-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Otobüsle Avrupa Turu

ads
ads
Yurt dışı seyahatleri gençler başta olmak üzere pek çok insanın hayalidir. Bu hayali gerçekleştirmekse oldukça maliyetli bir iştir. Peki daha uygun fiyatlarla, birbirinden farkı kültürleri tanımak ve keşfetmek mümkün olamaz mı ? Ülkemizde çeşitli firmalar aracılığıyla otobüsle avrupa turu gibi etkinlikler düzenlenmektedir. Bu etkinliklere katılmak hem insanın ufkunu genişletmekte hem de farklı insanlar tanımak, farklı yerler görmek ve seyahat tutkusunu dibine kadar yaşamak için olanak sağlamaktadır. Öyle ki Avrupa ülkeleri hakkında kısa bir araştırma yapıldığında bu ülkelerin birbirlerine olan yakınları dikkat çekecektir. Otobüsle Avrupa turu etkinliklerinde ülke içerisindeki farklı şehirlerde geziyormuş gibi kısa zaman dilimlerinde ulaşım sağlanarak farklı ülke ve şehirleri görmek mümkün olacaktır.

Otobüsle Avrupa Turu



Tur haricinde yapılacak olan seyahatlerin maliyeti düşünüldüğünde ortaya bir hayli kabarık bir hesap çıkmaktadır. Uçak bileti, konaklama ve beslenme masrafları gibi pek çok etmenden tutun da şehir içi ulaşım masraflarına kadar farklı ücretler kendisini gösterecektir. Bu masrafın altından kalmak ise ülke standartlarında normal gelire sahip olan bir insan için ne yazık ki mümkün değildir. Otobüsle Avrupa turu kişilere uygun bir bütçe ile sosyal bir ortamda farklı ülkeleri gezip görme olanağı sağlamaktadır.  Bu etkinlik sayesinde olabilecek en minimum masrafla farklı rotalarda, değişik kültürleri gözlemleme fırsatı elde edilebilmektedir. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu turlara katılım sağlamak için organizasyonu yapan firma ile iletişime geçilmesi yeterli olacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.