapılan işler artık oturduğumuz yerden bir kaç dokunuş ile halledilebilmektedir.

                Akıllı telefonlar tıpkı bilgisayarlar gibi işletim sistemine sahiptirler ve bu işletim sistemi üzerine program yüklenerek çalışırlar. Söz konusu programlara mobil uygulama adı verilmektedir.
                Söz konusu mobil uygulamalar Mobil Uygulama Geliştiricisi kişi ve kurumlar tarafından hazırlanmaktadır. Tıpkı bilgisayar programlarının hazırlanması gibi kodlama işlemiyle hazırlanan bu programlar bankacılıktan alışverişe kadar pek çok sektörde uygulama alanı bulmaktadır.




                Mobil uygulamalar içerisinde oyunlar oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle çocuklar ve gençler tarafından oynanan mobil oyunlar hem zeka gelişimini sağlamayan hem de boş zamanları değerlendiren faydalı araçlardır. Son zamanlarda popüler olan Lokum Oyunu uygulaması ile hem keyifli vakit geçirebilir ve hem de çocuklarınızın zeka gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.
Alper İskender (alperiskender.com) tarafından geliştirilen lokum oyununa ios ve android uygulama marketlerinden erişebilirsiniz. Ayrıca mobil uygulama talepleriniz konusunda Alper İskender'den destek alabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bugun aa su uygulama guzelmis deyip indirsem yarin yenisi cikiyor

    YanıtlaSil
  2. Akıllı telefonlar geliştikçe mobil oyunlarda gelişti. Grafiklerde çok kaliteli olmaya başladı haliyle boyutlarıda arttı. Arcade oyunlarda popüler ama vakit geçiriyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.