-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » WordPress için jQuery altyapılı slider (manşet) eklentisi

ads
ads
WordPress için geliştirilmiş olan, jQuery eklentisine  sahip ve fazlasıyla profesyonel bir biçimde derlenmiş  olan bu  eklentiyi paylaşmak istiyorum. Eklentinin adı Easing Slider. Bu eklenti için, görüp görebileceğiniz en işlevsel slider (manşet) eklentisi diyebilirim. Çünkü eklentinin altyapısı tamamen jQuery ve dolayısı ile bu doğrultuda tasarım bazlı olarak ta fazlası ile profesyonel. Eklentiye ait panel sayfası doğrultusunda da; eklentiye ait en ayrıntılı ayarlamaları, hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Ve bunları gerçekleştirmek 1 dakikanızı dahi almıyor. Slider’a ekleyeceğiniz resimleri ve resimlere ait linkleri de aynı şekilde eklentiye ait panel vasıtası ile gerçekleştirebiliyorsunuz. Blogunuza slider arıyor iseniz, bu eklenti emin olun tam size göre.
Eklentiyi anasayfanızda, arşiv sayfanızda vs. (index, archive dosyalarında) göstermek istiyorsanız, aşağıdaki kodu kullanmanız yeterli olacaktır;
<?php if (function_exists('easing_slider')){ easing_slider(); }; ?>
Not: Eklentiye resim ekler iken, yazıya resim ekler gibi resim ekliyorsunuz. Daha sonra resim linkini, eklenti sayfasındaki resim bölümüne yapıştırıyorsunuz. Slider’da kaç tane resim görüntülenmesini istiyorsanız, eklentiye ait seçenek sayfasından bunu da ayarlayabilirsiniz.
İndir: Easing Slider

İyi Günler...

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.