-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Öne Çıkan Yayınlar Blogger

ads
ads

Öne Çıkan Yayınlar Blogger Gadget

Blogger kullanıcıları için yeni bir güncelleme geldi. Öne çıkan yazılar eklentisi (gadget)

Artık çok sık aralıklarla blogger tarafından yeni güncellemeler ve özellikler geliyor. Bu sayede artık daha kullanışlı ve önemli bir yere sahip oluyor. Son olarak öne çıkan yayın eklentisini kısa bir zaman önce blogger kullanıcılarına sundu. 

Bu özellik blog sahiplerinin çok işine yaracaktır. Bu sayede sayfa gezinme oranı daha yüksek olacak ve öne çıkan yazı kişinin ilgisini çekerse o yazıya yönelecektir. Bundan dolayı seo için çok faydalı olacaktır. 

Bu özellik tamamen blogger üzerinden yapılmaktadır. Kurulumu çok basit olup normal gadget nasıl ekliyorsanız o şekilde olacak ancak bazı ayarlar yapılacaktır. Bu ayarları sizlere sırasıyla gösterelim. 

Öne Çıkan Yayınlar Blogger 1


İlk olarak blogger yönetici paneline girin ve oradan "yerleşim" sekmesine tıklayın. Bu bölümde birçok "Gadget Ekle" seçeneği göreceksiniz herhangi birini açın ve karşınıza ikinci gadget olarak "öne çıkan yayın" gelecektir. Tıklayın ve açın. Burada öne çıkan yayın yazısını istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Ve ayarlar kısmında ise "yayın başlığını göster", "resmi göster" şeklinde seçenekler var. 

Öne Çıkan Yayınlar Blogger


Bir alt kısımda ise tüm etiketlerinizin listelendiği bölüm var oradan hangi yazıya ait etiketin öne çıkmasını istiyorsanız onu seçin ve alt kısımda girdiğiniz içerikler belirecek herhangi birini seçip kaydet diyin ve temanızın neresine daha uygun görünüm veriyorsa oraya eklentiyi ekleyin.  Bunu videolu olarak aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dediğimiz gibi aslında çok kolay ancak bu konuda yeni olanlar ve bilmeyenler için rahat yapabilmeleri için if ailesi olarak anlatımı gerçekleştirdik. 


Öne Çıkan Yayınlar Video izle



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Wordpress ile beraber en cok tercih edilen sistem blogger. Bu gadget da inanilmaz bir kolaylik sagliyor.

    YanıtlaSil
  2. Blogger aradan uzun bir süre geçtikten sonra güncelleme yapıyor malesef. Blogger kullanıcıları için yararlı bir gadget.

    YanıtlaSil
  3. Blogumda ne zamandır bu eklentiyi kurmak istiyordum, Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.