-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yalın ADSL ile ADSL Arasında Ne Fark Var?

ads
ads

ADLS ile Yalın ADSL Nedir?

İkisi arasında ne fark vardır ve hangisi daha hızlı internet hızına sahiptir?

ADSL bilindiği gibi sadece tek bir hat üzerinden yani sabit bir telefona ihtiyacı vardır. Bu şekilde hizmet verir. Bu şekilde de İnternet sinyalleri bizlere ulaşmaktadır. Telefon hattından faydalanarak sinyaller ulaşır. 

Yalın ADSL ile ADSL Arasında Ne Fark Var?


Yalın ADSL olduğu zaman sabit bir telefona ihtiyaç olmaz. Yani sabit telefon bulunmazsa bile siz internet sinyallerini alır ve rahatlıkla interneti kulllanabilirsiniz. Aradaki fark sadece budur. Fakat hız konusunda  herhangi bir değişme azalma çoğalma olmaz hız önce nasılsa gene aynıdır. 

Dediğimiz gibi tek fark biri sabit telefon hatlarından sinyalleri bize  ulaştırırken diğeri sabit bir telefon olmadan sinyalleri alır ve internet çalışır vaziyette olur. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. ülkemizde çoğu kişi internet kullanmasına karşın bu konu hakkında kimse detaylı bilgiye sahip değil. açıklamanız iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Benim sabit telefonu kullandığım pek yok bu yüzden kapattırıp yalın ADSL'e geçmek istiyorum fakat üşeniyorum maalesef.

    YanıtlaSil
  3. Bence aralarinda icbir fark yok ikisinede ayni parayi oduyoruz. Degisen bor sey yok

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.