-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çim halı ile her mevsim baharı yaşayın

ads
ads
Balkonunuz da sitenizin bahçesi gibi yeşillikler içinde olsun, görenlere ferahlık duygusu versin istiyorsanız çim halı tam sizin aradığınız ürün olacaktır. Çim halı sayesinde, ister yaz güneşi altında ister kar yağarken, balkonunuz kır güzelliği içerisinde olabilir. Tüm hava şartlarında kullanılabilir olması çim halı türünü yaşam mekanları için öncelikli tercih haline getirmektedir. Suya dayanıklı bir yapıya sahip olması ise okul, apartman, otel gibi açık alanlarda kullanılabilmesine imkan vermektedir.

Kolay temizlenmesi yani su ile ya da silkeleyerek kirlerden arındırılabilmesi ise balkon kullanımını mümkün kılmaktadır. Özel yapısı sayesinde ise dışarıdan gelen kir ve tozu içerisine hapseder. Tüm bu özellikleri ile temizlik maliyetlerini de azaltmış olur. Kanserojen madde içermemesi ve alev geciktirici niteliğe sahip olması ile anaokulu, okul ve ev balkonu sınırlarında kullanım konusunda güven vermektedir.


Çim halı ile her mevsim baharı yaşayın


Kullanılacak mekana kattığı renk ile dikkat çeken çim halı türünün farklı renk seçeneklerini de kullanmak mümkün olmaktadır. Tabiat işaretçisi yeşil renk dışında, oyun alanlarında kullanılmak üzere kırmızı ya da alışveriş merkezi açık alanlarında kullanım için mavi renk çim halı tercih edilebilecek seçenekler arasında bulunmaktadır.

Açık ya da kapalı alan olsun hayat verilmek istenen tüm alanlar için kullanılan çim halı, en uygun fiyata paspastoptancisi.com online alışveriş mağazasında bulunmaktadır. Paspas söz konusu olduğunda öncelikli olarak akla gelen paspastoptancisi.com, geniş ürün yelpazesi ile aranılan her tür paspası bulabileceğiniz bir alışveriş platformudur. 8 mm Kırmızı, yeşil ve mavi çim halı seçeneklerinin bulunduğu online mağaza, çim halıyı müşterilerin isteğine göre özel olarak boyutlandırılıp göndermektedir.


Müşteri merkezli hareket eden paspastoptancisi.com, herhangi bir sorunla karşılaştığınızda müşteri hizmetleri ile sorununuzu çözmek ve memnuniyetinizi sağlamak için siz değerli müşterilerinin yanında olacaktır. %100 güvenli alışverişin huzurunu duyabileceğiniz alışveriş platformunda kolay ödeme seçenekleri de sizleri beklemektedir. Kredi kartına taksit imkanı, eft ya da havale seçeneklerinden birini tercihte indirim fırsatı sunulmaktadır. Yaşam alanınıza renk katarken uygun fiyat fırsatlarını da yakalamak için web sitesi üzerinden elektronik bültene üye olmanız yeterli olacaktır.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.