-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bir düğme ekle (Facebook)

ads
ads

Facebook Düğme Ekleme İşlemi

Ülkemizde ve dünyada en çok  kullanılan,  ev çok zaman harcanan yer kuşkusuz Facebook'dur. Yeni bir buton ile karşımızda. "Bir düğme ekle" butonu ile bizlere güzel bir hizmet vermeye devam ediyor. Bu buton ile neler yapılacağını açıklayalım:


Bir  düğme ekle (Facebook)


Bu düğme ekleme sekmesi Facebook sayfası olanlar için geçerli. Burada yapılmak istenen sayfanızdaki insanları eklediğiniz içeriğe yönlendirmek. Örnek olarak; Kişileri direk olarak web siteniz varsa ona yönlendirmek veya bir uygulamaya yönlendirmektir. 

Bu yönlendirmelerden bazıları:

    * Videoyu izle,
    * Şimdi ara,
    * Bizimle İletişime geç,
    * Rezervasyon oluştur,
    * Uygulamayı kullan,
    * Oyna,
    * Mesaj gönder,
    * Şimdi alışveriş yap,
    * Kaydol,
    * Mail gönder,
    * Randevu talep et, gibi birçok özelliği içinde barındırmaktadır.  Bu şekilde insanlar direk olarak eklediğiniz bölüme  ulaşmaktadır. Tabi bu şekilde tanıtım yapma imkanı da sunmaktadır. Eğer bir video izletmek isterseniz 'Yeni video yükle' sekmesinden bunu gerçekleştirebilirsiniz. 

Bu ve  daha çok özellikle ile  webmasterları ilgilendiren ve facebook sayfası olan bu şekilde internet sitesinden herhangi bir bölümün bağlantısını ekleyerek direk olarak kullanıcının sitenize gitmesini sağlayabilirsiniz. 

Bir uygulamaya bağlantı oluştur kısmından ise evet olanı seçip oluştur butonu ile işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ve kullanıcılar bunu sayfanın en başında görürler. İlgisini çekerse tıklama yaparlarsa direk sitenize yönlenir ve ilgili içeriği görürler. Bizler genelde video yüklüyoruz. Tabi  yukarı da saydığımız aktiviteleri eklemeniz de mümkündür.

iF ailesi olarak bizde  facebook sayfamız olan "https://www.facebook.com/iBRaHimFiratFan/" bölümüne bir düğme ekleyelim. Bunu videolu şekilde yapacağım sizlerinde daha kolay bilgi sahibi olması açısından. 

Genel olarak zaten çok kolaydır. Facebook kullanan kişiler için bunu yapmak çok kolay ancak bilmeyen elbette olacaktır. Bu sebeple yardımcı olmak açısından faydalı olacaktır.



Facebok Düğme Nasıl Eklenir Video izle..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.