-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » Bonzai Jamaica Nedir + Zararları - ( Öldürür )

ads
ads
uyuşturucu

Bonzai uyusturucu Nedir ve zararları nelerdir

Bonzai kullananlar  jamaica kullananlar bonzainin  zararları jamaica'nın zararları 

bon (tabak), sai (ağaç) kelimelerinden oluşan bonzai kelimesi, tabak ya da taş üzerinde yetiştirilen, minyatürilize edilmiş ağaçları ifade eder. Türkçeye bonzai olarak geçmiştir...

Bundan 3 4 yıl önce piyasada olmayan bu uyuşturucu madde son zamanlarda ülkemizde ve dünyada hızla yayılmaktadır. Herkes buna yönelmektedir. Çok tehlikeli olan bu uyuşturucu  tek seferde bile ölüm riski oluşturabilimektedir ve aynı zamanda ölüm bile gerçekleşebilmektedir. Örneklerini belki görmüş ve ya duymuşsunuzdur. Tek bir duman bile öldürebilir ölüm riski vardır.   Günümüzün en tehlikeli  uyuşturucuları arasında en baştadır. Kullanıldığı zaman, terleme ağız kuruluğu Bad trip Yani ölüm tribi de denir. Kaygılı duygulara bad tribe girildiği zaman komaya girme ihtimali vardır.  Bir anda korku  dünyadan başka  bir yere gidiş halüsinasyon görme, öldüğünü veya öleceğini düşünme düşüncesi, kullanan bireyleri, kalp krizi geçirip  o anda ölümüne neden olabilimektedir.


Ancak bu durum herkes için geçerli değerlidir. Bu kullanılan doza ve maddeye bağlı olarak değişebilir. Piyasada bonzai olarak adı geçebilir ama içindeki kimyasal bileşenler hepsinde  değişiklik gösterebilir. Bu yüzden hem içilen doza bağlı olarak yukarıda saydıklarımız gerçekleşebilir yada içindeki kimyasallar ile doğru orantılı kötü durumları meydana getirebilir. 

Eğer canınızı seviyorsanız bir kere dahi olsa kesinlikle içmemelisiniz. Mutluluk yerine  mutsuzluk, tedirginlik, korku, delirdim sanma ve  uyuşukluk veren bir maddedir. Hiç uğruna böyle şeylere bulaşmaya   gerek yok! En çok ölüm getiren maddelerin arasında yer alan bonzai adlı ölüm tuzağının zararlarını bilin, bilmeyenlere anlatın, içenlerin uzak durması için elinizden geleni yapın.

Her ne kadar artık insanlar zararlarından haberdar olsalar da bazı kişiler bu zararları dikkate almayarak kendini zehirlemeye devam eder duruma düşmüşler. Anlık bir zehir olduğu için her an ölüm riski bulunmaktadır. Benim bünyem sağlam bana bir şey olmaz asla ve asla demeyin. 

Madde Bağımlılığı Ve Bonzai

Madde bağımlılığını kısaca   tanımlayacak olursak; davranış, duygu ve düşünce üzerindeki direk olarak etkili olan bir süreç oluşmaktadır.  Bağımlılık yapan maddeler genel olarak hayatı devam ettirmek adına değil de, keyif verici, mutluluk vermesi nedeniyle tüketimi yapılmaktadır.  Bunun akabinde kullanıcıda, duygu, düşünce ve hareketlerde değişme söz konusu meydana gelir. 

Fakat bağımlılık denilince akla sadece madde bağımlılığı gelmemeli. Bilgisayar, kumar, alkol vb. bağımlılıklarda olabilir. Ancak konumuz madde bağımlılığı üzerine olduğundan biz  detaylı olarak  bonzai adı verilen (genel olarak verilen isimdir. Birçok değişik isimlerde kullanılmaktadır) maddeden uzunca bahsedeceğiz.


jamaica gold + jamaica Süpram + Jamaica VIP + jamaica exterme vs Nedir?

Jamaica sınıflarına ayrılır ve yukarıda belirttiğimiz türleri en çok bilinenleridir. kimyasalına yada etkisine göre bu isimler değişmektedir. Ancak her ne kadar içindeki kimyasal değişik olsa bile içinde ki etken zehir insan çok zarar vermekte. Bazen daha güçlü olabiliyor bazen daha hafif ama kesinlikle vücudunuza zararı verdiği hasarı çok büyük. Yıllar öncesinde bitki tohumu adı altında bu adı geçen maddeler satılmaktaydı ve İnternet üzerinden siparişleri bile yapıldığı görülmüştür. Daha sonra bonzai adlı zehir yüzünden ölüm olaylarının gerçekleştiği anlaşılınca çok ülkede yasaklanmış ve satıcılara ağır cezalar verilmiştir. Cezaları da çok ama çok ağırdır. Jamaican da bir bonzai türüdür  sadece  geldiği ülke  yetiştirildiği ülke jamaica olduğu için ismi bu şekil olma ihtimali yüksektir. 

Artık günümüzde daha beteri olan sahteleri türemeye başlamıştır. Zehir tacirleri çok ucuz maliyetlerle merdiven altı diye tabir edilen yerlerde üretimlerini gerçekleştirip üç kuruşluk zehir ile insanların canıyla, parasıyla ve hayatıyla oynamaya devam ediyorlar. 

Bu maddede bonzai kadar tehlikeli hatta ve hatta ondan daha tehlikelidir. Aynı şekilde nefes daralması, ani kan basıncı yükselmesi, ateş basması ne oluyor bana bura nere, ben neredeyim, öldüm mü? öleceğim mi?  gibi düşünceler ile panik durumuna geçerek kalp krizine neden olabilen yada öldüren bir maddedir..

Tek dumanda bile ölüm riski bulunduğunu yukarıda belirtmiştik. Zamanımızda bazı insanlar hiç içmeyen arkadaşlarına bile sigara içine koyarak bunu içirebiliyor. Buradaki amaç tam olarak nedir? bilmiyorum ama o kişilerin hayatıyla oynadıklarının farkında bile belki değillerdir. Bu tip insanlar her zaman karşınıza çıkabilir. Bu yüzden bilmediğiniz hiç bir şeyi içmeyin. 


Bir kaç Kullanımda Nasıl Belirti Oluşur?


Bir kaç kez kullanımdan sonra  vücutta çıkan belirtiler şunlardır:

* Ağız Kuruluğu,
* Yutkunma ve nefes alıp vermede değişiklikler,
* Durgunluk veya ani hareketler,
* Vücutta beliren sivilceler, yaralar veya kızarıklıklar,
* Gözlerin kan çanağı gibi olması ve baygın bakışlar,
* İştahsızlık yada İştah artışı (genel olarak iştah artışı gözlemlenir),
* Baygınlık geçirmek, korkulu düşünceler, rengin atması, çok su içmek, istifra etmek,
* Gülme krizi (olur olmadık her şeye gülmek).

Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Bu durumlar genel olarak insanlarda görülen etkilerdir. Kişiden kişiye bu belirtiler değişir ve uzun süreli kullanan kişilerde bu belirtilerin bir kaçı veya hiç biri bile olmayabilir.

Yani ölmeseniz bile kesinlikle bir yerden zarar göreceksiniz - En Önemlisi canınız gitmese bile  sağlığınız gidecek..


Bonzai ve Ölüm Tribi

Bonzai, denilince  akla en çok gelen  ölüm tribidir kuşkusuz nedir bu ölüm tiribi? ilk olarak onu  öncelikle açıklayalım:

Ölüm tribi, aslında bir bakıma o anlık panik atak geçirmektir. Öleceğini sanmak yoğun korkular geçirmek ansızın gelen değişiklikler ile  düşüp bayılacakmış gibi olan, her an kalp krizi geçirip öleceğini düşünmek, bir daha hayatına devam edememek düşüncesi,  bonzai çok içtiğini sanarak keşke içmeseydim neden böyle yaptım demek,  aşırı bir karıncalanma, karıncalanma bonzai'nin çeşitlerine göre değişir.  Zehri farklı olan  ilk başta  hafif karıncalanmayla başlar bu karıncalanma korkular arttıkça psikolojik olarak çoğalır ve  vücudun her tarafını sarar ve dahada hızlanır felç olacakmış gibi bir his meydana gelir git gide bu artar sonucunda işin içinden çıkılmaz hale getirir insanı,  artık yavaş yavaş olan panik hızlanır ve beyninizi korku yüzünden kontrol edemez hale geldiğinizde umudu kendinizden kestiğinizde kalp atışları hızlanır. Bu seferde kalp krizi geçirip öleceğinizi düşünürsünüz, kalp ritimleri bozulur korkularına yenilen kimse kalp krizinden ya o an ölür ya bayılır yada belli bir  zamana kadar o şekilde beyninin   bir çok hücresini harcar ve inanılmaz derecede beyninde hasarlar oluşur  tek kullanımda bir şey olmaz diye bir olay yok en basitinden insanın o yaşadığı korku kişinin ömür boyu üstünde taşıyacağı panik atak hastalığına yakalanma şansı oldukça yüksek.

Ölüm tribinden nasıl çıkılır?

Bu psikolojik yanılgı adını verdiğimiz korku olayından çıkmak insanın kendi beynine has bir olay, herkes  farklı şekillerde kendini teselli eder ya kurtulur yada sonucu kötü olaylarla karşılaşır. Aslında birazda buna yakalanmamanın yada sonucu kötü olmamsının tek sebebi biraz cesur olmak ( panik atak varsa daha çok etkiler ) o anda  tribe kapılıp korkmamak her ne kadar tasvip etmesemde içilmesini içildiyse  korkuları atıp yer ve mekan değiştirmek soğuk duş, soğuk su, su içmek, kendinizi avutmalısınız  birazdan geçecek diye avutun kendinizi geçecektir. Ancak Allah'ın size verdiği bu şansı iyi değerlendirmeniz lazım çünkü gördünüz yaşamın değerini, ölümün gerçek yüzünü...  

Örneğin bad tiribe çok yüksek derecede yakalandınız, o anda yanınızda aynı madde'den bir arkadaşınızla içmiş olsanız  ve bunu ona söyleseniz  yada anlasa o durumunuzu   aynı   etkileri kendisi de kesinlikle yaşayacaktır dedim ya    % 40 den fazlası psikolojik ( ama içindeki kimyasalın vücuda aşırı  zarar ve beyine  aşırı   hasar verdiğinden  hem psikolojik hem fizyolojik ) sizin durumunuzu gören kişi ister istemez aynı psikolojik korkulara girecektir.  Fakat ne olursa olsun bu etkinin en az 15 dk en fazla  1 saat sonra  azalacağını ve geçeceğini düşünerek kendinizi yada beyninizi ikna edebilirsiniz ve de etmelisiniz başka bir alternatifiniz yok her şey beyinde bitiyor ( o anda ). Bir çok kişinin biz yıllardan beri içiyoruz ve bir şey olmuyor diyen kişilerde var elbette ama bunların sayısı % 5  yada 10 fazla değil her olayda olduğu gibi istisnalar bu durumda da var 
onlara bir şey olmadı diye kimseye bir şey olmayacak diye bir kanı yok. Dikkat ederseniz % 95 civarında   hepsi ölüm tribi ve korku triblerinden  ne hallere geliyorlar çoğunluk normal olması gereken etkileri yaşıyor. Bu olaydan çıkmanın başka bir yolu aslında psikolojiyi iyi yapan o anda   soğuk yada normal şu ile kafanızı yıkayın vücudunuzu ıslatın gerekirse soğuk duş alın çok etkisi olacaktır. Eğer  oturuyorsanız yürüyün yada evdeyseniz dışarı temiz havaya çıkın, ortamda bazen   onun kafası hızlı olduğundan sabit durmak bu tribe sokabilir  mekan değişin yanınızda çok konuşan kişi varsa ondan uzaklaşın yada susturun bir süre kendi  kendinize  bu durumu yenmeye çalısın ve   göreceksiniz ki  yavaş yavaş kurtuluyorsunuz bu olaydan aslında bonzai'nin bir çok çeşidi var orjinal olanların kafası içildikten 10 dk sonra yavaş yavaş yükselirse uzun sürebilir.   Diğerleri ilk dumanda beyne vurur ve ona göre kendinizi ayarlarsınız ama bazıları vardır ki bir kaç duman alırsınız ve  onu kötü sanarsınız ve daha çok asılırsınız sonra 10 yada 15 dk sonra dank diye beyne bir girişi olur o an  zaten ben ne yaptım keşke son dumanı çekmeseydim veya bu kadar içmeseydim diye söylenirsiniz içinizden. Jamaica veya bonzai , bunların etkisi minimum 10 dakika, 3 saat maksimum 6 saat kişiye göre değişir. Bu diğerlerinde  çok aşırı yoğun  kafa aniden başlar   çok kısa sürer ama  ama minimum 10 dk ama sizlere o anki yoğunluk  bir ay gibi gelebilir belki ölüm tiribi ( bad trip ) o anda  2 yada 3 dakika yaşıyorsunuz  ama size çok uzun zaman gibi gelebiliyor fakat  o 2 3 dakikalık zaman dilimi insanın hayatına bile mal olabiliyor. Hiç değmez değil mi? hayatınızı o iki, üç dakikanın çalmasına yalan etmesine izin vermeyin.


Bonzai etkisi 

Bonzai yada jamaica etkileri  her uyuşturucu maddede olduğu gibi genel olarak aynıdır ama farklı etkilere de sahip olabilir. Bazıları vardır içer içmez etkisini gösterir dank diye kafaya vurur bazıları 5 yada 20 dakika içerisinde aniden yükselme gösterir bu tür olanların kafası çok uzun sürmektedir şu sıralardaki  maddelerin etkisi  15 ile  45 dakika arası sürmektedir bunun nedeni  maddenin içindeki kimyasalların değişikliği yada orjinal olmaması   sonuçta her şeyin sahtesi olduğu gibi bununda sahtesi yapılmakta ve  kat kat  daha zararlı olduğunu düşünmekteyim.  Her ne kadar az çok içinde hangi maddeler olduğunu bilmesek de tam olarak içinde neler var bunu bilemiyoruz. Ancak yapan kişi yada kişiler bilebilir. Bonzai  tek kullanımda bile  ciddi derecede hasarlar ve zararlar verebilir kullanan kişiler bonzai'yi bu kadar kötülememize kızabilirler ama onlarda bilmiyor  zararını ciddi anlamda bilseler içmezler zaten keyif veren bir madde bile değil bu zehir ben tarım ilacı böcek ilacı olarak adlandırıyorum ve zaten öyle de...


Bonzai Kanda Çıkar mı?

Bonzai denilen madde kan tahrillerinde çıkar elbette  bu maddenin içinde çok kimyasal karışımları olduğu için kanınızda eroin de çıkar kokainde  vb  gibi   binbir türlü madde çıkabilir çünkü bonzai jamaica veya salvia bunların kimyalarında türlü türlü karışımlar olduğundan  bir çok  kimyasal bileşen çıkabilir sonucunda kana karışan bir maddedir. Kandan çıkma vücuttan tamamen çıkma olayına geline  tam olara bu bilinmez ama  1 ila  3 ay arasında vücuttan   çıkma ihtimali vardır.


Bonzai ilk Nerede Hangi Ülke kullandı?

Bonzai maddesi ilk önce Türkiye'de kullanılmadı. Ülkemize gelmesi biraz geç oldu ( keşke  gelmeseydi de  şuan onun hakkında da yazmıyor olsaydık ) ilk olarak 2002  yılında Almanya ve ispanya, hemen sonrasında Rusya ve Avustralya ülkelerinde  denk gelinmişti. Ve yavaş yavaş  çok hızlı şekilde   bir çok ülkede adı duyulur olmuş insanlar diğer uyuşturucu maddeleri bir kenara bırakıp bonzai, jamaica adlı zehiri denemeye başlamışlardır. Uyuşturucu kullanıcılarının aslında  maddeye başlamasının en büyük sebebi kesin ve net diyorum ki merak, bazı insanlar vardır meraklıdır her şeyi denemek  görmek yaşamak ister uyuşturucu da aslında    insanların en büyük merakıdır çünkü  o ortamdaki insanlar uyuşturucu maddeyi ve etkilerini öyle bir anlatır ki insanlar buna aldanarak merakla dener.  O kişi  maddeyi ve etkisini bildiğinden o durumu kendi  çapında farklılık ve  sahte bir cennet olarak algılıyor kafasında  ani değişimler saçmalıklar  beynin uyuşması ve  sadece mutlu olduğunu hissetmek aslında uyuşturucu bir hayaldir, her kes farklı yaşar etkisini ama genel olarak  etkiler bir çok kişide aynıdır. Bundan dolayı insanlar ortamlarda  bulunarak  en büyük hatalarını yapıyorlar kullanmasalar bile, çünkü madde ortamının insanın  tek bildiği maddedir muhabbetleri de hep madde üzerine olur kişi ne kadar sağlam olursa olsun  o ortama adımı attıktan sonra işler değişebiliyor "merak" düşünün o ortamdaki kullanmayan kişide  çok büyük merak uyanıyor.   Çünkü  sözünü  yukarıda ettim kullanan kişiler kullanmayanlara iyi bir şey gibi anlatırlar. Ama  bonzai de durum  hepsinden farklı  aslında  bonzai uyuşturucuda değil sadece zehirdir. ne uyarıcı ne uyuşturucu ne sakinleştirici  tek kelime ile yüksek etkili bir ölüm zehiridir.

Bonzai'nin içinde ki maddeler nelerdir?

Evet  en önemli bölüm aslında en çok merak etmeniz gereken bölüm burası! Bonzainin içindeki bilinen maddeleri  sıralayacağım bakalım içinde neler neler varmış; Bonzai kokainden daha çok ağır bir  maddedir, bu  zamana kadar  bonzai'nin içindeki maddelerin sadece ve sadece  4/1'i tespit edilebilmiş olmakla beraber binlerce  daha bilinmeyen maddelerin olduğu söyleniyor.  jwh-018 ve hu-210 adında  maddelerin yapılan araştırmalar ve deneylerde  bütün gerçekliği ile ortaya çıkıyor. kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, aşırı terleme ve endişe/kaygı düzeyinde ciddi artışa neden olduğu saptandı. maddelerden ilki esrarla aynı etkiyi gösteriyor, ikincisi ise etkiyi 150-200 kat arttırıyor. ( esrarla aynı etki dedik ama sadece benzerlik diyelim biz buna ama kesinlikle esrar ile aynı değil, 100'lerce kat daha tehlikeli, asla onun gibi değildir "jamaica, bonzai masumlaştırılıyor her ne kadar esrar da masum olmasa da, ne hikmetse onun gibi göstererek zehirliyorlar insanları" . Bonzai kimyasaldır, sadece  esrarın kafasına biraz benzeyen yapay uyuşturucudur. Ama kesinlikle esrar gibi değildir. Etkisi ilk baslarken  30 - 40 saniye esrarın kafasına benzeyen etki yapar sonrası  zehirlenmedir, kalp atışı hızlanması, uyuşma, felç durumları vb ).  Şu zamanda  her çeşit bonzai, jamaica var artık  kimileri kendileri yapıyor ve piyasaya sürüyor satıyor    ve onlarda   bunlar kadar  tehlikeli olabiliyor çünkü  içinde neler olduğunu kestiremiyorsunuz zaten içindeki  3  4 maddeyi bilmenin ve uzak durmak için gerekli ve yeterli olduğu kanaatindeyim.. 

Bonzai Neden İçmemelisiniz?

İlk önce aileni düşün içme! ikinci olarak öbür dünyayı düşün içme ( düşün o şekilde öldün o tirple kalp krizinden gittin sonsuza kadar o korku ile azap çektiğini ) üçüncü olarak vücudunu düşün çok kısa bir  zaman içinde seni senden alır , vücudun işlevlerini kısa bir  zaman sonra yapmamaya başlar. Tek kullanımda bile büyük sivilceler çıkarır. En önemlisi ölmesen bile sağlığın gider ve sen hiç olursun. dördüncü olarak; Beyni bitirir sürekli o tirblerle  geçirdiğin günlerin sonunda kısa bir  zaman sonra ya akıl hastası olursun yada acınacak hale düşersin buradaki en önemli şey ölmekten sonra, beynin ölmesi zaten o da bir nevi ölmek beyin biterse her şey gider seni sen yapan beynin  az aklınız var ise onuda üç kuruşluk  zehirle yok etmeyin. Sonrasında psikolojik  rahatsızlıklar başlar. En başında  "Panik Atak" hastalığına yakalanabilirsiniz. Göğsünüzde ağrı, kalp atışlarınızda anormallik, mide bulantısı, ölüm korkusu, uykuda  uyuşma, aniden uykudan sıçramak, nefesinin kesildiğini hissetmek, uykuda nefessiz kaldığını hissetmek, kalp ağrısı hissetmek ve buna benzer belirtiler, bonzai kullandıktan sonra meydana geldiyse büyük ihtimal psikolojik olarak bu etkileri hissediyor olabilirsiniz. Yani "Panik Atak" durumu olabilir. Hem psikolojik tedavi hemde genel tedavi olmayı ihmal etmeyiniz. Yukarıda belirttiğim belirtilerin bir yada bir kaçı, sürekli oluyorsa, rahatsız ediyorsa sizi, psikolojik mi? fiziksel mi? bunu netleştirmek için en yakın sağlık kuruluşlarına gidiniz. 

Bonzai Öldürür..

Genel olarak  ,  bonzai  ve bunun gibi maddeler çok zararlıdır ve tehlikelidir.   Öldükten sonra pişman olursunuz orası apaçık bir gerçek ama  pişmanlıktan önce pişman olup  yeni bir sayfa açarak  dumansız bir hayata merhaba demenin zamanı geldi. Ölüm  tribi yaşayan kişiler o anki durumu  anlatabilirler ama tam olarak o trip anlatılmaz.  Aslında   o an psikolojik olarak ölmüştür o kişi  ama  sadece genede bir umut vardır ve o umut insanı hayata bağlar ve   tripten kurtulunmasına neden olur. O an  tövbe eder bir daha yapmayacağım der ama bazıları bu korku, durumundan sonra bırakırken ,  etkisi geçmeye başladığı zaman o anki korkulu  kafa   azaldığı için bazı kişiler içinse, muhteşem bir olay haline gelir ve belli bir  zaman sonra nasıl olsa ben zirvenin en üstüne çıktım ve kendimi kontrol ederek içerim ve aşırı zirve olmadan o kafayı yakalarım hesabı ile  tekrardan içmeyi deneyebilir. Yani diğer  taraf korkudan komple bırakırken diğer  tarafta korktuğu halde  o kafanın gizemine kapılıp bağlı kalabilir. bırakan taraf için  iyi bir olay. Diğer taraf için  kötü ve oldukça zararlı  bir olaydır.  Bonzai esrar dan 100 kat   daha etkili  tehlikeli derler 100 kat çok azdır  500 kat diyebiliriz ayrıca esrar ile kıyaslanmaması lazım esrar ile bonzai arasında ki  fark,    kars ile istanbul arasındaki fark kadardır tabiri caizse  bir nevi bonzai  etkisi ilk  baslarda  esrar etkisi sonrasında   o etki    katlanarak çoğalır artık esrar etkisinden çok  değişik yerlere gelmiştir ben esrarı  savunmuyorum  iyi gösteriyormuş gibi algılamayın sakın. Bonzai kimine göre bağımlılık yapmıyor kimine  göre yapıyor deniliyor.

Bana göre insan  içmek istemediği zaman içmez. Ama bu bağımlılık yapmıyor anlamına da gelmez.  Vücudun istediğini sanmıyorum ( fiziksel bağımlılık olarak ). Fiziksel bağımlılık,  ERoiN'deki  gibi   alınmayınca  etrafa saldırmak ve o maddeyi o anda içmek ve  vücut'un isteğini yerine getirmek şeklinde olur bu anlattığım fiziksel bağımlılık bu tür bağımlılığı olduğunu duymadım, görmedim bilenler varsa yorumlarda belirtebilirler.  Bir diğer bağımlılık ise   psikolojik bağımlılık  her ne kadar  vücut istemese bile   beyin istiyor örnek vermek gerekirse sigaradan  verebilirim sigarada bir çok türlü bağımlılığı var. Hepsi var biz  psikolojik bağımlılığını ele alalım;  bonzai de bu şekildedir  beyin ister  fakat  extacy kokain  ve alkol  gibi   istendiğini sanmıyorum.  Bunu içen  sürekli içen kişiler varsa bilgilendirirse sevinirim. Yani işin özü şudur; Bırakmak sizin elinizde ne olursa olsun hangi madde olursa olsun beyninize ve nefsinizle  savaşın biliyorum bu  çok büyük savaş olacak ama istedikten sonra herkes bunu başarabilir ve  başardıkça  eskisine göre yeni halinizi analiz edin eski haldeki haliniz mi yoksa yeni haliniz de mi daha mutlusunuz.

Bonzai Sizofreni Akıl Hastası Yapar!

Bonzai hangi maddelerden yapıldığı  tam olarak bilinmiyor ama yukarıdaki yazımda   bilinen bir kaç maddesini yazmıştım. Bir kaç dumanda ölüm  tribine sokan    anlatmaya çalıştığımız  bu madde o anki korku endişe ve öldüğünü sanmak veya delirdiğini hissetmek  sonsuza kadar bu şekilde kalacağını düşünmenin ve en önemlisi o anda halüsinasyon göstermesi  örnek olarak etafına baktığında nerdeyim ben diye farklı yerleri görmek korkusunun daha cok artmasına ve o anlık beyinde büyük oluşan büyük hasar, karşısında ki insanı değişik  yaratıklar gibi görmek, canavar veya çok küçük yahutta   bir bina kadar gözünde büyüdüğünü görmek vb. gibi bu  halüsinasyonlar kişiden kişiye değişir.
 Bu o anlık delirmektir ve  çok ciddi hasarlar meydana getirdiğinden zamanla akıl  hastalıklarına en basit olarak panik atak sonrasında  sizofreni  olmasına neden olabilecek kadar tehlikeli  sonucunda bonzainin zararlarını anlatmakla bitiremeyiz ama en ama uzmanlar uzun süreli bonzai kullananların hayatlarının kısa olabileceğini bildirmektedir. (Ancak bunu yalnızca Allah bili) zaten akıl hastası olmanız bile ölmekten bence daha kötü bir durum olduğu da bir gerçektir.


Bonzai Bağımlılık Tedavisi

İlk önce ortamın bırakılması en sevdiğiniz arkadaşınız dahi varsa o ortamda komple hayatınızdan çıkarmalısınız. Akabinde  kişinin  bırakmayı istemesi, bu tür ortamlardan uzaklaşması ve kullanan arkadaşlarını uyarıp içtiği takdirde onlardan uzaklaşması gerekirse  bulamayacağı  yerlerde olması ve aramaması kısa bir  zamanda öleceğini düşünmesi ve geleceğe iyi bakması. Hep bir   sonraki sefere bırakacağım  dememesi o anda bırakması kendini kandırmadan zararlarını  iyi analiz edip her aklına geldiğinde kötü sonuçlarını düşünerek  bir adım geri atması.  Tedavinin ikinci aşaması, vücudun maddeden temizlendiği detoksifikasyon dönemidir. Vücuttan arındırma   evresinde maddenin   birden bırakma zamanında  meydana gelen yoksunluk belirtilerine göre ilaç ile tedavi ile  bu belirtileri ortadan kaldırmaktır.  Gerçekten bırakmak istiyorsanız uyuşturucu  tedavisi yapılan sağlık kuruluşlarına en kısa  zamanda müracaat  ediniz. 

Sitemize yorum yapan bir doktor arkadaşın yazısı ve iletişim numarası aşağıda:

Murat kemaloglu  1 Şubat 2014 18:21

Bir doktor arkadaşımla birlikte Bonzai bağımlılığını etkin bir şekilde tedavi edebiliyoruz. Yurt dışından gelen hastalarımız var. Lütfen Antalya Ruhbilim Okulu'na müracaat edin. 02422411515  Dr.Murat Kemaloğlu


Bağımlılıktan Kurtulmanın Püf Noktaları


Bilinçaltı adı verilen zihnimizdeki bilgilerin toplandığı, hangisi gerçek veya gerçek olmadığını bilemez. Ona fısıldadığınız her sözü emir olarak algılar  ve bu duruma göre şartlanır. Doğumumuzdan bu günümüze kadar yaşadığınız her şeyin kaydını gerçekleştirdiği kara kutudur. Söylenenlerin yalnış yahut doğru olup olmadığına itimat etmez. Ona ne fısıldarsanız o sadece onu yapacaktır.


İsteyerek veya istemeyerek yapılan her bir şey bilinçaltına gönderilen gizli bir emir olarak algılanır. Yeni bir niyet ve tutum yeniden programlama süreci başlatır. Yaşadığımız her şeyin tüm izlerini görebiliriz. Sizlerin yapması gereken yeni programları beyninize  yükleyerek eski programları kaldırarak iyi, güzel şeylere yönlendiren emirleri beyninize aşılamalısınız. Uyuşturucu içiyorum, böyle mutluyum, ot içen öldü de su içen ölmedi gibi düşünceleri barındıran programlar eski programlardır. Yenilemelisiniz.  Bu atarz düşünceler her  zaman o yöne  sevk eder ve sonucunda  zararlarını unutturarak hiç bir şey olmayacakmış  hissi ile kötülüğe ve kullanıma yönlendirir.


Yukarıdaki örnekteki yöntem ile , bilinçaltınıza aşıladığınız emirler detaylı ve kati olmak zorundadır. Belirsizlik, çözüm imaları ve beklentilerin hiç bir faydası olmaz.

Uyuşturucu, alkol ve bunun gibi kötü alışkanlıkları "haftada bir kere, ara sıra, ayda yılda bir" kullanıyorum gibi söylemler ile beyninizde sürekli tekrarlanarak beyne hükmeder.  Ağzınızdan çıkan her söz iradenizden bir parça olmalıdır. Sürekli tekrarlayın, savaşın, eski programları yok edip yeni programları beyninize yerleştirin.


Zihnimizi  bu örneklerle genel olarak  doldurur ve meşgul edebilirsek, eski programların kalitesi düşecek ve işlevselliği  giderek azalacak ve artık silinip çöp kutusuna atılacaktır. Bunun sonucunda artık zihninizde sizlere emir veren iyi programlar olacaktır. Eskilerin bir anlamı kalmayacak ve başaracaksınız.


Tüm kötü alışkanlıklar, daha önce zihnimize saplanan şartlanmanın meydana getirdiği programlar olarak nitelendirebiliriz. Eski bir alışkanlığı yok etmek veya silmek için, eski gereksiz programlar bulunarak, silinir ve yerine bizim için iyi olan, doğru programlar bir yazılımcı gibi kodlanır. Sonuç olarak bu yöntem ile  alışkanlıklardan kurtuluruz. Bunun için çaba ve istemek çok önemli. Beyniniz sizi yönetmemeli siz beyninize  hükmetmeli siniz. Ve bunu başarmak için ilk önce ortamdan kesinlikle uzaklaşmak ve sonrasında bırakmayı istemek.



Kimyasal Silah

Zararları ve etkilerini  artık   bilmeyen çok az kişi kalmıştır. Zararlarını öğrenip ve gerekli tedavileri olup bırakan birçok kişiden mailler aldım. Ve bırakan kişilerde çok iyi durumdalar, insanlara yardımcı olmak için onlarda bu illetin zararlarını bilmeyenlere anlatıyorlar. Yıllardan beri ibrahimfirat.net sitemizi ziyaret ederek bu konumuzu vasıtası ile bırakan ve bıraktıran insanlara teşekkürlerimi sunuyorum. Umarız ki ölümcül zararlarını öğrenip herkes bu maddeden uzak durmuşlardır.  

Bonzai, adı ile ün salmış, uyuşturucu gibi insanlara gösterilmiş ve masumlaştırılmıştır. Ancak uyuşturucudan çok kimyasal bir silah olduğunu düşünmekteyim. Ve zaten kimyasal bir silah konumundadır. Tam olarak ne kadar kişi zarar gördü veya hayatını kaybetti bunu bilemiyoruz. Ama eminim ki sizlerde zamanla çevrenizden  duyacaksınız bazı olumsuz hadiseleri. Uyuşturucu değil çünkü; mutluluk verdiği yalan, keyif verdiği yok. Güldürüyor konuşturuyor. Çünkü beyin iflas etmek üzere, işlevini o anlık yitiriyor. Sonucunda insan gülmeye, saçmalamaya,  tuhaflaşmaya başlıyor. Bu durum zehirlenmedir. 
Benim deyişimle beyin zehirlenmesi. Hiç bir şey olmasa dahi uzun süreli kullanımda  delirme  ve akli dengeyi  yitirme sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınız içten içe yok olmaya devam edecektir. Ve sağlıklı bir hayat ve mutluluk istiyorsanız bu zehri ve tüm maddeleri bırakın!

Ölüme  Götüren Ölüm Tribi ( bad trip )

Adı üstünde ölüm  tribi  o anda öleceğini sanmak yada delirdiğini sanmak, yada öldüğünü, fark etmez ölüm tribinin genel hayal dünyası budur ölüm  tribine  yakalanmamak için yapmak gereken içmemek ama illa içmek istiyorum derseniz ( kesinlikle içmeyin ). Kontrollü içmek birden asılmamak   ama işte bunu ayarlayamazsın ( çünkü bir parçası da çok etki yapar. 2 parçası da, azıda çoğuda). Genelde etkisi geç gelenler  ölüm tribine sokar kafa gelmeyecek sanıp birden asılmak, sonucu   trip  kötü  trip   adamına  göre  değişir ama genelde ölüm  tribine girilir o an ölecekmiş gibi kalp atışlarının hızlanması yani kalp krizi  geçirecekmiş  hissi, aslında bu  tripler panik  ataktır,  panik atak belirtisi ve etkisi   aslında olmayan olayı sanki varmış  gibi size lanse ettiriyor.  Korkunun  ve o durumun verdiği keder  ölüme bile  götürebilir bunu yaşamamak   için esrar da dahil hiç bir şey içmeyin sadece bonzai  yada jamaica değil  esrar'da bile girebilirsiniz. ( Çünkü esrara iyi olsun diye bonzai kimyasalları sıkıyorlar). Sigara diyerek çok içerseniz ot bile sizi rezil hale sokabilir. Uzak durmak lazım akıllı olmak lazım  o an gelince tövbe bile edersiniz bir  daha içmemek için ama o an aslında son pişmanlık fayda etmez'in  tövbesidir. Ama öyle yada böyle atlatırsınız ( atlatamazsanız zaten bu yazıyıda okuyamıyor olursunuz ), asıl  durum bundan sonrasında ( Allah'ın sana yaşamak için verdiği, şansı değerlendir). bir daha içmemek üzere o anda  tövbe edip yemin etmedin mi? ettin  o  zaman bir  daha içme... Sözünde dur...!! ( Adam Gibi ). Şimdi asıl meseleye gelelim bu  olay ( bad trip ) dan çıkmanın bir çok  yolu var oturuyorsan kalk gez oda yetmezse  soğuk havaya çık beynini o durumdan arındırmaya bak unut yani oda olmadı git yüzünü yıka  soğuk suyla oda olmazsa  saçını  başını  yıka oda etki etmediyse soğuk duş al oda etki etmezse  eder eminim bunların çoğu psikolojik olarak   insan  rahatlar kendini geçmesine bırakır aslında durum o kadar  vahim  değil ama  bu maddelerin etkisi insanları korkaklaştırdığından ( panik atak durumu yaptığından ) sanki çok önemli bir durum bir şey olacakmış izlenimi verir ve korkarak  korkular  artar  ve sonucunda tavan yaparak ölüm  tiribi denilen durumun adını alır, kimi kurtulur, kimi   komaya girer, kimisi hastanelik olur, kimi organlarını, uzuvlarını hissedemez, çenesi kitlenir, dili geri çekilir. O anda hissetmediğinden dilini yutabilir. Buna çok dikkat edin ( korkularınızı yenebilirsiniz ama çeneniz kitlenirse kimse anlamaz  o anı, Allah korusun kötü şeyler olabilir ), genç yaşta.  Soğuk   su iyi gelebilir  eğer bu durumdaysanız olmazsa çıkın soğuk havada gezin kendinizi başka şeylere verin en önemlisi  biraz sonra geçecek umudunu   tutun içinizde  zaten biraz sonra geçecek aslında bir şey yok sadece  yukarıda dedim ya korktukça etki çoğalıyor aslında ama bazı durumlarda ise içinde bulunan kimyasalın vücudu zehirlenmesinden oluşmaktadır.  Bir o kadar da   psikolojiktir o  yüzden  "Bu yazıyı okuduktan sonra bırakın ve artık içmeyin"


İçmeyin, İçirtmeyin, Alıştırmayın, Kötü Örnek Olmayın, Satmayın, Satdırtmayın, Bırakın, Bıraktırın, Zararlarını Bilin,  Bilmeyenlere Anlatın, 


Çok geç olmadan Uzak durun....!

Tüm Uyuşturuların Zararları Ve Etkilerini Okumak İsterseniz Tıklayınız >>>


Not - Yorum  Yazmak için  Anonim  veya   Adı  Url   Kısmını  seçip  yorumlarınızı   rahatlıkla  yazabilirsiniz.




bonzai anlamı, jamaican altın, gümüş, turuncu paket, siyah paket, VIP, jamaican altın yüce, bonsai zararları, jamaica altın anlamı, ÖLÜM tribi, Suprem , yüce altın zararları, jamaican vip, bonzai uyuşturucu NASIL bırakılır, tripleri, bonsai etkileri, kullananlar, bonzai öldürdü, gold uyuşturucu, jamaika kafası, etkilerinden Kurtulmak, kanda çıkıyor mu, öldürür mü, salvia divinorum zararları, BİR İNSANIN bonzai içtiğini NASIL anlarsın, Maddeyi bırakma, Cilde zararları nelerdir, Tehlike, içindeki maddeler neler, bağımlılık derecesi nedir?, beyin ölümü, ETKİSİ kac gun Surer, içen Biri NASIL ayılır, Kaç senede öldürür, Bonzai kanda çıkar mı?, Bağımlılık yapar mı?, Bonzai ölümü, bonzai öldürür, ölümle dans, bonzai'den ölenler, ölüm tribinden kurtulmak, ölüm tribine yaklanmamak, ölmemek, jamaica tribi, bonzai tribi, bonzai hakkında ki gerçekler, bonzai bırakmak, tedavi jamaica, tedavi bonzai, bonzai içmemek.


HER HAKKI SAKLIDIR.. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI YAPILAMAZ....

Önemli Not:  Bonzainin zararlarını artık bir çok kişi biliyor ve genel kullanıcı kesim bunu bırakmak için çareler aramaktadırlar. Bunu başarmak aslında zor değil.. Bir çok makalemde dile getirmiştim ilk önce kendiniz isteyin, tedavi merkezlerinde  tedaviniz için çabalayın. Ve en önemlisi yorumları okuduysanız bir çok kullanıcı ve eşi, dostu, kardeşi, sevdiği bu illetin bağımlısı olmuş vaziyette çözüm aramaktalar. Çözümün ilk başlangıcı siz kullanıcılar birbirinize destek olmanız lazım. Bunun için sizlere sitemizde bir bölüm açacağım. Bu bölümde bırakılması için nelerin yapılacağı hakkında yorumlar yazmanız veya   e-posta adreslerinizi belirtip birbirinizle iletişim halinde olarak bırakmayı ve bıraktırmayı sağlamak. Sizlerin önerileri bizler için önemlidir. Ve bir çok insana faydalı olacağınızdan ve hayır dualar alacağınızdan hayırlı iş için herkes birlik olsun ve birbirinize destek olmanızı rica ediyorum. 

BONZAİ BIRAKMA GRUBUNA GİTMEK İÇİN TIKLA


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

736 yorum:

  1. çok haklısın kardesim en iyisi hiç kullanmamak zaten kullanmıyorum kullananlarada kullanmayın diyorum çok tehlikeli olduğu apaçık bu güzel yazı içinde ayrıca sana çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın veysel kardesimm

      Sil
    2. salla salla kopkop kop kop salla salllaaaaaaa

      Sil
    3. KAFAM KADAR GÜZELMİSİN ADMİN :DDDD

      Sil
    4. sence ))))))

      Sil
  2. Evet çok tehlikeli bir kerede olsa kimse kullanmasın gerek yok böyle şeylere zaten ne anlıyorsunuz bunlardan ....

    YanıtlaSil
  3. aynen bende kullanıom cok lanet bişey dişlere kadar döküo vucutun heryerınde cıpan gıbı seyler cıkıo ve bu daha cok bagımlılık ypıo içilçek bişey deıl kimse içmesınn ıllah cok bsıye ıcmek istynler varsaa boş sigara ıcmesınler aydı yılda guzl bi ot içsinler onuda elde zararı yok beynide acıo rahatlatıo ama herzmn içmeme kaydıyla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hiç içmemek iyi dediğin gibi o belirtiler en basitleri düşün yani bir kaç kere kullanımda sivilce cıkıyor ileride ne olur ne kadar zararlı kendini belli ediyor zaten ot en iyisi kesinlikle aslında hiç biri iyi değil ama illa içicem dersen onu iç

      Sil
    2. Dostum 2 sene kullananı hiç görmedim diyosun 3 senedir bonzai 8 ay eroin içtim folyo yoluyla bonzainin kovasını yapıyorduk günde 3 fişek içiyodum İstanbul Balıklı Rum Hastanesinde Tedavi Gördüm Artık Tertemizim Çalışıyorum İşimde Gücümdeyim Yaşım 17 Bu Arada 2013 de 18'ime Giricem Kimse Kendini Kurtaramaz Diye Birşey Yok Herşey Beyinde Bitiyo Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Kimseyi Düşürmesin.. http://www.facebook.com/miraclesofsouth İstanbulda Oturanlara Yardımcı Olabilirim.

      Sil
    3. Dostum 2 sene kullananı hiç görmedim diyosun 3 senedir bonzai 8 ay eroin içtim folyo yoluyla bonzainin kovasını yapıyorduk günde 3 fişek içiyodum İstanbul Balıklı Rum Hastanesinde Tedavi Gördüm Artık Tertemizim Çalışıyorum İşimde Gücümdeyim Yaşım 17 Bu Arada 2013 de 18'ime Giricem Kimse Kendini Kurtaramaz Diye Birşey Yok Herşey Beyinde Bitiyo Allah Herkezin Yardımcısı Olsun Kimseyi Düşürmesin.. http://www.facebook.com/miraclesofsouth İstanbulda Oturanlara Yardımcı Olabilirim.

      Sil
    4. Arkadaşlar Herkese Selam ;
      Kafam Güzel Olacak Vs Gibi Şeylere İnanmayın
      sadece kalbinizi düşünüp vücüdunuzda yani damarlarınızda gezinen bilyeleri düşünüp acaba gözümden mi çıkacak yoksa kalbimimi delip geçecek korkusu ile sürekli kendinizi yatıştırmaya çalıştığınız saçma birşey
      denemeyin denetmeyin hele 1. meraktır ama 2. felakettir yapmayın

      Sil
  4. erkek arkadasımdan ayrılalı tam 8 ay oldu hç bi zaman wazgcmedi bendn simdide bnm yüzmdn bu pisliğe bulaştını eğer geri dönmezsem bu pislikte boğulcanı söledi biri bna yardm etsin ne dicemi napıcmı bilmez haldeym şimdidn eden edemeyen herkezdn Allah razı olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yani demek istediğm bu kdr kolay mı arkadaslar onun için ona döndüğüm taktrde bırakabilirmi bu pisliği ?

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. panik yapmana gerek yok bırakılır seviyorsa zaten seni gerçekten senin için herşeyi yapar ayrıca tamam kötü bir madde ama bırakılması zor olan bir şey değil kendine fazla bağlamaz sadece zararları çok sen ona dön adam akıllı konuş oda zaten bırakır yada bırakmaz buna kesin bir şey demek saçmalamak olur zaten kim bilir belki daha öncede kullanıyordu sadece sen bıraktın diye bunu bir bahane geri dönmen için bir koz olarak kullanmışta olabilir. seçimini sen yapıcaksın ve olanı biteni sen görüceksin hayırlısı olsun.. bu kadar da panik yapmana gerek yok.. rahat ol

      Sil
    4. ben sigara bile kullanmam o bna sölemedn önce bu şeyin ismini bile bilmiyodm yani neler yapabilceni nelere yol açablceni bilmiyorum panikliğm bu yüzdn biliyorum ki onu sadece ben wazgeçirebilrm ama nası yapıcm nası geri dönicem bilmiyorum. biyerde yine kopuck ipler birlikte bi yolda yürüyebilcegm biri deil yine başa sarıck herşey

      Sil
    5. onu kullanma nedeni senin olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi belkide daha öncede kullanıyordu sonuçta bu işler ortam işi 14 yaşından çok yaşlara kadar artık kullanan var eğer zaten olmaycaksa geri dönmenin bir anlamı yok sırf o bıraksın diye zaten onu koz olarak kullandığını düşünüyorum eğer o seni zaten gerçekten seviyorsa sen geri dönsende dönmesende senin için fedakarlık yapıp bırakması artık geri dönüp dönmemek sana kalmış bir şey sonuçta senin sıkıntı yapmana gerek yok o kadar büyütülcek bir olayda değil herkez kendi yolunu seçer seçimini kendi yapar.. bırak zamana zaman herşeyi göstericektir.

      Sil
    6. korkuyorum sadece kendm için onun için dedğm gbi bu konularla pek aram yok çok şükür herşey için saol arkadaşım vaktini ayırdn çokta yardmcı oldun Allah razı olsun...

      Sil
    7. sendende Allah razı olsun yardımcı olduysam ne mutlu bana ..

      Sil
    8. Seviyorsan dön, sevmiyorsan bırak ölsün.

      Sil
  5. ölüm riski yüksek dozlar için geçerli bir durum.bu konuda biraz abartıya kaçılmış.ama kullandığında hissedilenler konusunda ne dense azdır.birisi beni çekip vursun da kurtulayım şu kafadan diyorsun içinden.ölüme yaklaştığını hissediyorsun, ölüm korkusu seni esir alıyor soğuk terler döküyorsun ne yaptığını bilmiyorsun bütün vücudun uyuşuyor kafası 1 saat sürüyor ama sana 1 gün gibi geliyor.bir saatlik kafa uğruna psikolojin harap oluyor, çok kötü hissediyorsun ve esrar gibi keyif verici bir yanı yok tamamen işkence.arkadaşlar bunu sakın esrarla bir tutmaya kalkmayın eğer hiç içmemişseniz yaklaşmayın çünkü zaten ilk deneyenlerin büyük çoğunluğu arkasından küfrediyor ve birdaha kullanmıyor.uzun süreli kullanımında kalbe ve beyne kendin hissedebileceğin derecede zarar veriyor, vücudunun beyninin kötü yönde değişim geçirdiğini farkedebiliyorsun.bir saatlik kafa uğruna değmez ha çok kafa bulmak istiyorsan gidersin tütünsüz sek esrarla güzelce kova yaparsın bonz kadar olmasa da sağlam bi kafa yaşarsın (ara sıra bokunu çıkarmadan).esrarla bonz kafası yaşayacam diye ciğerleri ve beyin hücrelerini öldürmenin de gereği yok.bunu kullanmış birisi olarak tavsiyem, yaklaşmayın!!! etrafınızda bunu kullanan birileri varsa uzak durun çünkü gün geliyor kullanıyorsun.en temizi hiçbirşey kullanmamak çünkü esrar da psikolojiye çok büyük zarar veriyor asosyal oluveriyorsun kısa zamanda.psikolojik bağımlılık fiziksel bağımlılık bunlar saçma şeyler.tek gerçek var ki hiçbişey anlamadan bağımlı oluveriyorsun kaçarın yok.uzak durun gençler hayat güzel çıkın dışarı gezin tozun eğlenin aşkı tadın.hadi sağlıcakla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel anlatmışşın katılıyorum sana ama sadece ölüm riski yüksek doz için kullanmıssın ona katılmıyorum neden dersen açıklayayım. zaten onda doz olayı yoktur alıskın insan bile 3 yada 4 dumanda istediği seviyeye gelebilir ama her insana göre hepsi değişir mesela bir kisi bi kasa içki içse sarhos olmaz ama baska biri bir kaç yudum içkide sarhos olabiliyor. diğeri çok içmesine ragmen doz olarak hesaplarsak cok doz almıs ama ölmemis diğeri ise bir yudum ( az doz diyelim ) sarhos olmus ve o duruma göre ölmesi gerekir demek istediğim adamına göre kimi bi dumanda ölüm tiribine girer ölür kimi 10 dumanda bunye yada alıskanlık meselesi aslında bu ve bir kaç kişi biliyorum o kafadan kurtulmak için intihar eden yada kendini o kafadan kurtarmak için öldrümek isteyen bunlar doğrudur. zaten mutluluk veren bir madde olmadığı kesin ne zorunuz var o zaman kullanıyorsunuz onada anlam veremiyorum. mutluluk veren bir madde olsa o zaman derimki o sebepten insanlar içiyor hak vermesemde sonuçta bir haklı sebep uyandırmış oluyor ama bu tam tersi ve Aptalların bile yapmyacağı iş kullanan kisilerinde zaten akıllı olsa bile bir kaç ay içinde zaten öldürmese bile akıl hastası yapma ihtimali çok yüksek..

      Sil
    2. Bugün extacy içtim yarım ama.. daha öncesinde bali tantum soğutucu vb.. gibi şeyler kullandım ama hefedimde tek geçerli bir sebebim vardı kendimce " halüsinasyon görmek " inanın bana bir duman bile görmedim denecek kadar sadece yansımalar gördüm ne kullandıysam.. bu trip çok tehlikeli çünkü tantum attım görmedim bu sefer dedim bali kesin gördürür.. bali çektim 2 tüp gram halüsinasyon göstermedi ama biliyosunuz bali kafasını adamı insanlıktan çıkaran sebep.. sonra bugn arkadaştan extacy aldım ama yinede temkinli davranıp yarımını içtim kafası 1 saat sonra gelmeye başladı ve YİNE halüsinasyon göremedim.. tabiki bunu gösterebilecek birçok zararlı zararsız maddeler var örn:salvia divinorum, datura, psilocybin, muskat, sabah sefası tohumu, LSD vb.. ama tek gerçek varki kafamda değil kalbimde, korkucağımdan ve nefret ediceğimden ve ihtimalen psikolojim bozulacağından eminim.. bu konularda ço içiçeyim ve sağlam torbacıların bilmediği gizli uyuşturucuların içinde ki kimyasal elementlerine kadar neredeyse ezberledim tabiki psikolojik.. şimdi keşke diyorum kendime bunları ezberleyene kadar sure kuran ezberleseydim hiç değilse Allah katında rahat ederdim.. insan beyni çok tuhaftır.. genelde 18 yaşından sonra bu uyuşturucu dümenleri gençleri daha çok heveslendiriyor özendiriyor ve merak içinde bırakıyorlar. Özellikle benim gibi birde psychedelic (psy trance) müzik dinlerlerse bu merak oranı 3 kat artıyor.. bakın ben herşeye merak eden bir adamım ve içinizden fazla merak iyi deyildir demek geldiğinide biliyrum herşeyin farkındayım ama hayatta kullanmamanız gereken 3 tane uyuşturucu ismi vericem --[ LSD - DATURA - BONZAİ ]-- birde sentetik olarak TİNER .. bunlar beyin hücrelerini direk öldürüyor ve beyinde kesinlikle psikolojikte olsa kalıcı bir etki yapıyor.. ben ki elementlerine kadar bilen birisi bu sözü geçen bonzai kadar tehlikeli bişey görmedim.. DATURA da zehirler sizi hayatınızı yemin ediyorum cehenneme çevirir.. stres hormonu sıkıntı ve çok acı bad trip (kötü halüsinasyonlar) gsterir ve bunun zamanı bitmez yıllar geçse bile görürsün arada sırada.. LSD ise halüsinojen sınıfının Salvia divinorum dan sonra en büyük uyuşturucusudur. 30 mikrogramı bünye liderliğine sahip bir adamı yerden yere vurur.. Dikkat edin arkadaşlar bu işler beynimizde canlanarak basit hafif gözükebilir ama yemin ederim değil YEMİN EDERİM...

      Sil
    3. erdem kardes sana katılıyorum adamsın harbıden ıyı anlatmıssın.

      Sil
  6. uzun yazımın ardından başka birşey daha söylemek istiyorum.. yazılarımdan etkilenip birşeyler deneyeceğinizi tahmin ediyorum ve size şimdilik yasal ve zararsız olarak salvia divinorum öneriyorum lütfen deneyecekseniz bunu deneyin hiç deyilse zararsız ama arkanızı toplayacak ayık ve güveneceğiniz birisi olsun çünkü asla tahmin edemeyeceğiniz kadar hızlı ve kendinizi güçlü bir halüsinasyona (başka aleme) girmiş olarak bulacaksınız.. illede kafa yaşamak istiyosanız yasal ucuz bali öneririm ama kesinlikle bir defaya mahsus yapın.. baliyi uzun süre kullananlar sürünerek ölürler bunu herkez bilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. enes kardeşim iyi güzel konusmuşşunda öneri yapman bence güzel değildi önerilcek şeyler değil onlar bir defaya mahsus yapın demissin zaten herşey bir defayla bvaşlıyor ve bir defa'da jkalmıyor gerisi kesinlikle geliyor ve sonu gelmiyor

      Sil
  7. bende bir kere kullandım daha kullanmayı düşünmüyorum kimseyede tavsiye etmiyorum aklı olmayanların işi sadece gereksiz aptalca salakça bir şey bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir daha kesinlikle kullanma o ortamdan uzaklaş tebrik ederim seni yeliz hanım

      Sil
  8. ıcmeyın ıcmeyın ıcmeyın yetermı

    YanıtlaSil
  9. daha yogun bakımdan yeni cıktım bonzai denilen madde türünden uzak durun baska bisey demiyorum ölüm tribi hayattan koparıyo tavsiye etmiyorum. kimse etmiyo dikkate almayanların sonu benim gibi olucak eminim ,)

    YanıtlaSil
  10. gecmıs olsun ucuz kurtulmussun olum trbınden cıkmak o kadarda kolay bır durum degıl

    YanıtlaSil
  11. her bonj jamaica ayrı tirib oluturur kımı direk ölum tiribine sokar kimi 15 dk sonra sokar kafası erken gelen erken gider gec gelen 4 saat surebilir erken gelen genelde daha cok etkiler olum tiribi aslında tiribtir sadece bedende karıncalanma uyusma felc olcam sanma basit ölumm dusunceleri beyinde bu ducunceler buyuyerek insanları korkunun en yuksegine göturerek krize sokarak hastanelik etmesidir bu tiriblerden kurtulmak mumkundur en fazla 3 yada 4 dakika hersey normalmis gibi davranmak bu mumkun degıl en azından 4 dakika ıcınde bu korku sacma salak sey gecicek dıye kendinizi kontrol etmek aksini dusunmek tiribi tetikleyerek dahada uzun hale getirebilir ve öldurebilir dedıgım gibi aslında sizi ölduren madde degıl korkularınız ve tiribleriniz cok cesur kisi bundan fazla etkilenmeyebilir ama genel olarak öldurucu en ktusude nedir biliyormusunuz ugruna oldugunuz bonjai var ya degmez cunku mutlu etmiyor bir gram bile mutlu etmiyor insanı o yuzden bunun adı uyusturucu deıl tek kelimeyle öldurucu olması lazım tek tavsiyem ne ıcersenız ıcın ama bunu ıcmeyin

    YanıtlaSil
  12. ben kullanıyorum bir kere şantiyede birine bir kapak aldırdım adam adam 2 saat halusasyona girdi bana saldırdı kimseyi tanımıyodu çok illet bişey insanı mal gibi yapıyo bu kokaindende beter...

    YanıtlaSil
  13. arkadşLar dün akşam bi ölüm tiribine Girdim 1 defaya mahsus şeker attım beyaz denge diye 20 dk bekledim patlamadı 1 fişet bonzai iştim üstüne ikisinin bi anda kafası geLdi yanımda arkadaşımı vuruyodum .s bundan nasıl kurtulabilirim piskolojim bozuldu amk arkamda bişi varmış gbi hissediyorum sanki azraiL heran arkamda .s bana bi şekilde yardım edin bi fikir verin lütfen allah aşkına

    YanıtlaSil
  14. varsa çiçek yapıştır içek

    YanıtlaSil
  15. iki günde 1 paket jamaican gold supreme vip iciyorum paketin en fazla 4 5 fisegini arkadaslarimla iciyorumdur heralde kalan sigarayi tek iciyorum siz dusunun nasil icici oldugumu. Butun yorumlari okudum olum tribinden bahsetmek istiyorum daha dogrusu olum tribini nasil yendigimi belirtileri diger arkadaslarin yazdigi gibi avuc ici terlemesi seri kalp atislari titreme agiz kurumasi bazi zamanlarda tukuremiyodum bile hepsini yasadim. Tahminimce 1 bucuk yildir falan kullaniyorum tabi dolu dolu degil 1 2 ay ara verdigim oldu bundan 1 hafta once falan bi olum tribine girdim ama boyle bisey yok zangir zangir titredim agzim kurudu vs sonra diger arkadasimla tartismaya basladik iste yillarca eroin kullananlar var met kullananlar var onlar olmuyoda biz niye oluyomusuz amk dedi :) dedim aynen kardesim o zaman sikinti yok devam yapistirdik bi sigara daha ictik olum tiribi falan kalmadi. Simdi 1 haftadir icmiyorum ne yalan soyliyim canimda istemiyo harmanlik falan yok birakmamin sebebide oldurmesi falan degil unutkanlik yapiyo mesela telefonumu banyoda unutuyorum banyodan cikiyorum 5 10 saniye geciyo telefonumun orda oldugunu unutup heryerde ariyorum bikeresinde 2 saat telefon aradim evin icinde baska bi telefonla caldirip bulabilicegim bile gelmedi aklima siz dusunun nasil mallastirdigini unutkanlik yaptigini icen arkadaslar zaten neyin ne oldugunu biliyo onlara bisey soylemiycemde kullanmayi dusunen arkadaslarimiz varsa ve suan benim yorumumu okuyolarsa icmeyin kardesim gerek yok :) cunku mallastiriyo unutkanlik yapiyo bad tribi cok. Hee bos kafa cekilmez diyosanizda alin guzel bi ot oturun kovasina sek kapaginizi alin kafanizi yasayin. Bonzaiden jamaicadan falan uzak durun kalp e beyin e zarari cok

    YanıtlaSil
  16. arkadaşlar ben bonzai bagımlısı olmusum bana yardımcı olun lutfennnnnn

    YanıtlaSil
  17. iletişim bölümünden bana ulaş

    YanıtlaSil
  18. Slm arkadaslar...
    Öncelikle admine cok tsk ederim böyle güzel aciklamali anlatimindan dolayi bi arkadasimizda tavsiyede bulunmus sakın denemeyin merakta etmeyin merak edilecek bi illet degil arkadaslar 14 senedir kullanmadigim bi tek eroin kaldi magic mushroom dahil herseyi kullandim ve dün Death header(ölüm vuruşu) yaptim inanin tam 1 saat 15 dk sinir sistemim cöktü kendimden geçtim bad tribine yakalandim ki kolay kolay girmem tribe vucut alismis kimyasala her b...u kabul ediyor kafa yapmiyor belli bi zaman sonra daha fazlasini istiyor ama bana tek biseyi gösterdi hayatin ne kadar anlamli ve güzel oldugunu biraktim artik icmicem ve İÇMEYİN de arkadaslar denemeyin bile hatta öle bi ortamda bulursaniz kendinizi gidin o ortamdan biz merakli milletiz arkadaslar nede olsa girmeyin o ortama cok kafanizi yasamak istiyorsaniz en guzeli redbull votka hafif şeker (extacy) lafasi verir ickiyide tavsiye etmiorum kendimize zarar veriyoruz para kazandirioruz bize zarar verenlere baska bise degil size tavsiyem icmemizdir benim 14 yildir icmedigim bise kalmadi keske icmeseydim...ama artik sildim herseyi yeniden 14 yasindayim sizde birakin denemeyin....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. peki nasıl başardın bırakmayı?

      Sil
    2. Cok basit irade sadece içmicem demesini biLmeLiyiz..

      Sil
    3. irade meselesi fazla sağlam iradeye gerek yok içmezsiniz olur biter

      Sil
  19. içilmez cok b..k bır sey

    YanıtlaSil
  20. saçma sapan şeyler bunlar uzak durun bulaşmayın ve merak bile etmeyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnız biri...(senı sevıyorum yesım)29 Ekim 2012 04:27

      arkdaslar yorumların cogunun içeriğinde doğru tespitler mevcut.ınanın ömrümün su ana kadar yaşadıgım en korkulu en stresli 45 dakıkasıydı...hayatımda dogru duzgun ot bıle ıcmemıs bırı olarak adını bıle dogru duzgun bılmedıgım bu mereti ilk ve son defa kullandım.mallesef!!.AİLESİNİ KARISINI COCUGUNU SEVEN VE BU HAYATI HER NE KADAR SEVMİYO OLSANIZ BİLE SADECE SEVDİĞİNİZ İNSANLARI DUSUNUP HIC BASLAMAYIN...!!! SONUCLARA GELINCE:''sımdı dusunuyorumda ne buyuk aptallık etmısım.cok sacma ve gereksız bıseydi.Sadece 4 duman yetti öbür tarafa gidip gelmiş gıbı olmama..karsımda duran akrdasımla normal normal sohbet ederken birden gözlerıme karartı geldi..ilk basta gecıcı bı bas donmesı zannedıyosunuz.bana oyle geldı en azından.ama bi müddet sonra işin renginin oyle olmadıgını fark edıyosunuz.(tabi kendınızdeysenız)vucutta muthıs bı karıncalanma oluyo.bedenınız uyuşuyo.kalp hızınız bılmem kac oluyo.normal kalp atışınızdan en az 4-5 kat daha hızlı attıgını soyleyebılırım.aynı zamanda baş dönmesı ve kendınızı bayılcak gibi hissediyosunuz.EN ONEMLISI ÖLÜCEGİNİZİ HİSSEDİYOSUNUZ.buna trip falan demek ıstemıyorum.o zaman olayı kucukmsemış olurum.neyse o esnada okudugunuz duaların haddi hesabı yoktur.hele birde yanınızda tanıdık birileri yoksa allah yardımcınız olsun.mesela ben kuzenımı su almaya gıtcekken gondermedım tuttum.beraber trafıgın oldugu bı caddeden gıttık karsıdan karsıya gecerken arabaları gormuyodum bıle.hastanae hastane dıye tutturmusumm.kısacası su mu dınenme derken kendıme gelmem 1 saati buldu.şimdi tovbelıyım.bidaha mı? ASLA ..!!!

      Sil
  21. jamika nın herçesıdını denedım 2 3 defa bı bok anlamadım kafası çok ağır taşıya bılırsen rezıl olursun ben oldum taşıyamssan ya hastanede açarsın gozlerını yada mezarda hala kullanan arkadaslarım war ama bosu bosuna kendılerını kandırıolar tavsıye eden olursa hayır deyın gecın alın bı bıra oturun onları ızleyın once zaten anlarsınız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar çok kişi gördümki bi ton içiyorlar ama adamlar sağlam nasıl dayanıyorlarsa demekki herşey kafada bitiyor korku korkuyu getiriyor bence trib tribi çoğaltıyor bence korkanlar çok etkileniyor hiç de güzel bir kafası yok ki insanlar neden içiyor anlamadım saçma sapan bir kafa delilik ondan daha iyidir zaten zamanla yada en kısa zamanda ya öldürür yada akıl hastası yapar içmeyin kullanmayın yanından geçmeyin

      Sil
    2. adami olum tribine sokan, insani oldurmekten beter eden, maruana ile alakasi olmayan olay. 'abi ben amsterdamda ictiydim bunu da deneyeyim' demeyin sakin.

      6 saat boyunca, kalp krizi gecirdigini ve olecegini dusunen (ki gecireni de cokmus) ve 150+ nabiz, buyuk bir aci ve buyuk bir korku ile insani yuzlestiren olay. defalarca (serumdan sonra, iyilesme doneminde) azicik sakinlesirken, nefes nefese kalarak uyandi, her seferinde de kalbi yukseldi tekrar. kendini birakinca oluyor oldugunu dusunup telas icinde uyaniyordu. uyusukluk hissi, aci, cene tutulmasi, tekrar aci, istemsiz titreme, paranoyaklik, panik vs. bunlari saymiyorum bile. olum korkusunu tam olarak bilmeyen ve dogal olarak da son ana kadar bilmemesi gereken bir canli turuyuz. ama bir iskence dusunun, tam olum anini, o aciyi ve cagresizligi size defalarca ust uste saatler boyunca yasatan bir iskence. acil servisin bir kosesinde, sesini bile cikaramadan soguk, caresiz, acili ve yalniz bir olum iskencesi. iste bonzai budur. insanin karakterini degistirme potansiyeli vardir. dikkatli olun, denemeyin, denemenize izin verenden uzak durun. bazi yaklasimlara gore olum korkusu insanoglu nun tum korkularinin temelindedir, en buyuk korkudur. olabilecek en buyuk korkuyu, en siddetli ve gercekci haliyle saatlerce, defalarca yasatmak da olabilecek en buyuk iskencelerden birisi olsa gerek. yani bu mereti birisine denetecekseniz, yuksek bir ihtimalle bu veya benzer birseyin basina gelebilecegini bilin. o insandan epey nefret ediyor olmaniz lazim boyle bir ihtimali goze alabilmek icin.

      Sil
  22. Merhaba arkadaslar..
    Ben 1hafta once arkadasimla bonzai ictim.
    Az biseyde ondan yurutup sardim gizli gizli mutfakta ictim
    Bir kac dakika sonra anaaaam basim donmeye basladi
    Canim yatmak istedi hemen odama gitim ama odami bulana kadar neler cektim. Sonra yataga yatim size yemin ederim ekmek kuran carpsin kim oldugumu unutum yataga uzaniyorum heryer karanlik zaten gece saat 23:00 ama insan genede dolabini nebilim baska seyler gorur yemine derim unutum kimim nerdeyim nekadar surdu bilmiyorum ondan sonra icerden oksuruk sesleri geldi allahim bu kisi bana yardim edermi gelsin nolur yardim etsin icimden diyorum o kiside arkadasim ama hatirlamiyorum iste ondan sonra simdi geldi sonra geldi derken dualar ediyorum yavas yavas kendime gelirken allahim nolur benim adim neydi kimim nerdeyim. Sonra yavas yavas odamdaki dolabi aynayi gordum duzelmeye basladim. Ya ogun aklim basimdan gidicekti yada kendime gelicektimki kurban oldugum rabbim cahilligime verdi sanirim. Cok kotuydu arkadaslar. Dusunsene genc yasta bir heves ugruna aklinizi kayp ediyosunuz yada oluyosunuz ne aci ne delilik. Kimse yapmasin delirirseniz kimse yuzunuze bile bakmaz allah yardimcimiz olsun sevgiler yeliz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıcmeyıbırakanadam18 Ekim 2012 21:32

      sen anladığım kadarı ıle delırmıssın olum trubı yasamamıssın o anlık delırmek olum trıbınden daha kotu sonsuza kadar delşırdıgını ve aklını kaybettıgını anlıyor aslında ınsanlar ıcın bır ısret olmedıysen yasamaya devam edıyorsan ne mutlu bır daha yapmamak ve yasamanın anlamını anlıyorsun bır heves ugruna aslında ne hevesı heveste olsagam yemessın dıoyeceğüim o ki bu tur haram olan ıslerden uzak durun en onemlisi ölmek istemiyorsanız

      Sil
    2. öncelikle size büyük geçmiş olsun ins bundan sonra bu tür şeylerden uzak durursunuz yaşadığınız bu durum size iyi bir ders olmalı kullandığınız maddenin sizi ölüme götürmeme sebeplerinden biride farklı farklı oldukları için kimisi 4 saat sürer kimisi 10 dakika kimisi yarım saat anladığım kadarıyla sizin bu etkiden sağlam bir şekilde çıkmanıza neden olan etkisinin çok uzun değil kısa süremesi nedenidir. tam olarak sağlam çıktınız diyemem aslında o yaşadığınız geçiçi delirme anı beyninizin bazı noktalarında anlaşılmayan hasarlar meydana getirmişte olabilir sorun değil önemli olan bir daha yapmamak ve bu tür gereksiz delilerin bile denemeyeceği akılsızların işi olan kafa yaşamak için hayatı zehir eden ölümle resmen burun buruna getiren maddelerden tamamen uzak durmanız. bunu yaşayan biri olarak en iyi sizler bilirsiniz bize fazla söz söylemek düşmez

      Sil
  23. Yillardir her turlu kafayi denemistim bonsai bana harika bi guzellik yapti ve hepsinden kurtuldum tesekkurler bonsai :)

    YanıtlaSil
  24. Yillardir her turlu kafayi denemistim bonsai bana harika bi guzellik yapti ve hepsinden kurtuldum tesekkurler bonsai :)

    YanıtlaSil
  25. bu bonzai denen zıkkım bağımlılık yapıyormu bırakması zormu eroin bağımlılarının tedavi gördüğü merkezlerde tedavisi varmı bunu kullananlar ne bilim eroin gibi felan hapis cezası felan yada sicile işleme gibi şeyler varmı bir yakını bu b.ka birbuçuk yıldır bulaşmış bunu nasıl kurtarırız.şimdiden tşk.ler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eskiden bu aktarlarda satılıyordu aslında cezası yoktu 2 sene falan oldu piyasaya çıkalı çok ölümler gerçekleştiği için bunn cezası oldu içinde sigardaki gibi maddeler nasıl bilinmiyorsa binbir çesit zehirli maddeler vardır. bunların basında eroin kokain ex tozu esrar tozu tarım ilacı ve daha fazlası hepsi karışık benim bildiğim kadarı ile eroin gibi bağımlılık yapmaz eroinde fiziksel bağımlılık vardır vücut devamlı onu ister bunda canın istediği zaman içiyorsun bağımlılık yapıp yapmaması bence önemli değil önemli olan içmemek bağımlılık yapan maddeler belki seneler sonra adamı öldürüyor bu madde anlık öldürüyor yani her içtiğiniz zaman tehlikedesiniz aniden ölebilirsiniz kalbinizi beyninizi kontrol edmessiniz senin yakının demekki çıkar çıkmaz başlamış çok zararlı madde olduğundan bir bucuk sene sürekli kullandıysa durumunun iyi odluğunu söyleyemem çok büyük zararlar vermiştir vücuduna ona zararlarını anlatın kullanmasın en basitinden bir iki içimde ciban büyüklüğünde sivilce çıkarıyor düsünün 1 sene kullanmış adam ne olur acaba ben şu ana kadar daha bir sene kullanan adam görmedim belkide bir senesi dolmadan ölüyorlar ondan ama eroin vs diğerlerinde 20 30 sene kulanan gördüm demek oluyorki uyustucu maddelerin hepsiz zararlı ama bu bonsi jamaica gibi maddeler hepsinden daha tehlikeli gibi duruyor

      Sil
  26. cevabın için çok teşekür ederim
    onunda vucudunda çuban benzeri şeyler çıkmış ilk sıralar sık kullanmış sonraları ikigünde bir haftada bir kullandını söylemiş okulda öretmeninden yardım istemiş onun haber vermesiyle örenmiş ailesi uyuşturucu madde tedavi merkezlerinden yardım alabilirlermi sonra hapis felan olabilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maddeyi üstünde ilk defa yakalattığında cezası yok üstünde polis yakalarsa içiçi olduğunu söyler zaten öyle mahkemeye çıkarırlar oradan amateme gönderirler tedavi için aslında tedavi değil idrar tahlili bir daha kullanmaması için bir iki sene 3 ayda bir gider her gittiğinde kullanmayıp temiz verirse beraat eder ikinci yakalanmada ceza yer kokainden yargılanır. ayrıca tedavi amaçlı amatem vb gibi benzeri yerlere tedavi amaçlı bıraktım diye gittiğinde herhangi bir sıkıntı olmaz polisle derdiniz olmaz sonuçta tedavi oluyor. o arkadaşın zararlarını bence okusun araştırsın zaten kendi bırakır eminimki

      Sil
  27. çok tşk.ederim ALLAH razı olsun

    YanıtlaSil
  28. çok ölümcül çok tehlikeli bi madde.sakın denemeyin ilk zamanlar normal gelebilir ama çeşidi çok olduğu için sağlam bi sigara gelebilir.tribe soktuğu doğru ölüm tribine giren bi insanın o an ölebilme ihtimali yüzde 99 dur.ölüyorum diye bağırabilirsiniz ses ince çıkar çocuklaşmış gibi.yanınızdaki arkadaşlarınızı bile tanımayabilisiniz bi saldırganlık hali olabilir.ben 2 yıldır kullanıyorum artık sonları oynuyorum diyebilirim bi süre sonra vucutta ağrılar başlıyo midede kasıntı gibi zamanla yukarı çıkıyo ağrılar sağ taraf ve kalp o
    kadar hızlı atarki kalp krizi geçirdiğinizi sanabilirsiniz çok derin kafası vardır kendi beyniniz kendi kendini kemiriyo gibi olur resmen.içmediğiniz normal zamanda bile kalp ağrılarını hissedebilirsiniz insanı psikolojik olarak öldürür süründürür.bırakın bu işleri hayatınızı yaşamaya bakın mutlu olun kendi kendinizi bitirmeyin süründürmeyin

    YanıtlaSil
  29. bir kere de olsa kullanmayın belki ikinciyi kullanmak için hayatta olmayabilirsiniz neden insan gerek duyar ki bu tür kafalara ne gerek var hem zaten mutlu bile etmiyor tam tersi sıkıntı basıyor korkularınız artıyor her şeyden korkuyorsunuz gereksiz yere sıkıntı sanki içtikten sonra bir dakikalık zaman tam 3 ay gibi gelebiliyor zaman kavramı esrar olsun bonsai olsun yavaşlıyor bir dakikalık zamana bir seneyi bile sığdırabiliyorsun saçmalık bende zamanında içerdim ama anladımki gerek yokmuş bu tür maddeleri içmeye kullanmaya en iyisi herkesin dediği gibi ayık kafa en babası

    YanıtlaSil
  30. bu güzel yazı ve bilgilendirme için çok ederim gayet açıklayıcı ve yararlı bilgiler

    YanıtlaSil
  31. bonzainin bağımlılık derecesi nedir kullanan birinin bırakması için ne gibi destek alması gerekir. şimdiden çok tşk.ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimse bir yanıt yazmamış ben yazayım bildiğim kadarını bağımlılık derecesi her maddenin vardı kimi tek kullanımda bağlar kimi uzun süreler sonra bu madde çok karışık kullanan kişi ölüm tiribine girerse belkide tamamen o madde de dahil bütün zararlı maddeleri bırakır tövbe edebilir bu şekilde ölüm tiribini yaşayan yani ölümle burun buruna gelip ve son anda mucizevi bir anda etkisinden kurtulup sonra o kafadan çıktıktan sonra tamamen tövbe edip içmeyen var fisikzel bağımlılık yaptığını sanmıyorum aynı esrar gibi olduğunu düşünüyorum bağımlılık derecesi yüksek bir madde olmadığını düşünüyorum ve kolay bir şekilde bırakılabilir mesela sigarayı bırakmak çok zor aslında ama sigara bile bırakılabiliyorsa haftada bir yada 3 günde bir kullanılan madde ve tam olarak bağımlılık yapmamış bonsai neden bırakılmasın sadece içmiyeceğim desin içmesin ortamındaki insanlar içiyorsa ve ortamında kilerin çoğu kullanıcıysa o ayrı mesela bir şekilde ne kadar içmeyeceğim desede içer onun için tıbbi destek alabilirsiniz ( UMATEM ) gibi kuruluşlardan

      Sil
  32. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  33. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  34. BU BONZAİ O KADAR LANET BŞEY Kİ O KADAR LANET BİŞEYKİ O KADAR LANET BİŞEYKİ ONU BU ÜLKEYE SÜREN ORUSPU COCUKLARINI BULUP ALEME İBRET OLSUN DİYE ASMAK LAZİM . 2 SENEDİR BU LANETİ KULLANIYORUM HALA KULLANIYORUM BIRAKAMIYORUM CÜNKÜ VE ENCOK BAGLANMAMA NEDEN OLAN SEBEBLERDEN BİRİDEİ EXTACSYLE BERABER KULLANMIŞ OLMAM. 3 TANE 5 TANE YERİ GELDİ 16 18 TANE EXTACSY YUTTUGUMU BİLİRİM BİR GÜN İÇERSİNDE VE 1 PAKET BONZAİ BİTİRDİGİMİDE BİLİRİM 1 GÜNDE VE YEMİN EDERİM HEPSİDE KOVADAN CEKMİŞİMDİR VE HALA İÇİYORUM İNSANLİKTAN CIKMIS DURUMDAYİM PİSKOLOJİM BOZUK. GECELERİ DEGİŞİK DEGİŞİK RÜYALAR GÖRÜYORUM UYURKEN BOĞULUYORUM SANKİ ÖLÜCEKMİŞİM GİBİ . KONUSURKEN KELİMELERİ YUTUYORUM BONZAİ PİSKOLOJİYE OYNAYAN Bİ MADDEDİR. ŞÜKÜRLER OLSUN EXTACSYDEN KURTULDUM DİYE BİLİRİM. İLK EXTACSY YUTTUGUMDAN BERİ ARALİKSİZ YUTUYORUM VE İÇİYORUM ARALIKSIZ HEMDE ÖYLE BÖYLE DEGİL 16 18 TANEYE KADAR YUTMUSLUGUM VAR ARALİKSİZ. AMA SUAN 12 GÜNDÜR YUTMUYORUM BU BENIM İÇİN COK ÖNEMLİ BİŞEY. AMA BONZAİDEN KURTULAMIYORUM BIRAKMIYORUM NASİL YAPİCAM BİLMİYORUM VEEE BIRAKABİLEN VARSA BIRAKSIN İÇMİYEN VARSA ADINI DUYDUGU YERDE KACSIN GİTSİN ÖYLE İÇEN ARKADAŞLARİ VARSA UZAKLASSİN DÜŞERSENİZ KURTULAMAZSINIZ. ERİDİM BİTTİM KEMİKLERİM GÖZÜKÜYOR ARTİK SAKIN AMA SAKINN İÇMEYİİİİİİİN

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen baya baya uzun süre kullanmıssın seni bence zaten o kadar etkilemez ölüm tribinede fazla girmezsin ama 2 sene çok uzun süre yaşadığına sükret kendimde bir süre kullandım her gün değil ara sıra ortama göre arkadaşlar içerse içerdim haftada bir kaç kere sürekli zaten hergün kullanıpta bağımlısı olmak saçmalık tabi bende çok ölüm tiribine girdim bazenleri aşırı karıncalanma her tarafının uyuşması felc olmuş gibi veya olacakmıssın gibi bir his ama karıncalanma uyuşma gerçek tirip değil bundan anladımki gerçektende içinde tarım ilacı var yani zehir bizim içtiğimiz doğal bir madde değilki esrar gibi bildiğin zehir böcek ilacı veya tarım ilacı felcte eder öldürürde bugünlere kadar sağ salim ölmeden durduysak Allah'ın bize verdiği mükafattır bence benden herkese tavsiye gidin tezek için ama bonsai içmeyin

      Sil
    2. bende 2 senedir içiyorum ve 25 kilo verdim ölmek üzereydim kaçtım kardeşim bundan onu bulamayacağım en uzak yere gittim ve sadece yanıma 10 lira harçlık alıyorum para kuzenimde duruyo vede ne olursa olsun vermez çükü ona herşeyi anlattım şu an 2 hafta oldu içmeyeli ama hala zor durumdayım ne olur kaç kardeşim bundan bu illeti alabildiğin ve bulabildiğin sürece içersin kurtuluş yok
      ve kemdini mutlaka başka işlerle meşgul et beynini başka işlere yönelt ALLAH yardımcın olsun

      Sil
    3. allah belasini versin bu maddenin . her türlüsünü içtim her çeşidini her türlü hapida yuttum. dedigim gibi piskolojim bozukk geceleri uyuyamıyorum . Sikim kalkmiyor amk işiyemedigim dedigim günler oldu susuzluktan ölüyorum kesin bu safer öldüm bittim dedigim günler oldu maf oldum yani. 78 kiloydum 43 kiloya kadar düştim dağ gibi vucudum vardi kemiklerim gözüküyor suratım çökmüş maymuna benziyorum resmen amk . nasil bırkıcam ben bunu yaaaaaaa anasını bacisini sikeyim. Aklı olan içmesin kardeşim ben aklimi yitirmişim siz içmeyinn nolur içmeyin ex'te yutmayın sakin :((

      Sil
  35. bundan bir hafta önce bir arkadaşım banada içirmişti ilk defa içtim değişik değişik rüyalara girdim hanisinasyonlar görmeye başladım delirdim sandım öldüm hatta hayalde öldüm kendimden umudu kesmiştim sonra elimi yüzümü yıkadım gezdim biraz deli gibi delirmiş bir vaziyetteydim sonsuza kadar o şekilde kalacağımı sanıyordum sonrasında yavaş yavaş etkisi geçince komple tövbe ettim benim için ilk ve sondu bir daha asla tşkler bonzai.

    YanıtlaSil
  36. yaklaşık 5 ay aralıklarla kullandım bu illeti zararlarını gördüm çok unutkanlık sivilce çıkması saç dökülmesi gözlerde bozulma ve daha çok saymakla bitmez sakın sakın kullanmayın benden size abi tavsiyesi

    YanıtlaSil
  37. bonzai yi hıc denemedım, jamaıcan gold u bırkac kere denedım ondada cok kotuydu. boyle seylerden uzak durun yada durmayın, bın nasıhat bir nusibettern ıyıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonzai ve jamaica aynıdır sadece isimleri değişiktir.

      Sil
  38. en iyisi hiç bir şey içmemek kendimizi zehirlemenin bir anlamı yok geçici mutluluklar yerine kalıcı mutlulukların pesinden kosmak akıllıca is olur hepinize hepimize bonzaisiz günler dilerim

    YanıtlaSil
  39. çok güzel ve yararlı bir makale olmuş öncelikle size teşekkür ederim bu gibi konularda insanları aydınlattığınız için umarım herkes faydalanır bu yazıdan hoşçakalın ( meral )

    YanıtlaSil
  40. Ezan ve şaadet sesleri susmaz . Korkudan abdest alıp namaz kılıcak duruma gelirsiniz . İçtiğiniz su zemzem suyu olur . Hatim indirirsiniz . Sülaledeki tüm akrabalarınız hayrına yardım istersiniz . Öldükten sonra ailenize geride bıraktığınız izleri düşünürsünüz . İstem dışı kafayı yer gibi ordan oraya dolanırsınız . Aynı şeyleri tekrarlarsınız . Başka bi şeye yoğunlaşamassınız ki yoğunlaştıgınızda beyniniz kendini kandırıyosun sen ölüyosun iddaasını ortaya atar. Ve bu döngü bır daha olur . Işığı kapatamıcak duruma gelirsin . Allah ' la yakın derecede konuşursun . 2.şans istersin . 2 Kişi içtiyseniz ikinizede aynı şey aynı anda olur . can çekişmek istemiyosan dışardan kafa olmayan arkadasını cagır . Tabi telefonunu görebilcek durumdaysan . Hiç bişey seni kurtarmaz o 4-5 saatte Not: İşkence!! Denemeyin. İÇMEYİN İÇİRMEYİN . Bu kadar kötü bi durum yok anlamadıysanda sonradan kafayı yediğini paranı işkenceye yatırdığını anlarsın . Güzel olan kafasıda var aklınızı çelmesin .
    İçmediğindede yaşadığın şeylerin etkisinde kalırsın . Paranoyaklık yapar . devam edersen delircek konuma gelirsin ... İşin en kötüsü her köşe başında satılır . Çok kolay bulabilirsin . Canım çekti dersin bağımlılık yapar . Çok çesidi vardır .. Allah korusun . İçenlerde bıraksın . İçmeyenlerde hiç denemesin bile ...

    YanıtlaSil
  41. 2 senedir hiç ara vermeden gece gündüz içtim bu pisliği tek çareyi kaçmakta buldum şu an bozcaadadayım ve burda ulaşamıyorum ona kendimi zaptediyorum yani bildiğiniz savaşıyorum ama kafayı yemek üzereyim uzun zamandır uyuyamıyorum çoğu şeyi hstırlamıyorum içen arkadaşlara yalvarıyorum 70 kilodan 50 ye düştüm ve nefes bile alamıyorum ne olur kaçın bu pislikten başka çaresi yok onu alabildiğiniz her yerde içmeye devam edersiniz kendinizi bir anda onu alamayacak vede bulamayacak pozisyona getirin ve savaşmaya başlayın ben iki defa ölümden döndüm şanslı olduğumu düşünüyorum 2 hafata geçmesine rağmen beynimi meşgul etmediğim sürece hep aklımda ruhum daralıyo kendi kendime konuşuyorum geceleri bir uyusam bile çığlık çığlığa uyanıyorum bu pislik kendine bağlıyo ve tanıdığım 10 arkadaşımdan 8 i bunu hala içiyo ve kaçamıyolar yaşamak isteyen ne olur bıraksın b u illeti ne derlerse desinle bu illet adamı bir şekilde öldürüyo...

    YanıtlaSil
  42. arkadaşlar ne olur bunun bağımlılığı esrar gibidir deyip insanları yanıltmayın bu madde yüzde yüz bağımlılık yapıyor

    YanıtlaSil
  43. ben 1 senedir içiyorum hiç bagımlılık yapmadı :) ama gercekten yuzde sırtda sıvulceler ve burun kenarlarında yaralar cıkarıyo onu ıcdınde beydınde sıs olusuyo hc bısey dusunemıyosun dılın damahın kuruyo konusmak ıstıyosun ama konusamıyosun kısacası ıcılcek bsey deıl ama yınede ıcıyosun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ne dediğini kendinde bilmiyorsun : ) bir senedir içiyorsun ama bağımlılık yapmadı diyorsun. Bağımlılık yapnmayan bir şeyi neden bir senedir içiyorsun zaten çıkalı 2 sene oldu tamamen insanların hepsinin duyması 1 seneyi bulmuştur bu yüzden bir seneden beri içiyorsun eğer 10 sene önce çıksaydı gene 10 seneden beri içiyorum ama bağımlılık yapmadı diyecektin yani demek istediğim kendininiz kandırmayın içtiğiniz böcek ilacı tarım ilacı resmen ve tamamen bir zehir akıllının biri kafa yaptığını keşfetmiş ve zehiri sizlere bizlere sunmuşlar içeçeğiniz en son şey o olsun

      Sil
  44. http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/JAMAiKA_GOLD_SUPREME_3G/603902.htm bu urunlerı once sıtelerden kaldırsınlar hala satısları var...

    YanıtlaSil
  45. 1 kere kullandım bir daha asla!!!

    YanıtlaSil
  46. çok lanet birşey kesinlikle meraktan olsa bile bu lanet şeyi kullanmayın ölebilirsiniz ayık olun..

    YanıtlaSil
  47. arkadaşlar ben bunu yaşadım kesinlikle girmeyin kalbim hızlıca atmaya başladı uyuştum ölüyorum dedim tribe girdim kendimden geçtim

    YanıtlaSil
  48. Arkdaşlar dün bir yavşak bir arkadaşım çalıştığım işyerine gelip halhatır sordu... sonra bana bir cigara yapcağını söyledi bende eski müftü olarak severek tamam dedim. arabayla sadece 1 tur attık ortalma maxsimun 5 dk sürdü sigarayı sarmış ben normal ot sandım bana sadece bir duman al dedi.. bende çektim JAMEİKA GOLD HAYATIMDA BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ÖLÜYORUM SANDIM SADECE 1 DUMAN ÇOK KÖTÜ TRİPLERE GİRDİM SANKİ BENBENDEĞİLDİM ÖLÜM TRİBİNE GİRDİM ÖLÜYORUM SANDIM AYILMAK İÇİN CEBİMDE 10BİN TL OLSA VERECEKTİM ÇOK KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ BURDA KAFASINI ANLATSAM MAKALE OLUR KESİNLİKLE BİRDAHA İÇMEM İÇENEDE SELAM VERMEM KAFA DEİL ÖLÜMLE BURUN BURUN GELMEK BENCE... KALP ÇARPINTISINDA OLÜCEM SANDIM KENDİMİ ÇALIŞTIĞIM YERİN PİS DEPOSUNA KİTLEDİM BED TRİBİN KİTABINI YAŞADIM KENDİMDEN İNANLIĞIMDAN TİKSİNDİM LANET OLSUN !!!!!
    KİMEYE TAFSİYE ETMEM ARKADAŞLAR SAKIN SAKIN UZAK DURUN KAFA DEİL BUNALIMIN HASIII BUNU İCAD EDENİN..............

    YanıtlaSil
  49. arkadaşlar bız bonzaıyı gunde 2 3 paket ıcıyoz dragon extrme fln fln cok yuksek kafası war ama olum trıbıne kendını sokmadınmı on numara dalgaa bıde apın ustune ıcılmez hap kafası yasamak ıstıyosan bonzaı ıcmıcen hapn ustene cok sakat onun ben bonzaııyı 2 seneder berı ıcıyorum cıqerlerım bıttı beyın hucrelerım öldu bıttı ıcılmez bı dalga tawsıye bonsaı ıcmeyınnnn

    YanıtlaSil
  50. kullanmış gibi yorum yapıyorsunuz. en son yanımda içen biri; "kafasını tutum, benim kafam yok" diyordu. ciddiydi. kalıcı bilinç kaybına neden oluyor..

    YanıtlaSil
  51. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  52. adsız kurallara uygun yorum yazınız. küfürlü yazılar silinmektedir.

    YanıtlaSil
  53. Ya çok tehlikeli ben nadirde olsa içerim ama geçen gün mahalleden bir abiye içirdim hayatımda bukadar korktuğumu bilmem adam nerdeyse gidiyodu zor bela hayata döndü karısına rezil olduk bütün evi kustu hastaneye götürün beni diye yalvardı kalbim çarpıyo dedi uyursam uyanamam dedi sağ tarafına felç geldi dili tutuldu bütün vücudu tutmaz oldu aman allahım bende korkudan gidicektim arkadaşlar benim size tavsiyem içmemiş birini Asla ve Asla içirmeyin karşınızdakini òldürürsünüz bana çok büyük ders oldu çok dikkat edin başkalarınızı ve kendinizi yakmayın.Benim bahsettiğim jameika gold lanet olsun.....

    YanıtlaSil
  54. Arkadaslar sakin bulasmayin,bi arkadasin bobreklerini bozdu adam diyalizw girmeye basladi.cok zararli birakmasi cok zor vucuda inanilmaz zarar beriyo

    YanıtlaSil
  55. Yazilanlari okudum ve hakkatten cok sasirdim!insan bile bile olume gidermi, icersen olursun bu kadar basit..eger hala diyorsan ki ben icerim Geber o zaman :) kusura bakma yanii..

    YanıtlaSil
  56. yanlış bilgilendirme... Bonsai (bon=tabak, sai=ağaç) Japon kültüründe ki küçük ağaçlar yetiştirme sanatının adıdır. Çam gibi ağaçları özel tekniklerde budayarak bodur şekilde yetiştirirler. Yazıdaki fotoğraf bu şekilde budanmış bir ağacı gösteriyor. Bonzai olarak anlatılan uyuşturucu ise sentetik bir maddedir...

    YanıtlaSil
  57. bende bonz jamaika bağımlısı oldum ve kurtulammıyorum . . .

    YanıtlaSil
  58. Laaaan saçmalamayın amk.. yok ölüm tribi bilmem ne vs cart curt sıkıntı duyuyosanız içmeyin olsun bitsin,yada çayırdan toplayın biraz çimen ohh mis :)))

    YanıtlaSil
  59. ne yaparsanız kendiniz için yaparsınız . bonzai tehlikeli bir maddedir uzun süre kullanımı beyinde ciddi zararlar gösterir. çoğu ortamda insanlar farkına varmaz bunu kullanmadan önce farklı bir görünümde olanlar bir zaman sonra ortamında verdiği pskolojiyle bambaşka bir insan haline geliyor ve kişi hangisi bendim diyemiyor . sonuçta bu ülkede helaliyle iş yapan adamlar yok bu iş üzerinden daha iyi kafa yapsın diye üzerlerine sinek ilaçları sıkılıyor neler katılıyor kullanıcı farkında olmuyor . 2 saatlik uyuşukluk ve beyinin o an ürettiği geçici pskolojiyle hayatınızı ve paranızı yazık etmeyin..
    bir dost :)

    YanıtlaSil
  60. kim ne yaparsa kendine yapar adsız arkdaşın dediği gibi ölende saçma sapan sebepler yüzünden ölür akıllı olan ölmez başkaları zenbgin olur sen ölürsün ben ölürüm bu kadar akılsızca ahreekt etmeye egrek yok

    YanıtlaSil
  61. kullanın nann ne yaparsanız yapın kimin umrunda ki

    YanıtlaSil
  62. Eyvallah bonsai çok zararları var da abartmayın yok 1 seneden fazla içen görmedim herkes ölüyor falan diye de milleti tribe sokmayın, kaç senedir hergün içen adamlar tanıyorum malesef. İÇMEYİN kesinlikle neden mi kısa bir mutluluk verir sonra noldum lan ben dersin herşeye üşenmeye başlarsın, 1 dakka önce nedediğini hatırlamak için kendini yersin, düzenin bozulur.İçilen ortamalardan uzak durun, he duramadınız mı alın bi bira içenlerin haline bir bakın izleyin demek istediğimi anlarsınız zaten. Birde ciltte leke yapar vücudunuza , cebinize zarar verir.Mutsuz musun dertli misin koy bi kadeh rakı aç müziğini bak keyfine, bu pislikle daha da mutsuz olursun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. helal sana be kardes en guzel yorumlamıssın da bızım ınsanlara bın nasıhat ta versen anlamaz bence denesınler ve anlasınlar

      Sil
  63. Arkadaşlar herkeze öncecikle selamlarımı iletiyiroum bu zehiri ayın 24 ü istanbulda ziyarete gittigim yerde denemiştim ama nalet olsun böle bişey olamaz ben hayatı boyunca çakmak gazı bali tiner ot çöp , sogutucu gibi maddeleri deneyen bi kişilige sahibim ama bu hepsinden cok farklıydı size tavsiyem kesinlikle agzınıza sürmeyin . bunun kafasını kısaca size anlatayım sadece aldıgım 3 4 dumandan sonra ayaklarımdan hafifce girmeye basladı ufaktan bas dönmesi bu arada zaten tw ye kitlenmiştim ve kendi kendime bişeyleri hayel ediyodum ve ayaga kalkınca hersey basladı renkler birbirine girdi agırlı olan renkler yeşil sarı kırmızı tarzı renklerdi daha sonrasında gözlerim karardgını hissettim ama düşüncelerimi biliyorum bilmedigim duaları okumaya allaha yalvarmaya basladım bi yandanda kendime diyorum lan oglm yarım saat sonra ayılcan sakin ol die ama olmuyo ölüm tribi denen olayada girince iş iyice b.okunu cıkarmaya basladı yaklasık 10 dakika kafasını yasamısım evdeki kişileri saldırmısım kapıdan dısarı cıkmaya calısmısım vs kısaca sunu diyorum tövbe ettircek bi melet bu arkadaslar kesinlikle belki bu yazımdan sonra birilerine yardımcı olucaksa içmicekse ne mutlu bana diyorum . defalarca kustum aslında kusmada sayılmazdı midemde ki bütün sıvıyı dısarı attım agzım dilim kurudu daha bi çok şey ot gibi mutluluk veren bişey yok suanda tövbeliym ve üstünden 2 gün gecmsine ragmen kafam hala yerine oturmadı keşke diyorum otun çöpüün içinde ki thc lerine kadar araştıran biriydim bazen diyorum allah katında keşke dua kuran ögrenseydim de bu bokları ögrenmeseydim hepinize saygılar sevgiler ulaşmak İsteyen arkadaslar olursa facebooktan ulaşabilir . Şerafettin Tiryaki

    YanıtlaSil
  64. bonzai eşittir ölüm

    YanıtlaSil
  65. bonzai eşittir ölüm

    YanıtlaSil
  66. sakın denemeyin çünkü son denemeniz olacaktır,

    YanıtlaSil
  67. bir kereye mahsus olmak üzere denedim gerçekten herşey anlatılanlar gibi ama tam olarak bu durum anlatılamaz yaşanır derle ya işte tam o bu yani bonzai denen madde kimseye asla tavsiye etmem belki ikinciyi kullanmaya ömrünüz olmaz ölür geberir gidersiniz bak demedi demeyin yorumların hepsini okudum bazıları çok abartıyorsunuz falan demiş ben bu kadar kısa sürece çok can alan bir uyuşturucu madde daha hayatımda tanımadım o yorumu yazanlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? buda size kapak olsun

    YanıtlaSil
  68. Hayatın sadece 2 3 dumana bakıyorum 150 kg luk adamı da yıkar 50 kg adamıda hiç farketmez ot gibi deil gülüp sacma sapan triplere düşmessin bu cok farklı ot mutluluk veriyo bu acı çektiriyor üstünden günler geçmesine ragmen hala etkisinden kurtulmus deilim kafamı yastga koydugumda hala başım dönüyo sacma rüyalar görüyorum bonzai= KİMYASAL ot falan deil bazıları bunun tartısmasını yapmıs ama hikaye ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu anlatmak imkansız haklısınız ne kadar içersen iç az da çokta içersen zararını görürsün en iyi yapılacak iş bir daha hiç içmemek ölmek istemiyorsak içmicez

      Sil
  69. 17 yaşındayım istanbul zeytinburnunda oturuyorum yaklaşık 2 senedir jamaica bonzai içiyorum ve yaklaşık olarak günde içtiğim fişek sayısı 3 le 7 arası değişiyor eğer ogün özel bi günse artadabiliyor her gece yastığa başımı koyduğumda içmemek bırakmak için dil döküyorum ama sabah kalktığımda gene aynı arkadaşlarımla aynı şeyleri yapıyorum kendime engel olamıyorum allahıma şükür ne halüsinasyon gördüm ne ölüm tribine girdim.Şuanki durumum omuzlarım çökük gözlerim baygın ve şizofreni belirtileri kendi kendine ses duyma örneğin çalmayan telefonu çalması. Ben bırakmaya karar verdim ve 1 haftadır ağzıma sürmüyorum çevremdeki insanlarla iletişimim çok daha rahat bırakırsanız farkına varıcaksınız herkeze çok çok kolay gelsin allah kimseyi düşürmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 17 yasında olan krdeşim günde 3 ile 7 fişek içtini sölüyorsun ortalama 1 er saat kafasnı yasasan sen hiç ayık gezmiyorsun heralde ? tamam belirtilerinde hali görmemiş olabilirsin dogaldır . ama bırak abartma istersen bu kadar ben 2 sene içen ve yaşıyanı görmedim bırakmaya karar almana sevindim

      Sil
    2. daha çok gençsin bu genç yaşta hayatını mahvetmissin insallah bırakırsın

      Sil
  70. 24 yaşında bir bayanım. 16 yaşımda sırf merakımdan hap atmıştım. o gün hayatımın en zor günüydü. kendime geldikten sonra allah a dua ettim.düşmanımı bile korusun dye.dedimya sırf merak edip içip birdahada içmemekti.ve çok şükür öyle oldu. çevremdekilerin içmemesi ibret alması için elimden geleni yapmıştım.
    yaklaşık 1 sene önce tanıştım bonzai ile. bir yakınım vardı. kağıthane de çok uzaktan tanıdığı 4 tane erkek bir evde bu illetten dolayı ölü bulunmuştu. tabi normal hint keneviri doldurulur kağı da. bu 4 arkadaşta öyle yapmışlar. anlamamışlar ilk başta herhalde. ölmüşler.
    zaten bu lanet olası şeyin içinde nelerin olduğunu bilen kimse içemez.korkar..!
    hiç üşenmeden merak edip çok araştırma yaptım. hani derler ya düşmanımın başına bile vermesin dye.. aynen de o şekilde.
    bonzai günümzüde insanların (çiçek) olarak bildikleri bitkiden yapılmamıştır. taneleri tıpkı nane,kekik ve ıhlamur yapragıdır. üzerine etken maddeler içeren şerbetler hazırlanıp dökülür. kullanan insanlar o taneleri gerçekten algılayarak kokladıklarında özellikle nane ve ıhlamur yaprağı kokusunu mutlaka alır.

    YanıtlaSil
  71. adsız kullanıcı devamı
    ____DİKKAT___



    Bonzai nin içeriğine özellikle ağır şizofren hastalarının günümüzde vhalk arasında 46c olarak adlandırılan hastalar için sakinlestirici iğne nin içine katılan özel şurup başta olmak üzere. yine ağır şizofrenik hastaları için kullanılan ''ketamin'' adlı en tehlikeli etken maddedir. içeriğinde en ağır uyusturucu madde ve yoğun antidepresyon hastaları için kullanılan bir şurup bulunur. ve bunu da çok bilinçsizce kullanım dozunu aşarak bonzai kullanıcı kişilerinde aşırı tansiyon yüksekliği ve aynı anda da düşük tansiyondan bilinç azlığı yaşattırır. diğer yandan yine ''ketamin'' gibi ''ketail'' adında özellikle veterinerlerin kedi köpek gibi hayvanların ameliyatlarından sonra yara kurt bağlamasın dıye yaraya dökülen bir sıvıdır. bu sıvı aynı zamanda da tarım bakanlığından tarlalara giren yaban domuzları öldürmek için yabani otlara dökülüp domuzların ölmesini sağlayan yine bir etken maddedir..
    ben bunu bilir bunu söylerim. bonzai akıllı birini delirtir. hakikatten de deliren bir insanı akıllandırır. o kadar etkilidr. ben çok arastırdım. ve fazlasıyla zararlarını öğrendim. bunu içipte ölecekmiş gibi bi hisse kapılan insanın ölmesi çok büyük orandadır. son içtiğimde ölecek gibi olsam da bünyem çok kuvvetli olduğu için kaldırabildim. ancak kurban olduğum allah bir daha o anı yasatmasın.
    son içtiğimde çalışıyordum. ve 2-3 dakika içinde birkaç duman almalıydım diye düşünüyordum. bir önce ki akşam bana onu yakın bi arkadaşım yapmıştı. ve beni uyarmıştı. en fazla 2 duman al. içini çok doldurdum dye. e tabi içindeki tamamen kimyevi maddeolduğu için kafası ancak birkaç sonra geldiğinden dolayı 1 senedir içtiğime ragmen ne yazıkki ilk 2 dumanda algılayamamıstım. kötü bu kafa yapmaz demiştim. ama gercekten ibret aldım.. arkadaşımın en fazla 2 defa cek demesine ragmen ben 6-7 duman aldım. keşke ölseydim. veya keşke kıvransaydım. insan ayakta ama tamamen şuursuz biçimde nerde olduğunu naptığını saati günü vs vs.ne derece unutabilir ne derece kötüleşebilir. her yer yanıp sönüyordu. insanlar üzerime üzerime geliyordu.. salak gibi gittim bir koca bardak çay içip ardında da kaynama derecesine gelmiş suyla ellerimi yıkadım. o andan sonra artık ben ben değildim. zaten kullanıcılar sıcakta kimyasalın daha da bi etkileşim sağladığını bilirler. anlatılması güç zor bir durumdu benim için. alkolle de içmiştim bu illeti çok kötü olmuştum. en kötüsü bu demiştim. ama demekki en kötüsü o değilmiş. en son yaşadığım durummuş. arkadaşlar başıma geleni belki çok etkileyici sözlerle ifade edemesem de dikkatte almanızı isterim.sonuçta 1 sene boyunca günde en az 4-5 fişek içen bi insan olarak bu son yaşadığım hakikatten ibretlikte. iş arkadaşlarıma ben nasıldım azım gözüm yamulmusmuydu dye sorduğumda hayır gayet düzgündün dediler.onlar kullanmıyolar zaten. normal bi kafayla bakan insan a çok normal gelmeme rağmen ben dersimi aldım. zaten bu yazıyı da bunun için yazıyorum.çok şükür hem iradesi hem de bünyesi çok kuvvetli birisiyim. benim yerimde başka bi kullanıcı olmuş olsaydı abartısız ölürdü. durumun ciddiyetini göz ardı etmeyin. yol yakınken vazgeçin. bir nusubet bin nasihattan daha etkilidir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok yararlı bir yorum olmuş teşekkür ederim

      Sil
    2. YA KARDESİM BENDE BU GÜN JAMEİCA GOLD İÇTİM YA AĞLICAM ŞİMDİ O KADAR KÖTÜ OLDUM ARKADAS ORTAMINDA SARDIRDIK 10 LİRALIK OLMASINA RAĞMEN BOL KIYMAYDI :( İLK ÖNCE ARKADASIM ALDI ONDAN SONRA 2. ARKADASIM BEN 3. SIRADAYDIM BAKIN SADECE 1 DUMAN 1 DUMAN YA İLK ÖNCE BACAKLARIM TİTREMEYE ASLADI ARKADASTA ORDAN TRİBE GETİRİNCE DEDİKİ GİRDİ DİME KAFANIZA OOO ÇOK FENA BİSE FELAN BENDE TRİBE GELDİMM VE ZIPLAMAYA BASLADIMM ARKADASLARA BEN KÖTÜYÜM DEMEME RAĞMEN 1 ŞEY OLDU SANKİ BEN GEÇMİŞİ GÖREBİLİYODUM ARKADASLARA BUGÜNDEMİYİZ DİYORUM İNANABİLİYOMUSUNUZ :( :( :( :( SONRA CADDEYE ÇIKICAKTIM BİZİMKİLERE ÇOK ŞİDDETLİ Bİ SESLE KOŞUN l.N DİYE HİTAP ETTİM ZATEN ONLARDA BANA GÜLÜYODU BANA SANKİ İÇİME BASKA BİRİ GİRMİSTE BENİ KULANIYODU VE BİRDEN ÖLE HEYCANLANMAYA BASLADIM Kİ TAMÖLÜM TİRİBİNİN DİBİNE VURDUKTAN SONRA AKLIMA ARKADASIMIN HEYCANLANNINCA ÖLÜM TRİBİNDE ÖLÜRSÜN DEMESİ AKLIMA GELDİ VE BİRDEN ARKADASIMA GEL SNNLE YÜRÜYELİM DEDİM VE YAVAS HARAKET ETTİĞİM HALDE ÇOK HIZLI GÖRÜYODUM ARKADASLAR SİZE DEMEK İSTEDİĞİM İÇMEYİN

      Sil
  72. arkadaşım cok katıyorum sana gerçekten denelicek bişey deil şuan bazı arkadaslarım hala kullanıyor onlarda kendilerine yemin ettiler amatem de yatan arkadasım yeni çıktı gecen aksam o denedi düşünün yani amateme gidicek kadar bagımlı olan bi insan bile bu ne kardeş bu adamı gebertir dedi gerisini siz düşünün artık bu paylasımlarda bulundugun için ADMİN teşekkür ederim sana bazıları yanlıs yoldan dönmesine sebeb oldun eyw

    YanıtlaSil
  73. ADMİN O ÖLENLER BOKUNU ÇIKARIYORLAR . SONRADA MİLLETİ TEDİRGİN ETMEK İÇİN ÜSTÜMÜZE GELİYORLAR . ADAM GİBİ İÇ . BOKUNU ÇIKARIRSAN TABİ ÖLÜRSÜN.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onun ayarını vermek kolay iş değil bazısı vardır ilk basta kafası gelmez kötü diye asılırsın sonra 10 sonra bi bakmıssın kafa geliyor yükseldikçe yükseliyor ayarlamak pek kolay iş değil uzun süreli kullanımlarda tecrübe edinirsinde ama çok tehlikeli içilcek bir şey değil

      Sil
  74. İsmail Kardeşim onu ayarlamak diye bişey yok bünye meselesi bu bazen 5 6 dakika sonra kafana giriyor bazen yarım saat sonra 1 saat sonra aslında tek iyi yönü ne kadar erken girerse o kadar az kafa yaşarsın tabi ölüm tribine düşmessen eger bokunu cıkarmakla alakası yok KİMYASAL a güvenmiceksin

    YanıtlaSil
  75. arkadaşlar meraba yaşım 19 tam 1 hafta önce bu jamaika denen illetle arkadaş ortamı vesilesiyle tanıştım ve ben hayatım boyunca hiç bir madde kullanmamış birisiydim gerçekten herşey anlatılanlar gibi inanın bana ben öyle bir gece yaşamadım ölüm tribine girdim öldüm sandım resmen zaten bundan sonrada bir daha asla böyle şeylere yeltenmeyi bırak düşüncesini bile aklımdan geçirmek istemiyorum üstünden 1 hafta geçmesine rağmen hala kalbimde falan böyle ağrılar var doktora görünmek istiyorum ondanda çekiniyorum psikolojimi sikip attı bu lanet şey sanırım buradada deneyen arkadaşlar olmuş bunu bunun bu tip etkileri normaldir yoksa cidden görünmeliyim bi doktora yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin soruna tam olarak şunu yap bunu yap demek doğru olmaz ama normalde ilk defada kallbe sorun yapmaz kolaykolay zarar vermnez ama istisnalar her zaman olabilirbu yüzden sana diyebiliirmki en azından bir görün zararın olmaz karın olur en azından ne olduğunu bilirsin zarar görmüşmüsün yada görmemismisin bunu anlarsın anladığım kadarıyla zaten bir daha içmessin gibi gözüküyor içmessen ne mutlu sana içersen ne mutsuz sana........

      Sil
  76. cok abartıyosunuz arkadaslar ben bonzai 2 senedir iciyorum fakat ne sivilce cıktı ne bi yara cıktı nede hastanelik oldum. fakat kafası cok hızlı deyisik düsüncelere sokuyo insanı. bırakmakta ne kolay nede zor istedikten sonra yapamıyacagın hic bir sey yok... hadi eyvallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her insanda farklı etkiler gösterir sende bir şey çıkmaması vucudunda bu iyi bir şey değili ki! demekki o mikrobu senn vücudun dışarı atmıyor içten içten zararı oluyor daha tam olarak sende bilemessende zararını yakın zamanlarda belkide çok kötü bir şekilde patlama yapma ihtimalide olabilir ve abartılma diye bir durum yok herşey anlatılmış zaten anlatılamamış bile çok çok az bile bu sözler emin ol buna ve sen daha tam olarak anlatılalamış bir şeye nasıl abartılmış diyebiliyorsun ki belkide sen çok iyisine denk gelmedin seni delirtcek derecesine yada etrafında hiç denk gelmedin ölüm triblerine girenleri yada o anda ölenleri belkide sen hiç bir şey görmedin...

      Sil
  77. unutkanlık ve baş ağrısı yapıyo çalışan bir bireyi işinden bile soğutur

    YanıtlaSil
  78. Ben bunu ² sene kullandim hicbi sey olmadi bunyeyle alakali galiba icmeden yapamiyordum en sonunda bu maddeyi kendi ellerimlen yapmaya calistim ve basarili oldum yanlis anlamayinsatmak icin degil icmek icin cunku verdigim paranin haddi hesabi yok ama son 6 gundur biraktim nedenmi kriz geciren bi cocugun yanindaydim ciddi ciddi ölcekti korktum dahada icmem

    YanıtlaSil
  79. Merhaba arkadaşlar.

    Biz 4 gündür aralıksız kullanıyoruz jamaican gold turuncu paket. arkadaşım aldı. Daha önce hiç denememiştik. Herşeyimizi aldık işçiliğe geldi sıra. Yapıştırdık birer fırt döndü. Dedim bunda bişey yok. 2. fırtı aldık 1 çiftli 2 saat merdivenin başında bizi bekledi. Sağ tarafım full uyuşuktu. Sanki gondolda gidip geliyorum sağ kulağımda aşırı bi çınlama. Bizim ortamımızda kimse kimseyi ölüm tribine sokmaz sokanlada bi daha konuşulmaz öyle piçlikler yapılmaz. Gır gır muhabbet yapıyoruz anlatılandan bi bok anlamıyorum ortadan giriyorum baştan çıkıyorum sebepsizce gülüyorum ama gülerken kendimden geçiyorum. Dün akşam bi arkadaşımız geldi oda içici ama bu maddeden daha denememiş. Neyse aga naber falan derken harladık sigarayı lavuk bi fırt çekti çat sandalyede yere düştü rengi attı adamın dudakları morardı falan dedik ölecek kesin. Yarım saat sonra kafası geçti ama. Bu sigarayı içtikten yarım saat sonra hiç içmemiş gibi kafanız oluyor. Neyse gerçekten dehşet-ül vahşet bu. Manyak bişey. İnsan yapımı değil ya. Kokusu bile çok keskinaa ağaçlara attığımız şeftali zehirine benziyor kokusu böceklenmesin diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok değil ama bir kaç duman içtim kokusu değişik belkide 3 5 kuruşa imal ediliyor ve satılıyor içilmemesi gereken tek ot bu jamica bonzai suprem exterme çesitleri var salvia diye bir tur daha var onu denediniz mi hiç nasıl bir madde aynımı ben adını çok duydum ama görmek kısmet olmadı

      Sil
    2. merak etme görme görüp ne yapcan

      Sil
  80. ara sıra içmek lazım aşırıya kaçmadan

    YanıtlaSil
  81. valla şaşırdım arkadaşlar bütün yoruöları okudum bu akşam bir ev ortamında ikram ettiler paketinden tanıdım araba kullanacam dedim zaten öyle şeyleri hiç tadını dahi bilmem iyiki şeytana uymamamışım yorumlarınız içinde çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  82. arkalaşlar ilk iştigimde normal sıgara ( esrar ) gibi sanıyordum içtikten 15 dk sonra sını hatırlamıyorum kalktıgımda k.maraştan osmaniyedeki bekar evimizde yatakta buldum kendimi sonra hoşuma gitti 1 2 ay kullandım ama etkisini gstermeye başladıktan sonra buraktım düşmanıma dahi tavsiye etmm allah başlaşlayanlara burakmayı nasip etsin ... zaten kendi burakır =)

    YanıtlaSil
  83. KimyasaL = KişiLik bozukLuğu allah kmseyi düşürmesn

    YanıtlaSil
  84. öncelıkle bu sıteyı kuran arkadasa cok tesekkurler.burda yazılan herseyın gercekten cok dogru oldugunu söylemelıyım.ben afrıkadan amerıkaya, jamaıcadan hollandaya heryerde ot ıctım..öyle hergun ıcen bırıde degılım ama ayda bır veya 2 haftada 1 cok cok farklı bı ortam olursa 2 defa fılan ıcmısımdır.gecen arkadasların evıne bu bonzai denen bok geldı.bu arada sunu belırtmelıyımkı sanırım pıyasadaki kötü namından dolayı ambalajında MATRİX yazıyodu arkadaslar.yanı bu bonzaı degıl farklı bısey dıye sakın ola denemeye kalkmayın..getıren cocuk sardı bende yaktım 1 fırt cektım yandakı arkadasa uzattım. o da yanındakı arkadasa uzattıgında ben banyoya gıttım yuzumu yıkamaya gıderkende bu cok kotuymus ben hıc begenmedım dıyecek kadar hızlı etkı yaptı ve ınanılmaz kontrolsuz bı kafa yaptı.yanımda ıcen cocuklarda yıllardır ıcen cocuklar.ben hıc kımyasal kullanmadım ama onlar zamanında kımyasal fılan bıle almıslar..arkadaslar o yanımdakı cocuk dızlerının ustune dustu butun gece kustu agladı ve haykırdı..evde herkesın modu gıttı..allahtan yanımızda 2 arkadas hıc ıcmemıslerdı onlar sayesınde ayakta kalabıldık..kısın ortasında buz gıbı cesme suyuyla dus aldım bende butun ıcen arkadaslarda..dus sayesınde bıraz acıldık,..assagı yukarı 2-3 saat sürdü. o 2-3 saatı burda anlatacak kelımeler yok..aradan 12 saat gecıp acılmama ragmen bıraktıgı yıpratıcı pıskolojık etkıyı hala hıssedebılıyorsunuz..bakın tek fırt dıyorum..kı ben ot konusunda cevremde saygın tanınırım :)...o arada bu son dıye defalarca yemın ettık..tekrar soyluyorum zannedıyorum adını MATRİX DİYE DEGISTİRİP piyasaya sürdüler aynı zehiri..kesinlikle dogal otlan alakası yok..zayıf ıradelılerı cok rahat ölüme gönderir bu..bence gerek bonzaı gerekse matrıx olsun veya adı her ne bok olursa olsun eger paket ıcınden cıkıyosa kokusu yoksa bunda bı ıbnelık var dıye aklınızdan bır kere bıle gecerse asla elınızı surmeyın arkadaslarınızada kesınlıkle ıcmemelerını soyleyın ve eger dınlemeyıp ıcerlerse kesınlıkle o ortamı terkedın.. bunu devamlı ıcen arkadaslarada allah acil şifa versin..kendı baslarına mucadele edemıyorlarsa tıbbi yardım alsınlar, bunda utanılacak bişey yok..bu bok adamı ölüme gönderir en son bu çok açık..

    YanıtlaSil
  85. lutfen ama lutfen jamaika icmeyin ben 27 yasinda bi bayanim kokani dibine kadar ictim biraktim cok sukur bu sene 6 ay once tanistim jamaikayla ara arkadaslar toplanip makara yapalim niyetine icelim dedik araliklarla 10 defa falan ictim ama en son ictigimde allahim sana sukurler olsun diyorum suan hala yasiyorum farkli olsun kova yapalim dedik o ani anlatamam size kalbim resmen sag tarafimda atiyordu butun organlarim sanki birbirine giriyor. on an resmen allahla konustum resmen olmek istemiyorum allahim agzimi acip arkadaslarima beni kurtarin diyemedim o haldeydim uzun sure gecmedi ama hep beynimde hayir gecicek ben iyiyim gecicek diyerek kendime geldim ama sabaha kadar uyuyamadim kalbim resmen aciyordu ve uyuduktan sonra bilmiyorum kalp atislarimin seninden korkarak sicradim yataktan bir daha asla yemin ettim uyusturucunun c si bile yok artik Hayat kesinlikle ama kesinlikle cok guzel yasmaya oyle bideyerki icmeyin kimseyi deyil kendinizi dusunun kendinize deyer verin umarim bu yazimi okuyup birakmaya karar veren insanlar olu..

    YanıtlaSil
  86. lutfen icmeyin cok kisa oz anlatmaya calistim ama oni insan nekafar anlatabilir allah kerkezi korusun. hic ama hic bulasmayin

    YanıtlaSil
  87. Herkez slm arkadaşlar dün gece içtim tabi ondan önce 3 tane bira içtim sakın ama sakın denemeyin gerçekten çok kötü ölüm tribi ne giriyorsun halen sersem gibiyim ayakta bazen basım dönüyor yatıyorum sakın arkadas ortamına aldanıp içmeyin sakın 24 saat gecti ama halen biraz var etkisi Tm nasıl geçer kafası yardımcı olursunuz

    YanıtlaSil
  88. Herkez slm arkadaşlar dün gece içtim tabi ondan önce 3 tane bira içtim sakın ama sakın denemeyin gerçekten çok kötü ölüm tribi ne giriyorsun halen sersem gibiyim ayakta bazen basım dönüyor yatıyorum sakın arkadas ortamına aldanıp içmeyin sakın 24 saat gecti ama halen biraz var etkisi Tm nasıl geçer kafası yardımcı olursunuz

    YanıtlaSil
  89. biraz gec kalsamda kardes sana suan zaten gecmesı lazım gecmese bıle o olum trıbınden ckmıs olman lazım ya hastanede yada Allah korusun olmen lazım ılk defa bunu dıle getırıyorum sevmem bu durumların herkesın bılmesını ama bır ınsana faydam olur ıyı yola sevk ederım nıyetıyle dıorumkı burdakı yorumlarda dahıll herkesın gorebılecegı yada gremıyecegı kadar delı seylerı gordu yasadım bana gore en basıtı olum trıbı bunu yasadım yasadım o anda oldum bılıgınız oldum ama gercek deıl ben bende oldum ben bundan mılyonlarca delısını yasadım Allah a sukur hayattım Allah cok buyuktur eger kı sız bu trıbı yasadıysanız ve yasıyorsanız olsaydınız gece gunduz basınız secdeden kalkmazdı------ demek istedigim odurki insan orunu bir seye verir canını diyeyim buna birincisi vatanına ikincisi anasına babasına gerisi sevdigine dye gidib gider ama bu can verdgımız yada vermek uzere oldugunuz nedir kardersım bu nedir bunda cekıcı ya nedir sıtenin sahibi olarak yazıyorum sınırlendım zoruma gıttı artık blıncsız olarak ınsanların olmesı ve bunlara ızın verenlere lanetim var jamaıca yada bonzaı bunların en etkili maddesi bildigınız yada bılmedıgınız tarı ılacı boce ılacı dıyalım bunlar bu maddelerde neredeyse serbısıbtırılıs kadar az olduu halde ve ordan ta uzaklara gıttıgı halde tek duman halında ınsana bu kadar etko yabdıgı halde etkı dedıım kulllanan ınsanlara gore kafa bana bıze gore zehır olum zehırı ama kullanan kısılerce bu kafa olarak algılanıor bu kafamı yok bu olum oncesı bır sacmalık sadece ama beyınsız ınsanlar kımse kusura bakasın bu olumden oncekı can cekısmedır Alayınız kabul etsın yada etesın umrunda olaz Kralınız kabımda kul olamaz sız sız olun ıcmeyı ıceyı ıcmeyı ıceyın ıceyın ıceyın eger kafa yasamak ıstıyorsanız kafanızı duvara vurun daha ıyı bu durumda bundan daha ıyı soz ne olabilir ki

    YanıtlaSil
  90. peki ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  91. o ölüm tribinden kurtulmak ve sürekli dejavu olmak isteyenler içsin.. Aksiyonu,gerilimi seviyosan iç ama sonu mutlu bitmeyebilir şahsen ben öbür tarafın ziline bastım kaçtım resmen tehlikee yani.

    YanıtlaSil
  92. ben azraille pazarlıga oturdum diyorum arkadaşlar sakın denemeyin

    YanıtlaSil
  93. bu bonsai veya jamaican denilen şey,herhangi bir ota emdirilmiş am2201 maddesi denilen bir tür sentetik yani zehirdir.kenevir bitkisi gibi naturel olduğu safsatasıda kesinlikle yalandır.yaptığı kafa bi tür zehirlenmedir.

    YanıtlaSil
  94. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  95. ben 19 yasında 3 senedır kafa yapan herturlu seyı ıctım bali,gaz,hap,ot,bok ne varsa saymıcam bu lanet seyın kafasını anlatmıcam sıze bı cok kısı bılıyo artık hıc bısey kullanmıyorum. ama uzerımde etkılerı kaldı anlatayım : paranoyaklık ve sızofrenlık belırtılerı: hergece duvara 3 kere vuruyolar aynı saatte . ve yanımdakılere duydunuzmu dıye sordugumda hayır dıyorlar bıraktıgım gunden berı bu boyle . gozlerımde sorun olustu : secme de bozukluk kararma algıda bozukluk . vucudum erıdı : gogus kaslarım yuzunden sutyen tak oglooom dıye dalga gecerlerdı guzel fızıgım vardı sımdı ıse kurudum uflesen yıkılırım . Uykuda sorun 3 gun uyumadan durdugumu bılırım ılac ıcsen zaten fayda etmıyo tillanı kullanmısın zaten . agrasıf gaddar oluyosun . asosyal oluyosun olucekmısın gıbı hıssedıyosun panık atak oluyosun kı buda kotu . : sabahları tek hamleyle zıpayıp cama yapısıp kıyamet kopmusmu dıye bakıyosun ! sonra ohh deyıp yatıyosun ve hergun aynı . bı anda ınme ınıomus gıbı oluyosun ve daha neler neler kısa bunları BEN YASIYORUM BEN BILIYORUM !!! ıcıyosan bıle azalt kardes b.kunu cıkarma bunyene hıc guvenme senınde sonun boyle olacak . o ortamlardan uzaklasın .. KESKE ZAMANI GERI ALABILSEM ! yazık ..

    YanıtlaSil
  96. bugun içtim ılkten gercekten kalp atısımdan kalp krızı gecırcem dıye korktum hemde cok sankı kulaklarımdan kanlar bosalıyo snkı damarlarımda kanların dolasımını hıssedıyorum cok fena agzın kuruyo cenem tıtrıyo uyumak ıtyrm bambaska bı dunyada oluyorm tıtrıyorum karıncalanıyorum gercekten kafayı yasarsan super ama daha ıcmem hele kı bunları okudum ya oldurseler ıcmemm ıcmeyın sızde denemeyınn

    YanıtlaSil
  97. kardeşlerim ben alkol ve sigara içen biriyim. ömrüm boyunca alkolden ileri derecede sarhoş olmadım ve kusmadım. her zaman kendimi kontrol edebilirim diye düşünüyordum. AMA ÖYLE DEĞİL. bir akşam arkadaşıma bu bonsai denilen ilet şey geldi. haydi bir-iki fırt çekelim dedi. ben de en fazla kafam hoş olur, 2 dk. uzanır geçer dedim. içtikten hemen sonra çok çok ciddi baş dönmesi oldu. hemen ardından yazıda da belirtildiği gibi kalp krizi geçirecekmiş gibi oldum. gereksiz korku yaşadım ve inanın bu korku bildiğiniz gibi değil.bilinçaltında,belirsiz bir şey. şu anda bunları yazarken bile vücudum titriyor. yani o an ölecekmiş gibi hissediyorsunuz ve vücudunuz istemsiz olarak hareket ediyor. 5-6 kere de kustum. kustuktan sonra yeni yeni rahatladım. size olan tek tavsiyem sakın ola ki bu pisliği denemeyin. çünkü ne kafa hoş oluyor ne de mutlu olabiliyorsunuz. sadece GEREKSİZ BİR KORKU VE DEPRESYON HALİ.

    YanıtlaSil
  98. yorumlardanda görülüyor ki kimse bonzai hakkında iyi bir şey yazmamıs demekki gerçekten çok bveter ve kötü bir şey olduğu açıkca anlaşılıyor herkesin dediği gibi sakın kullanmayın merak bile etmeyin merak edilecek en son şeyin arasında bile yer almaz bonsai

    YanıtlaSil
  99. Arkadaşlar Merhaba;

    Ben 5 yıldır uyusturucu bagımlısıyım son 1,5 yılda bonzai içer oldum
    ilk zamanlar sadece bir dumanda aldıgım kafayı sımdıler 3-4 cıftlıde alamıyorm zamanla bunyeye oturan bırsey ve sızlere bı anımı anlatıcam
    Yakın bı arkadasım vardı cocuk daha once hıc bonzaı kullanmamıstı o gunde denk geldı ılk defa ıcıcektı benımle bonzu 2 fişek vardı 1 ını bı cıftlı yaptık ve ıctık. 2.fısege hıc el surmedı ben bonk yapıp 2. fısegıde ıctım muzıgın sesını actım kafamı yasamaya basladım. Arkadasım bırden bembeyaz oluverdı kalbının sıkıstıgını nefes alamadıgını soledı ne yapıcagımı sasırdım su dedı Sadece su...
    aralıksızz 8 bardak su ıcırdım Yalnız su ıcerken nefes alabıldgını soledı.. cocuk sadece 4 duman aldı bense 5 duman ve bı fısek bonk ıctım kafasına sasırdım bu meretı bende ıcıorm dedım sende ıctın dedım ama su hale bak!!! Bunyeden bunyeye fark var arkadaslar herkes kaldıramz bu lanet olası illeti uzak durun ben sımdı bonzaı kullanmıyorm. Kullanmama sebebımıde solım belkı bazılarına ornek olurum onlarda kullanmaz... ben magazacılık yapıodm sabahta ıse gıdıodm oglende degısıoddu oglen gıderken bı tane hazırlardm gırmeden ıcer ole gırerdım aksam 5 de yemekte bı tane daha ıcerdım saat 10 da cıkısta eve gıdene kadar bı tane daha ıcerdım evde yıne ıcerdım ole yatardım ayık anım dakıkam yoktu.. 1 ayda 15 kılo verdım Eridim. ıs yerınde uyusuklugumu farkettıler IsımDen oldum (bu 1 ) sözlum bana yalvardı bırak dıe onu kaybetmemek ıcın soz dedım bırakıcam gunun bırınde uzerımde bonzaı varmıs unutmsm polıse denk geldım aradılar ben bosum sanıodm buldular ceketın cebınden aldılar benı... Arkadaslarıma haber verdım benı aldılar dıe ıclerınden bırı kıza solemıs sabah nezaretten cıktıgmda cebıme gelen msj Bitti Savaş.... ( bu 2 ) hayat ıkı elınızın ıcınde aman Aman arkadaslar degerını bılın uflemek bı hevestır Felakete donusur sız heves alanlar tamam artık bıttı donun yolunuzaa uzak durun kotulukten dogru yola gecın artık ...Tesekkurler...http://www.facebook.com/savassecim?ref=tn_tnmn

    YanıtlaSil
  100. vıp kobra paketi düşürün kendinize sağlaam bi kapak yapın tabi taklaya gelmeden kafasını yaşayabilceksen bulutlara bi çıkın sonra görecem ben sizi ayrıca 2 senedir kendım kullanıyorum bagımlısı degılım keyıfcı oldugum ıcın vuruyorum ınceden hanyyy sızde kafanızı yakalayın boş kafa boş adamda olur genclerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alttaki yazımı oku kardeşim Anlamatamadılarımın sadece kırıntısıdır o : )

      Sil
    2. sen dolu adamsın reis eyw ama yaptığın akıl vermesini biz bilmiormuyuzmu ve sen akıl değil akılsızlık verirorsun ( yanlış anlamada ) neyi düşürmekten bahsediorsun sen ? vip kim o kim bu kim vip dediğin zehirin daha uzunudur : ) öldürenin kralıdırm aslşında her kes ölmüyor ama uzun süren iste burdan kimseye şunu düşür bunu düşür demen zaten aptalca adam ne varsa torbacıdan onu alır vip mi düştü yoksa emprime mi gold mu ve diğerleri die almıyor ki torbacı zaten ne varsa onu veriyor yada ortamda ne varsa onu içiyor adam demiyorki bu vip mi yoksa içmem demiyor vip de oda buda su da buda hepsi zehir ve ölüm zehiri bunun adınıda ben taktım ne olursa olsun er yada geç öldürüyor ne zamandan berti içiorsun bilmiorm ama en fazla bak en fazla diormn asla ve asla 4 senesini bulamasssın sana 4 sene diyorum ve bu yorumu yazan kisi olduysan ölmedin doğru ama kafanın içine bir bak ( öyle bir ihtimal yok sözler ve görünüs belli eder ) beynin ayaktamı ölmüşmü bana haber ver güzel kardeşim

      Sil
  101. kardeşim birinci sözüm şu yukardaki yorumda kendim demissinki 2 senedir kullanıyorum ve bağımlısı değilim mantıklımı ;? açıklamaya geçmiyorum anlayan anladı cigara yani esrar içinde bunu derler gerçekten bana sorarsanda esrar diğer maddeller gibi kokain eroin ve extacyy gibi bagımlılığı yoktur bunların bağımlılığı hem fizikselk hem psikiolojik eroin haric kafası çok iyi olduğu ,çin bi sekilde ya pski0lojik yada fisiksel cekior ama fisiksel ceken eroindir ve kafası gerçekten en kömtüsü sadece vucut istediği için insanlar içior diğerleri farklı esrar aslında keyif için içiliyor ama esrar adından belli olduğu gibi gizemli davranıyor kendini kendine bağımlı yapmdığını düşünbdürüyor ve 2 sene benim duydugum en fazla rakam 13 sene ve 13 seneden beri ben esrar kullandım içiyorum ve hala bağımlısı değilimm diyen insana denk geldim ve bunun alt senelerine eminimki ortamında olan herkes denk geldi sizlere soruyorum 13 seneyi geçtim çıkalı daha belki 3 sene olmayan bonzai yada jamaica içen kişi ben 2 seneden beri kullanıyorum diyen kişi bağımlı değilde ne ? ne ? ne ? ne ? ne? bunun mantıklı akıllıca açıklamasını bana yapın geçtimki esrar 13 seneden beri içiorsun nie içiorsun kardeslerim yada abilerim made bağımlı değilsiniz hadi içmeyi verinde görüm sizi kaldıki bonz jamo bunlar zaten yeni çıktı bu7nun istesende 10 yıllık içiçisi olamassın ve 3 4 sene sonra buraya yorum yazabilirsen kullanıpta diyeceğimki içen kisi 3 4 sene yaşayabiliyor hadi geçtim yaşamasını 2 yada 3 sene bunu kullanmak erkeklikmi yada ortam adamıdır hayır tamam eyw 2 sene kullandım sağlamsın sükür o senin aptaalığın yada eşşekliğin ağır konussamda kusura bakma adamlık yada erkeklik cok içmek yada ölmemek deil adam olmak nedir biliormusun benim yapamadığım su zaman ve saat itibari ile içmemek adamlık içmememek Allah'a sükür içmiorum kurunun Alayını bırakmış durumdayım ve ki bu bonz hakkındabu kadar yasananları yazabildiysem alayınızdan en kral kafasınıda ölümüde gördümki yazmak kısmet oldu ve diyorumki en kötü, kafa kuruda var o yüzden en onemlisi kafa deil bos kafa yılların adamlarına sorun tek lafları bos kafa derler nedenini isterseniz yor7umda yazın acıklım siz siz olun ne içerseniz için ve kesinlikle bonz jamaica içmeyin çünkü bu uyusturucu deil buna uyusturucu dienin böcekten farkı yoktur çünkü kendini akılllı yada para kazanmak yada kafa yasamak isteyen bunu deniyor ve cekiyor baktıki kafa var para amaclı ve ticaret amaclı 3 kurusa degmeyen maddenin karınca kadarını 20 liradan başlayan paralarla satması sizi düdüklemesi ve ölmenize sebep olup bu dünyayı geçtim dier dünyada Allah bilir ama ( Allah göstermesin ) cehennemlik olmanıza sebep olmanıza neden olan kisilere prim vermeyin ) düşünün düşünün beni en iyi anlıcak kişiler ölüm tribine kişilerki o tiribte neden Allah'a töbe ediorsunuz ( son töbe ve pismanlık işe yaramaz örnek firavun ve şeytan- iblis ) neden eğer ölümünüz namaz kılarken ölseydiniz o tövbeler olurmuydu bilmem belkide o kadar olmazdı en basiti manevi yönden ölüm tiribinde insan bunu düşünüp yasşıyorsa gördüklerimde

    YanıtlaSil
  102. Devamı>>>>> abdets alıp namaz kılmak isteyenler ve ölürcesine tövbe eden insanlar gördüklerimden ve en önemlisi bonz jamaica yokken yıllar öncesi yasadıgıım bu tirib ve o kadar büyük konusuyorumki sizin yaşadığınız ölüm tiribi deil komedi tiribi ben kralının şahını yaşadım ve ölüm tiribi deil gerçekten öldüm öldüm öldüm geri dönüş yoktu ve Allah'ıma binlerce şükür ve şuan bunu yazıyorum Yüce Allah çok büyük bunu yazmakla Anlatamam anlatılmaz Yaratanımızın kölesi olmanın zamanı geldi ve çok tan geçti iki dumandan sonra beyninimizin uyuşmasını kafa sanıyırsak o bizim geri zekalılığımızdan başka bir şey değil beyin iptal saçma sapan şeylere gülmek yada mallaşmak bu eğlence değil en önemlisi bu bir tarım ilacıdır aksini iddia eden çıksın namusuma kendimi öldürürüm aksi yok ve tarım ilacı en basitinden benim ölen arkadaşım bir kaç tane oldu böçekler zehirlenip nasıl kafa bulup ( bizime göre ) sonrsaında ölüyorsa es geçiyorum arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz o şekli kafa sanıp sonrsaında ( Allah rahmet eylesin ) rahmetli oldular yani biz böçeklerin sersemlesip sonrasındaki ölmesini kafa sanan insanlarız bu yüzden tarım ilacından kafa bulmaktansa kafa bulmamak daha iyi ( tinercileri ) yanlış görürsünüz dimi bonz içenlerin onlardan farkı ne tinerciler daha direk deil soran ölüyorlar belki ama bonz jamaica bünyesi kaldırmayan aslında bana göre cesur olmayan kişiler direk ölebiliyor cesaretli kişçiler ölmeyebilir hemen korku tiriblerine yenilmeyen yada ölümden korkmayan insanlar şuan yaşıyoırdur ama kimini bir duman öldürür kimini 8 duman bunun ayarını kimse yapamaz artı 2 yada 3 sene geçti her şeyin sahtesi var sa bununda var artık bununda var ve sahtesi 35 45 dk kafa yapar ve en sakatı o sahte ve 30 45 dakikada yüksek kafanın kralnını verior ve kalp krizi geçirmenize neden oluyor kimseye tavsiye etmem zarar olarak en azdır belki zamanla bırakırsınız hesabını şunu söylemekte zara olacanı sanmıyorum ( en azından ölmektense ) esrar için daha ii ama, hiç bir şey içmeyin en iyi Allah'ın yaşakladığı her şeyde bir zarar vardı en büyük Allaj deilmi bizi yaratan Allah değilmi her şeyi en iyi ve iyiliğimizi isteyen Allah değilmi biz neden Yüce Allah'ımınızın sözünü dinlemiyoruz bende dahil Neden?????????????????????????????????????????????

    YanıtlaSil
  103. Ahahaha Cok güldüm yorumlarınıza :) Jamaica bonzai extacy vazgecilmezimdir sadece size içen biri olarak diyorum içmeyin gerek yok. Şizofreni oluyorum yavas yavas 3 yıldır kullanıyorum ve gunde 1 paket iciyorum 3 tane israil yıldızı attık dan sonra bonzai jamaika farketmez benim gibi icici bulmak cok zor :) Mesela Örnek veriyim içmemenize ben bir gün arkadaşlarla oturdum gezi düzenledik o gün bir arkadaşıma veriyim dedim verdim 3 duman cekti tabi salaklık yaptım 50 lik sigara vericektim bi baktım 100 lük cıktı cocuk 3 duman aldı pat yere düştü cocuga sordum kafan nasıldı dedim dedi tövbeler ediyordum içmiceme ama cocuk gene istiyor kafa gittikten sonra cok pişmanım hayat dan soyutlanmıs gibi hissediyorum ve bırakmıycagımı biliyorum bagımlısı oldum hayat zor ve kendime arkadaş ararken az daha 2 3 kişi öldürüyorduk en iyisi içen lerle içmek eminim aranızda şu kadar yazıpda içen vardır hala ama tavsiyem içiyorsanız baskasının hakkına girmeyin benim gibi İçiyorsanız susun ve içmeye devam edin :) İçiçeksenizde jamaica extreme veya supreme goldu deneyin bonzai special de olabilir hadi kolay gele bide unutmadan herşeyin kovası daha güzel :)

    YanıtlaSil
  104. Aa unutmusum bide ölüm tribi diyorsunuz yapmayın etmeyin :) o ölüm tribi değil kafanızın güzelliği esrar koması diğer bir tabiriyle eger o komaya girerseniz daha cok şekerli yiycek icecek tüketin tavsiyem cabuk rahatlatır adrenalin patlamasıdır gecer esrar komasından ondan ölüm tribi geliyor size :) içmeyen insanlar bile duyduklarını yazıyor. ama emin olun şizofreni yapıyor unutkanlıgınız cok artıyor dikkatli olun beyniniz gitmesin icerken benim kinin gittiği gibi şizofreni nedir diyenler olucak aranızda ben soyut bir bicimde davranıyorum artık hiçbirşey den zevk alamıyorum gece yatarken ayık kafayla yatarsam eğer değişik şeyler görüyorum ve kimseye sevgi gösteremiyor arkadaşlarımı kaybettim

    Esrar içerseniz Esrar keş ortamınız olur Doğru yaşayın doğru arkadaşlarınız olsun Hadi kolay gele.

    YanıtlaSil
  105. ben jamaica extreme kullnıyorum. Sizden diğer jamaica çeşitleri hakkında bilgi almak istiyorum supreme ve vip hakkında - kafası daha mı güzel etkisi daha mı uzun. Extreme ve supremin vip çeşitleri daha mı etkili oluyor. ve kullanma şekli içinde bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiye kadar sadece sararak içtim bong yada kova yaparsam daha mı etkili olur. En etkili kullanma yöntemi hangisi? sadece kllama bırak bu işleri gibi yorum yapmayın zararlı oldunu biliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 8 ceşit türkiyede yaygın olanı süpremdir
      en iyisi olup olmadığını paketi actığında bonzai kokusu olacak icinde
      döktüğünde yoğun süt beyaz olmalı yeşilli beyaz ise bok
      o ölüm tribine sizi sokan ise sizden kaynaklanan + birde uyuşturucudan nasıl diceksiniz
      bonzaiyi bilmediğiniz insandan almayın acık paket almayın kücük bir kırıntıya 10 tl vermeyin bi işe yaramaz alıcaksanız illah ben bunu denicem görcem diyorsanız bonzai öle gün icersinde normal bir insanın kullanabileceği bir madde değildir cok merak ediyorsanuız tayfanızla herkez koyar 20-30 tl 3-4 kişi neyse alırsnız bir paket arabaya atlarsınız gidersiniz bir yere orman göl fln kıyısı olabilir cadır kur mangalını yak ic o zaman gör bak neler oluyor bunu özendirmek amaclı sölediğimi sanmayın sadece anlıcaksın o zaman buda size hazırladığım bir komplo teorisi fln sanmayın bir dahada kullanmak istemiceksiniz sadece ama mahalle ortamında milletle yok o onun misafiri yok bu bunun amcolu bir paket alıpta millete şekil yapcam diye etrafına toplayıp sokak ortasında kovayı kurup vurursan görürsün o zaman ebenin amını em rezil olursun em paket olursun emde amatem yolları görünür icinizdeki sifri zekalılar sanadamı öle oldu demeyi ic düşünmeyin . ben salak değilim yeni yetme ic değilim he şimdi konumuza gelelim bu bonzai denilen bok hic bir sikim değildir harbi jameika paketler bundan 4 yıl once idi cünkü onlar harbi yabancı ülkeden geliyordu internetten tisort siparis eder gibi kapına getiriyordun 16 euro idi taş catlasın kargo fln 40 tl buluyordu + hepsi aynı ölcüde idi öle icinde böğürenler olmuyordu inleyenler titreyenler kusanlar olmuyordu sizin simdi ictikleriniz mahallenin emekli hırsızlarının kolay yoldan parayı bulmak icin büyük ordan burdan tanıdıkları abileri ile sizlere hazırladıkları kıytırık ottur icinde eroin suyu var denir ulaşılmaz görünsün diye kusturan bok olandır kafa yaşamak demek duvar dibine çöküp inleyip kusmak değildir anlıcanız bok malı icmeye devam edin hayırlı işler .d

      Sil
    2. ölüm tiribini kaldı bu arada
      ölüm tribi
      hani eskiden bundan 20 yıl once oyun salonları vardi ateri fln
      cebine parayı koyardın amcanın oglunuda alıp koşa koşa oraya giderdin bir heyecanla ayakların götüne vurur böle sanki orası kacıyormuş gibi veya biraz kücükler icin internet bi zamanlar neydi be oyunlar fln hani anlıyonuzmu işte o hesap
      sende aynı o heyecanla uyuşturucu nedir ne değildir bunun gecmişi nedir icen insan nasıldır para uyuşturucu kullananın ruh alini güzel yapan tek şeydir bunu bilmeden müptezel bi arkadaş dedin insanla denk gelip onun kafası düşüşlere gezmiş etrafta kaz ararken sana denk gelmesi ve muhabbete dalıp sana ballandıra ballandıra anlatması sonucu merak etmen ve bende iceyim lan demen sonucu harclığını veya babandan aldıgın 20 lirayı lavuğa götürüp seni satıcıya götürüp alması sonucu senin tabi bu esnada kalbinin bonzai inmeden icmiş gibi güpgüplemesi ve hoşuna giden bişeyler olması vede acemi şansı memur denk gelmemesi sonucu macera gibi gelerek cok hoşuna gider ve seni alıp inşaat orman park bi müptezelin evine götürmek suretiyle sana bide kendi yaptığı kovadan ilk sana vererek icirmesi sonucu girdiğin bir triptir :D

      Sil
  106. ya sizde ne cok para varmiş böle biri 2 senedir günde 1 paket kullanır biri 1,5 yıldır 2 günde bir paket kullanır biri 4 yıl eroin kullanır biri 26 yaşında bir bayanım cocainin dibine vurdum diyor :D seninde dibine vurmuşlardır yavrum ondan sende uyuşturucunun dibine vurmuşsundur amg extazi nedir ya alayınız götsünüz bunu kabul edin delikanlı yok icinizde ,
    KİMYASAL KULLANAN KADIN OROSPUDUR.
    ERKEK İSE OROSPU COCUĞUDUR İNSAN DEĞİLDİR NEDENMİ
    amg extazi kullandıktan sonra ne oluyorsun kullanmazken nasıl birsiin
    kullanınca yalancının geri zekalının biri oluyorsun 5 lira icin bacımı siksinler diyorsun insanmısınız lan amg evlatları sizin gibi beyinsizler ancak kendini parasi ile siktirir birazcık beyniniz olsa az delikanlı olsanız size köpek gibi davranan torbacılara aslında onların köpek olduğunu gösterirsiniz siktimin beyinsizleri .
    ZENGİN YADA FAKİR OLMAK MESELE DEĞİL MESELE İNSAN OLMAK
    SENİN TRİLYONLARIN OLSA NE YAZAR İNSAN OLAMADIKTAN SONRA
    ANLAYAN ANLAR ANLAMAYAN GÖTLERDE BENİM GİBİ İNSANLARA DENK GELDİĞİ SÜRECE ADAM YERİNE KONULMAZ ŞİMDİ LAVUK SEN NE BİLİRSİN EZBERDEN GİRDİN DİYORSUN HEE BEN NE BİLİRİM DİYORUM BENDE SANA HERKEZİN KENDİ DÜŞÜNMESİ SAYGI DUYMAK LAZIM DİYELİMDE AMG APTALI SENİN DÜŞÜNCEN YOKKİ OLSA HADİ AYIK KAFA İLE DÜŞÜNEMİYON BALİ AMG NE İCİYORSAN AL KOY ONUNE YANINA HARBİ EN YAKIN ARAKDAŞIM DEDİN ADAMI AL KARI GİBİ Bİ ARKADAŞ VARSA YANINDA İC ALMA ONU GİT TEK BAŞINA SESİZ BİR YERE SABAHLARA KADAR İC ZEHİRİNİ DÜŞÜN NASI OLACAK DE ETRAFINDAKİ İNSANLARI DÜŞÜN KENDİNİ DÜŞÜN UYUŞTURUCUYU DÜŞÜN SANA BUNU SATANI DÜŞÜN DÜNYAYI DÜŞÜN ANNEYİ BABAYI GEC KENDİNİ DÜŞÜN KARINI COCUNU KARDEŞİNİ DÜŞÜN ....

    YanıtlaSil
  107. BULUT lan olum sen neyin kafasını yaşıyon ne içiyon bana bi söle söz bende deniyecem senin yaşın kadar bizim içmiligimiz sikmişliğmz var sen kimsin de burda meillete laf atıyon yok extasy içen orospu orospu çocugu sen neysin ya şerefsiz anca böle karsıdan klavye erkekliği yaparsınız sizin gibileri istanbulda diyarbakırda çok gördüm eimden çok geçtilwer seni hap diye atar eroin diye içer bok diye sıçarım ayık oll aklını başında kalsınnn..........

    YanıtlaSil
  108. kullanma yöntemleri hakkında bilgi verirmisiniz sarma, bong, kova falan. Eğer sarmaktansa kova yada bong yaparsam kafası daha mı güzel olur ve en etkikisi hangisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adsız neyin peşindesin sen : ) yazılanları hiç okumamıssın galiba ne kafasından bahsediyorsun : )

      Sil
    2. kova çok tehlikeli bir kere kovadan içtim çok fena. cidden bad trip olayından çıkmak zor oluyor. sar da iç. kafan rahatlar. o kadar da bad tribe girmezsin. kafanı yaşarsın. bondda iyidir.

      Sil
  109. godfather26

    nick yetiyo abi tmm anladım sen adamın varoluş sebebisin

    YanıtlaSil
  110. Her boku için ama jamaican gold ıcmeyın bu yorumumu sıkleyın harıden 5 saat once yanımda arkadas gorme duyusunu kaybettı 1 saat hıcbırsey gormedı kendıne 8 saat sonra gelebıldı . Bad tripden zor kurtuldu jamaıcan gold bonzaıden daha tehlıkelıdır zırvedır ıcmeyın ıcırmeyın gıdın ot ıcın kubar ıcın ama bu boku ıcmeyın

    YanıtlaSil
  111. arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde yorumlar yazınız küfür argo kelimeleri kullanmaktan kaçınınız tşkler.

    YanıtlaSil
  112. böyle lanet bişey olmz ya kaç kere ölüm tribine girdim bilmiorum belli bi süre kullandım ama neler yaşadım bi ben bir Allah bilir arkadaşlar lütfen yalvarıorum size içmeyin ailenizi sizi sevenleri düşünün bak bıraktım kaç ay onun tribinden çıkamadım gece uykularımdan uyanıp triplere giriodum duş aldıktan sora kendime gelebiliodum bacaklarımda kollarımda izler oluşmaya başlamıştı Allah yadımcım oldu bıraktım sadece tek bişey söylicem BULAŞMAYIN o kadar

    YanıtlaSil
  113. öyle bir yazmıssınki ibrahim öyle bi anlatmıssınki helal sana eksiksiz her sey var ve sözlerinin cogunda bin anlam gizli nasıl yazabildin bunu yada nasıl bu kadr ii bliorsun her en deririne kadrar belki kullanmısdırsın bilmiyorum ama tüm yorumların hiç birinde iyi yazılmamıs ve he içen içmeme taraftarı evet arkadaslar bırakın artık bu olayları ve hakim olun nefsinize en babalık nfsine hakim olmaktır bunu basarmak erkeklik yada adamlıktır he neyse gelin bugunden sonra tövbe edin belki tövbr edicek zamanınız bile olmayak yarın ölücekmisiz gibi diğer dünyayı ve ölmicekmisiz gibi geleceğimizi dsünüp kurtalım ve hep birlikte kurtulalaım eger niyeti olan varsa bırakmak gibi gurup kuralm bırakalım ve son verelim bu olaya ben burayı takip edicem yorumlarla d estek olalım facemi falan versemö adm in kabul etmez izin varsa veiirm bir sayfa acarız fdesdtek oluuz

    YanıtlaSil
  114. suan kafam ii belki onun duygusallıyla yazıorm ama nieyet budur

    YanıtlaSil
  115. eger adamsanız içmessiniz delikanlı olan içmez

    YanıtlaSil
  116. Eroin hariç birçok uyuşturucu ZAMAN ZAMAN kullanan, bunlara YATKIN biriyim. Buna rağmen 'BONZAI' denilen şeyle yaşadığım kafayı ben hayatımda HİÇ yaşamadım. Bunları KESİNLİKLE özendirmek için anlatmıyorum. Tüm uyuşturucu maddelerin insanlara MANEN VE FİZİKEN düzeltilemeyecek SONUÇLARI var. Temennim, kimsenin ZARAR görmemesi. Herneyse...

    Geçenlerde İLK KEZ Bonzai içtim ve hayatımın EN GARİP durumu ile karşılaştım. KENDİ MAHALLEMDE KAYBOLDUM!

    Evden hava almaya çıkmıştım ve birtane önceden ve çok inceden sarılmış bir cigarayı ateşledim ve... Oturduğum mahallenin içinde KAYBOLDUM! Yoldan geçen bir vatandaşa el attım ve POLIS çağırmasını istedim. Ne evimi, nede cebimde bir telefon olduğunu hatırlayabildim. O'an hiç güzel değildi... Polis ailemi aradı ve öyle eve varabildim. :)

    Fakat, ertesi gece, cebimde son kalanıda kova yaptım. Çok az olmasana rağmen öyle bir kafa yaşadımki... Kendimle ilgili hiç bilmediğim şeyleri keşfettim.

    Mesela: Benim hayatımda en zorlandığım şey DANS etmek. Yani beni dansa kaldırsan ben kazık kesildim. Ne bilirim, ne anlarım nede oynarım. Ama öyle birşey olduki KENDİME İNANAMADIM. Arkadaş, aynanın karşısında bir DANS ettim aklım çıktı. Hemde MÜZİKSİZ!!!! Dans İLAHI olduğumu gördüm. Ya kelimeler yetmiyor anlatmaya...

    Her ne ise ve sonuç olarak; Şahsen, ben uyuşturucuyu seviyorum; ama ZAMAN ZAMAN ve ABARTMADAN. Bu mereti gündelik hayatınıza soktuğunuz anda bağımlı oldunuz demektir. Kimsenin zarar görmemesini ve sadece DENEME amaçlı kullanmasını hem TAVSİYE hem temenni ediyorum.

    Unutmadan ekleyeyim, o günden sonra aklım ve beynim çok garip çalışıyor. Artık eskisi gibi davranamıyorum olayların karşısında. Kendi NEFSİMİ GÖRDÜM ve onunla KONUŞTUM! Tekrar deneyeceğim.

    Geçmiş olsun. :)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh. afiyet olsun paşam. adam miss gibi anlatmış yaa :) cıvkını çıkartmadan içeceksin abi. uyarıcı güzeldir,candır.

      Sil
  117. Az çok bütün yorumları okudum. Uyuşturucu sürekli aynı şeyi söyler. "Hayatı sen yaşıyosun, keyfine bak". Olan şudur aslında, vucudundaki proteinler anormal çalışmaya başlamışıtr. Basit biyoloji. Biyolojini şımartcam diye ruhunu kaybedsin..eBunların ayrımı yok, hepsi kimyasal tepkimedir ( bitkisel , kimyasal die ayıran arkadaşlara). Akademik resmi bilgi edinmek isterseniz erowid.com tavsiye ederim. Milyonlarca gerçek tribide barındırıyor. Türk gençliği böyle şeylere vaktini harcamasın. Zaten salağız

    YanıtlaSil
  118. bu illeti hiç denemek istemezdim ama uygun mikatarda kullandım. (5 küçük parça koydum) bong yaparak içtim ve gayet keyif aldım. umarım aşırı kullanım yapılmaz gerçekten çok tehlikeli olabiliyor.

    YanıtlaSil
  119. ya bırak allah aşkına ordan burdan duyma sallama şeyleri yazıyorsunuz buraya. gitmiş bir de oraya bonsai bitkisinin resmini koymuşsun cahil herif. o bir kere sıradan bir bitki bonsai veya jamaican ile hiç bir alakası yoktur. ayrıca biraz araştır uyuşturucu değil uyarıcılar sınıfına girer bu maddeler. ya ne kadar saf salak insan var şu memlekette ya. ölüm tribi fln yoktur ayrıca. sadece bu tripten çıkamam korkusu vardır ki bu bile çok hoş bir duygudur. bağımlılığı yoktur. he ne zaman ölürsün bokunu çıkarır da her gün her 4 -5 saatte bir içersen ölürsün. saçmalamaktan vazgeçin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk önce terbiyeli olmanı sana tavsiye ederim.... ikincisi ordan burdan duyma hiç söz yoktur benim yazımda iyice araştırsanız ve yazılış tarihine bakarsanız tek orjinal yazım yeri bu sitedir. sonrasında paylaşımlarla dağılmışmıdır bilemem. ordan burdan duyma şeyler dediğin binlerce insanın bizzat yaşadığı ve yaşamaya devam ettiği en genel olaylar. anlıyorum ki sen ara sıra bir iki defa bu maddeyi kullanıp ruh hastası yada aklını sıyıranlar grubuna girmişşin.. burda sana kendimi anlatcakta deilim senin ömrün boyunca çektiğin nefesin kadar bilgim vardır bu konularda.. bonzai ağaç resmine gelelim. bir çoğunuzun bildiği gibi ( senin bilmediğin gibi ) genelde tüm uyuşturucu maddeler bitkilerden yapılır ve en basit örneği esrar.. sonrası eroin ve bir çoğu buna alkol de dahil ilaçlarda dahil herşey dahil.. o bitki bonsai ağaıcıdır saksı bitkisi normalde evde yetiştirisin ama bonz jamaica bu bitkiden yapılıyor sen o bitkiye baktımmı öküzün tirene baktığı gibi baktığın için sadece onu ağaç yada bir kaç yapraklı bitkiden ibaret olduğunu sanıyorsun ama yanılıyorsun.. kimyasal maddelerle karşımlarla o bitkinin işlenmiş hali bonzai yada jamaica oluyor. gelelim simdi uyarıcı madde demissin uyarıcı madde değil uyarıcı maddeler bellidir. Extacy kokain ve bazıları bonzai ne uyarıcı ne uyuşturucu bonzai veya jamaica veya benzerleri bir çok kimyasalın karşımından oluşan özellikle tarım ilacı zehiridir uyarıcı deil zehirdir. belki içinde bir kaç toz tanecigi eroin kokain esrar extacy barındırılmış olabilir. Ölüm tribi diye bir şey vardır buna korku tribi denir beyni olan herkes bunu yaşar ( sen hariç ) elde olmayan bir şey sonuçta beynin zehirden dolayı uyuşuyor ve aslında gerçek olanları algılıyorsun öleceğini çünkü dedim ya zehir ve böçek tarım ilacı etkisini artırınca ölüm riski var en basiti kalp krizi ama doz demissin bunun dozunu ilk içen nasıl bilsin bir adam var tek yudumda sarhos olur öte yanda baskası var bi kasa içki içer kafası anca güzel olur aynı hesap ama bonzai ve jamaicadaki durum bellidir tam olarak olmasada bir dumandada o tribe giren olur bir çiftlidede eceli gelen ölür gelmeyen yaşar.. bu kadar basit.. hadi şimdi kaybol.

      Sil
  120. Boyle birsey boyle bir kafa yok...gozlerimİ actigimda hastanede oksijen tedavisi ve sakinlestiricilerin verildigini gordum...Bad trip ten cikmanin yolu falan yok onu soyleyen kimse kafasini yesin....Simdi evde yatiyor dinleniyorum..kullanan arkadaslarada soyluyorum ebenizinki tersten gormek istemiyorsaniz icmeyin icirmeyin...jamaika cold..belirtileri ayaklariniz ve elleriniz hafif uyusma ile baslar daha sonra kalbinizde ritm bozuklugu ve solunum yetmezligi hissedersiniz hava almak biraz ii gelebilir ama yinede bir cozum degildir.En iyi cozum soguk buz gibi bir su ile dus almak merak etmeyin o su bile sicak gelip vucudunuzun terini atmaya yetmiyor...

    YanıtlaSil
  121. Boyle birsey boyle bir kafa yok...gozlerimİ actigimda hastanede oksijen tedavisi ve sakinlestiricilerin verildigini gordum...Bad trip ten cikmanin yolu falan yok onu soyleyen kimse kafasini yesin....Simdi evde yatiyor dinleniyorum..kullanan arkadaslarada soyluyorum ebenizinki tersten gormek istemiyorsaniz icmeyin icirmeyin...jamaika cold..belirtileri ayaklariniz ve elleriniz hafif uyusma ile baslar daha sonra kalbinizde ritm bozuklugu ve solunum yetmezligi hissedersiniz hava almak biraz ii gelebilir ama yinede bir cozum degildir.En iyi cozum soguk buz gibi bir su ile dus almak merak etmeyin o su bile sicak gelip vucudunuzun terini atmaya yetmiyor...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.