-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » OTOPAY KART SATIN AL

ads
ads
Otopay kartlarınızı satın almak artık çok kolay hale gelmiştir. Yapmanız gereken işlem çok basittir. Hemen bir otopay kart yetkili satıcısı bulmak ve bilgi almak yeterli olacaktır. Aramanız ve talep etmeniz durumunda her türlü destek canlı bir şekilde sağlanmaktadır. Kart satın almak için online seçenekleri de kullanabilirsiniz. Bunun için hemen bir otopay satıcısının sitesine giriş yapabilir ve başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu kart alışverişlerde kullanılacaktır. Ön ödeme yaparak dilediğiniz limitlerde sunulan kartlardan satın alabilmeniz mümkündür. Kart limitleri 10 eurodan başlar ve 10 bin euroya kadar devam etmektedir. Tercih tamamen size ait olacaktır. İhtiyaçlarınızı belirleyin ve dilediğiniz otopay kartınızı hemen satın alın. Başvuru işlemleri ve kartın size ulaşması çok kolay ve hızlı olacaktır. Ekstra hiçbir ücret ödemez ve sonraki süreçlerde de asla kart ücreti gibi gereksiz maliyetlerle karşı karşıya kalmazsınız.


OTOPAY KART SATIN AL


Ön ödemeli kartların bilinirliği ve kullanımı çok yaygın hale gelmiştir. Bu kartlardan biride otopay kart al sistemidir. Çok sayıda farklı avantajı bulunmaktadır. Öncelikle ihtiyacınız olan limiti satın alırsınız. Hiçbir zaman kredi kartı gibi ihtiyacınız olmayan limitler sizlere sunulmaz. Gereksiz kart ücreti gibi maliyetler yansıtılmaz. Satın alınan kartları her zaman paraya çevirebiliyor olmanız bir diğer olumlu tarafı olmaktadır. Bu işlem için yetkili otopay kart satıcısı ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Yetkili kişiye 19 haneli kart numaranızı ve 4 haneli güvenlik kodunuzu bildirmeniz yeterli olacaktır. Sizden istenilen kişisel banka hesap numaranızı iletmeniz durumunda en fazla 10 dakika içerisinde paranız hesabınıza aktarılmış olacaktır. Sistemle anlaşmalı site sayısı çok fazladır. Günümüzde binlerce online site bu olanaklardan yararlandırmaktadır. Bu sayının çok daha artması kesindir.  Otopay kart kullanıcılarının artması bunda etkili olmaktadır.


Sizde hemen bir otopay kart al satın alabilir ve bu sistemle tanışabilirsiniz. Bu kartın kullanılmasındaki en temel etken güvenliktir. Online alışverişlerde yapılan ödemeler her zaman risklidir. Kredi kartı veya banka hesaplarından yapılan ödemelerde belli riskler vardır. Kötü niyetli internet dolandırıcılarına hiçbir zaman fırsat vermeyin ve ödemelerinizi otopay kart ile gerçekleştirin. Web sitemiz http://www.otopaykartal.gen.tr/ üzerinden hızlı ve güvenilir alışveriş yapabilirsiniz dilerseniz mobil uygulamalarımızla otopay her zaman cebinizde olsun.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. On odemeli kart furyasi tam gaz devam ediyor her gecen gun yeni bir firma katiliyor piyasaya

    YanıtlaSil
  2. Her geçen gün farklı farklı online alışverişte kullanmak için sanal kartlar çıkıyor otopayı daha yeni görüyorum ve bayağıda avantajı var bir deneyeceğim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.