-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ NE ALINIR?

ads
ads
Öğretmenler gününde öğretmenlerinize ve öğretmen olan tüm sevdiklerinize harika hediyeler vererek çok mutlu olmalarını sağlamak istemez misiniz? Yanıtınız evetse hediyefarkı.com’da sizi bekleyen en güzel öğretmen günü hediyeleri aklınızı başınızdan alacak.
Her yıl 24 Kasım tarihinde tüm senenin en anlamlı günlerinden biri kutlanıyor; öğretmenler günü. Mesleklerini büyük bir aşkla yapıp öğrencilerinin kusursuz birer yetişkin bireye dönüşmesini sağlayan öğretmenlere adanmış bu günde onları harika birer hediye vererek mutlu etmek istiyorsanız kesinlikle en doğru adrestesiniz. Hediyefarkı.com kadın ve erkek öğretmenlere verilebilecek, öğretmenler günü konseptine özel olar olarak üretilmiş harika hediyeler ile sizi bekliyor. İşte sevgili öğretmenlerinizin kalbini ısıtmanızı sağlayacak en güzel öğretmenler günü hediyesi önerileri.

1- İsme Özel 2'li Lüks Kalem Seti

Öğretmenlerin işine çok yarayacak ve çok sevecekleri bir hediye; isme özel ikili lüks kalem seti.

2- Kişiye Özel Öğretmenler Günü Duvar Saati

Öğretmenler hayatımızın en önemli öğelerinden biri onlara unutulmaz bir hediye vermek isterseniz Kişiye Özel Öğretmenler Günü Duvar Saati vererek kendilerini her an değerli hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Öğretmeniniz her saate baktığında sizi hatırlayacak.

Fiyat bilgisini görmek için tıklayın.

3- Öğretmene Özel İsim Yazılı Cetvel

Eğer sizlerde bu farklı hediyeyi öğretmeninize armağan etmek isterseniz, yapmanız gereken tek şey , üst bölümde bulunan kısıma cetvel üzerine yazılması istediğiniz kelimeyi yazarak sepete eklemek.

4- Tebeşir Kupa

Öğretmenler gününde bundan mükkemmel bir hediye olabilir mi? Öğrencilik zamanımızda görmekten bıktığımız, korkulu rüyamız olan o kara tahtanın sevgiyi dile getirmenin en iyi yollarından birine dönüştüğü bu hediye özel fiyatı ile hediyefarki.com'da.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.