-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The BFG Filmi (2016)

ads
ads

The BFG - The Big Friendly Giant 2016 Filmi İnceleme:


Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi "1 Temmuz 2016" , The BFG sinema filminin yönetmen koltuğunda oturan yetenekli kişi "Steven Spielberg", filmin oyunlarından bazıları "Rebecca Hall , Bill Hader , Mark Rylance , Adam Godley , Jemaine Clement" , tür olarak ise "Aile , Fantastik" içeriklerine yer verilmiştir. 2016 - ABD , İngiltere yapımı sinema filmidir.

The BFG Filminin Özeti:


Ünlü bir çocuk kirabından sinemaya uyarlanmış çok güzel bir  filmdir.  Özeti hakkında geniş bilgi yer almamakla beraber kısa özeti:

Artık canlıları genel olarak insanları yememe kararı alır ve bunun  için kendi türü cinsinden artık  dışlanan bir  sevimli bir devin yetimhanedeki Sophie adındaki  küçük bir kızla dostluğunu  işleyen yapımda fantastik dünyanın sert kuralları çocuk masumiyetine karşı durmaktadır.

The BFG Filminin Fragmanını izle


Not: bu video "Movieclips Trailers" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Steven spielberg yine yetenegini konusturacaktir diye dusunuyoruum. The Bfg filmini sabirsizlikla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Steven Spielberg filmlerini çok severim. Birde oyuncu kadrosunda Rebecca Hall'i görünnce bir kat daha beklentim arttı. Umarım film ülkemizdede vizyona girer.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.