-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Thulium Lazer Leke Tedavisi

ads
ads
Thulium Lazer Ne Demektir?

Birçok bireyde oluşan cilt lekesi sorunu aslen sağlık açısından sakıncası olmayan ama kişiyi rahatsız eden bir sorundur. Bu sorunu kendisine problem ederek hayata küsen bireylerin olduğu da bir gerçektir. Ama artık teknoloji çağında olmamızın faydası sayesinde bu istenmeyen cilt rahatsızlıklarından kurtulmak çok kolay olmaktadır.

Sivilce izleri, doğum ve güneş lekeleri gibi birçok cilt rahatsızlıkları tedavisinde kullanılmak üzere Thulium Lavieen Lazer cihazı tasarlanıp yapılmıştır. Bu cihaz hem tüm cilt rahatsızlıkları için kullanılabilmektedir. Hem de diğer cihazlara oranla daha olumlu ve daha hızlı sonuç vermektedir.

Thulium Lazer Cihazı Hangi Alanlarda Kullanılıyor?

Cilt sorunu olan bireyler için müjde niteliği taşıyan Thulium Lazer cihazı tüm uzman cilt doktorları tarafından önerilen bir cihazdır. Thulium Lavieen Lazer makinesinde tedavi olmak için öncelikle uzman doktora görünmelisiniz. Uzman doktorun bu tedaviyi önermesi ve onaylaması sonrasında cilt rahatsızlığı tedavisine başlayabilirisiniz.

Thulium Lazer Leke Tedavisi


Thulium Lazer cihazı ile cildinizde oluşan güneş lekelerinden, hamilelikten kalan doğum lekelerinizden, yüzünüzde uzun süre kalan çillerinizden, yaşınız ilerledikçe cildinizde oluşan kırışıklıklardan, gençliğinizde sorun olan sivilce sonrası akne izlerinizden, zamanla genişleyen gözeneklerinizden kurtulabilirisiniz. Ayrıca cilt renginizi beyazlatabilir ve cildinizi sıkılaştırıp toparlanmasını da bu cihaz ile sağlayabilirisiniz.

Thulium Lazer Cihazı Nasıl Tedavi Ediyor?

Lavieen Thulium Lazer cihazı
başka lazer makinelerinden farklı olarak çalışmaktadır. Bu cihaz diğer cihazlar gibi cilt sorunu olan bölgelerde cilt lekelerini parçalamaktansa onları onarmaktadır. Thulium Lazer cihazı sorunlu olan bölgeler üzerinde gezdirilerek kontrollü ve bilinçli olarak bölgeye zedeleme işlemi uygulanmaktadır. Bu zedelenme bireyin             bünyesinde var olan makrofaj hücresini açığa çıkartılarak sorunu olan bölgeye çekilmektedir. Bu hücre cilt sorunu olan bölgeyi yenileyerek kendisini tedavi etmektedir.

Thulium Lazer Cihazının Teknik Özellikleri Nelerdir?

Her çeşit cilt sorununu tedavi edebilen Thulium Lavieen lazer cihazı düşük bakım ücreti olan ve fazla sarf malzemesi gerektirmeyen bir cihazdır. Kullanımı kolay ve güvenlidir. Bu cihazın ebadı 279(G)x687(D)x766(Y)mm ve ağırlığı 60 kg’dır. Tarama boyutu 1x1mm - 30x30mm (her 1x1mm 1 adım)’dır. Lazer özelliği Tm-doped fiber ve lazer dalga boyutu da 1,927nm’dir



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.