-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Uyuşturucu Hap Extacy Nedir - Zararları

ads
ads
ölüm
Metilen Dioxi Metamfetamin (MDMA) türevi olan sentetik, kimyevi bir uyuşturucu. MDMA, hem amfetaminlere (uyarıcılar) hem de halüsonejik (halüsinasyon görme) maddelere benziyor. Sentetik uyuşturucular, kimyasal tekniklerle yapılan, tedavi amaçla üretilen ilaçların, kötüye kullanımı anlamını taşıyor, fakat MDMA keşfedildiğinden beri amacı dışında kullanılıyor. Diğer türevleri arasında amfetamin maddesi fazla olan MDEA ve halüsonejik etkisi fazla olan MDA yer alıyor..


Son 10 yılın en yaygın  maddesi olan  extacy kullanımı git gide  artmaktadır. diğer uyuşturucu maddeler  gibi  içilmesi pek uğraş gerektirmeyen  sadece bildiğimiz  hap gibi olan fakat içinde bin bir çeşitten  fazla madde bulunan  ve bu maddelerin tam olarak neler olduğu bilinmeyen  en bilinen madde   amfetamin yoğunlukta olup içinde   fare zehiri başta olmak üzere  bin bir türlü   insan sağlığını bozan kimyasallar mevcuttur. Tek kullanımda  bağımlılık yapma  riski % 99.9 olan bu ölüm hapıdır. Hemen hemen  her yerde    bir çok insanın  bağımlı olduğu  extacy kullanma  yaşı  15  16  lara kadar düşmüş vaziyettedir. Bağımlılık yaptığı kesin ve net  ve tek kullanımdan sonra  tekrar  insan o maddeyi arıyor   etkisi geçmeden bile kullandığı andan itibaren  düşünmeye başlıyor    ve o kafayı      sürekli yaşamak istiyor  aşırı  enerji verdiği için  kendine     çok çabuk bağlıyor. Bu bağlılık eroin deki  gibi aslında hem   fiziksel hem de piskolojik bağımlılıktır. içmediğinde   vücut onu ister aynı zamanda    beyin de istiyor   psikolojik bağımlılıkta  denir buna   aslında  en kötüsü zaten  psikolojik bağımlılıktır    beynini kontrol edemez duruma geliyorsun ve durum daha  kötü bir hal alıyor (kesinlikle uzak durun bundan)  belli bir  zaman sonra hayatında  sadece  o  hap kalıyor  her şeyi anası babası  eşi dostu   askı o oluyor. Bu zamanın gençleri küçük yaşlarda  artık  15 16 yaşlarında  başlıyorlar bu maddeye   ne kadar erkek kullanıcısı varsa   bir o kadar da   hatta abartarak diyebilirim ki      kızlar daha çok bu maddenin esiri olabiliyorlar. Maddeye alışma şekilleri   zorla alıştırma yada  alıştırıp ondan geçinmek  para pul elde etmek amaçlı olmuyor genel olarak arkadaş ortamlarında  doğum günü partilerinde  eğlencelerde gençlerin bir arada oldukları   yerlerde   tamamen meraktan bu batağa düşülüyor. Bağımlılık riski çok olmasına rağmen bırakılması da çok zor bir durum değildir. Kişi irade sahibiyse ve eğer  gerçekten altını çiziyorum  gerçek anlamda  bırakmak isterse     kesinlikle bırakır ki, eroin bile  bırakılabilirken bu neden bırakılması zor olsun ki, zor olan aslında bırakmak değil bu gibi konularda bu durumlarda  zor olan sadece kişinin gerçekten bırakmayı istememesidir. Mutlaka bırakması gerekir. Aksi halde hayatı alt üst olur.   Bu işin püf noktası sadece   istemek gerçekten istemek sonrasında geri geliyor.



Extacy'nin Piyasadaki isimleri:  Genelde  herkes  farklı farklı isimler kullanırlar ki  telefon konuşmalarında   kalabalık ortamlarda kimse anlamasın diye, bu bir zaman önce öyleydi diyelim ki  10 sene önce  pek yaygın değildi ve  herkesin ağzında  bu hapın  isimleri sakız olmamıştı. Ama  su zamanda    % 30  unun ağzında  bu isimler dolanmakta, bu isimlerden   en şık  tabir edilenleri şunlardır:

Şeker, düğme, dalga, leblebi, ex, ufak, pıt, çıt,  vs..

Her  hapın kendine özgü ismi oluyor  hapların üzerlerinde genelde amblemler olur bu amblemlerle  isimlendirirler. aklınıza gelebilecek bütün markalar  hapların simgeleri olmuştur. bunlardan bazıları;

Mitşubişhi , beş parmak, roleks, roj, sinek, mercedes, ferrari, şeytan, hayalet, balyoz, demir yumruk, meryem ana, sarı bomba, vişne, kiraz, denge, israil yıldızı, audi, tazmayna, kalp, kırlanğıç, gülen adam, pembe kalp, mavi kalp, kanguru, özellikle   kristal , mavi kristal , sarı kristal vs..


Uyusturucu hap Extacy'nin Zararları:

Bunun zararlarını saymakla bitiremeyiz    çabuk ve hızlı bir şekilde zarar vermektedir. Ancak bunu insanlar anlamıyor. Sanki zarar vermediğini düşünüyor. En basitinden tek kullanımda bile günlerce yemek yiyemiyor insan ağzından yaralar çıkıyor gerisini siz düşünün. 
Kısa zaman içinde  çok ciddi  hasarlar  meydana getirebiliyor. Bunun yanında  ölüm riski de oldukça  yüksek içindeki birçok zehir bulunmaktadır.  kalp atışları   yüksek derecede hızlı atmaya başlıyor kalp ritmi bozuluyor,  bunun örnekleri çok uyarıcı hap içen kişi öldü diye çok duymuş olabilirsiniz  kalp krizinden ölen  100 lerce kişiler var her insan bir olmayabiliyor  kimisi  hemen ölümle   burun buruna gelmezken kimisi tek kullanımda  kalp krizinden gidebiliyor. Benden bu yazımı okuyan herkese   abi kardeş tavsiyesi     bir kerede olsa   ( rüyanızda bile olsa )  Sakın ve Sakın içmeyin bedelini çok ağır ödeyebilirsiniz. Merak edilecek o kadar çok şey varken bu tür şeyleri merak etmeyin ve adını bile bilmeyin.

Hap Atan kişi Nasıl Anlaşılır:  Eğer kullanıcı yıllardan beri kullanıyorsa bunu anlamak pek kolay olmaz,  Eğer yeni kişi ise  bunu  rahatlıkla anlayabilirsiniz  hap atan  kişiye etkisini yarım saat  45 dakika içinde etkisini gösterir. Gözleri kayar uykulu gibi gözükür  çenesini kasar dişlerini kıracak vaziyette dişlerini sıkar, çok mutlu gözükür herkes le konusur konuşmak ister aynı kelimeleri de tekrarlayabilir normalde konuştuğundan   500 kat daha  fazla konuşma isteği duyar  tanıdık yabancı herkese güzel iyi sözcükler  kullanır  düşmanını bile dost görebilecek dereceye gelir.  Aşırı terler  çok su içer ama suyu kana kana değil yudum yudum  çünkü o maddenin etkisinde olduğu için açlık ve susuzluk yorgunluk vb  gibi hisleri  o anda yok oluyor yani o anda  bir çekirdek bile asla yiyemez istahı kesiliyor   yeni kişilerde  ta ki  2 güne kadar  sürekli kullananlarda 10 12 saat  civarında   ve  uyku uyuyamaz 2 gün ayakta  dimdik kalabilir verdiği   enerjiden uykusuzluğu da unutuyor. Sürekli kullananlarda aşırı zayıflama kilo kaybı yemek yememe durumundan dolayı  1 ay kullanan kişi bile gözle görülür derecede eriyor ve anında eritiyor genelde bunu kullananların çoğu  zayıf kimselerdir. daha doğrusu bu maddenin kişiyi erittiği için zayıflama normal zayıflama değil  günümüzde kilolu gençler bunu  sırf zayıflamak için kullanmaya başlıyorlar ama sonunda  bağımlı olup kalıp hayatı kendine zehir ediyorlar. Sakın   o amaçla bile olsa asla. Kilolu olmanız o şekilde zayıf olmanızdan binlerce kat daha  sağlıklıdır. O tür zayıflamada  sadece yağların erimiyor  bedeninin  her kesimi kemiklerine kadar erime söz konusu. 

Son söz olarak   çevrenizde  yakınınızda   ve size  bu tür maddeleri tavsiye edenler varsa  bağımlılık yapmaz yok alışmazssın bir kereden bir şey olmaz diye içirmeye çalışanlar varsa bilin ki  Onlar sizin dostunuz değil düşmanınızdır hemde sizi öldüren dost sandığınız  gizli katillerdir.

Hosçakalın..



Bonzai hakkında tüm detaylar ve kesinlikle izlenilmesi gereken video


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

222 yorum:

  1. kimseye tavsiye etmem

    YanıtlaSil
  2. Bence çok güzel ama çok tehlikeli..

    YanıtlaSil
  3. Evet çok güze ama sahte mutluluk tavsiye etmem

    YanıtlaSil
  4. Arkadaslar en samimi en gercek mutluluk aileniz ananiz babaniz kardesleriniz varsa esiniz cocugunuzdur gerisi tamamen bossss bende kullandimm ama elime koskoca bi hicten baska bisey gecmedi tavsiye etmem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elinde aile arkadas kardes her hangi birisi olmayınca kullanıyorum sahte de olsa mutluyum yani

      Sil
    2. Aynen aile olmayınca mutluluğu başka şeylerde arıyorsun

      Sil
    3. salak luk dan başka bişi değil sorunlardan güya kalıyorlar bence daha çok sorun çıkarıyorlar mkendine

      Sil
    4. Ben kullandim cidden cok kotu bisey ben sporcuydum onceden artik eskisi gibi kosamiyorum diye buna bsvurdum hocalar felan ogrenince nefret ettiler ama annemle babamin olumune ben sebeb olmadm diye diye kendi hayatimi mahvettim butun cevremdeki herkesi kaybettim cizimim cok guzel oldugundan dolayi mimar olucaktim fakat bunun yuzunden olamadim.Arkadas ne kadar mutsuz olsanizda tavsiye etmiyorum cidden hayattinizdaki ic guzellik ve dis guzelliginizi dalhi kaybedersiniz.Size tavsiye ne olursa olsun kullanmayin bencok pismanim fakat gencligim elime gelmiyor geri

      Sil
  5. Kullandım gerçekten insanı çok ii hissettiriyo .
    Ama hissettiği mutluluğu aktifliğin çok çok zararını görüyo .
    Görüyorumda hala şuan etkisindeyim .
    Ama bunu okuduktan sonra kara verdim zaten hep bitirmeye çalışıyodum . Orda yazdığı gibi gerçekten istege bağlı .
    Ve buna yeni başlamışlar için söylüyorum ilk önce ailenizi düşünün .
    yada oğlunuzun böyle olduğunu .
    Çok saolun herşey için
    .

    YanıtlaSil
  6. Ben daha 3 kez attım şeker. 3 ü de orjinaldi. hollandadan geldi. 3 seferde de yarım yarım yedim. zirvedeyken yaşattığı mutluluk cidden tarif edilemez. ki bilimsel olarak da aynı açıklama yapılıyor zaten. yaşayabileceğimiz maksimum mutluluğu yaşatıyor bize, mutluluk hormonlarının hepsini kullandırtıyor. aynı anda.

    kontrol edilemez bir enerji ile başlıyor önce her şey. o enerji safhasını geçince dışarı çıktım. yürürken ve insanlarla konuşurken müthiş bir mutluluk, cesaret, özgüven..Ayrıca acayip şekilde de konuşkanlık veriyor ve dünyanın en iyi insanı yapıyor sizi resmen.Gelip biri vursa diğer yanağınızı çevirir hatta adamı öpersiniz. O derece.

    Hah kafası çok güzel falan ama her uyuşturucu madde gibi bu da çok zararlı ve tehlikeli. Hatta içerdiği amfetamin yüzünden dünyanın en tehlikeli 3-4 uyuşturucusundan biri. Ben ilk yuttuğumda kafasını yaşayamamıştım. 2. kez yuttuğum çok daha iyi yaşattı. 3. yutuşum da ise tam anlamıyla yaşadım kafasını. ve cidden daha düşmeden tekrar atmak istedi canım. psikolojik olarak istiyor insan bunu. çok değişik bir his. fakat bağımlılık olduğunu farkediyorsunuz.

    azıcık iradeniz varsa yutmamayı başarabilirsiniz. eroin ya da kokain gibi krize girmezsiniz zaten.illa denicem diyorsanız, ben eğer iradeniz var ve denemek isterseniz 1 kere deneyin derim. mümkünse hollanda da ve içinde pislik olmayanları. ama iradem yok diyorsanız sakın ha sakın bulaşmayın. ben günde 40 tane mdma atıp da kafa yaşayamayan adam gördüm. artık sadece normal olabilmek için atıyordu..

    en iyisi hiç bulaşmamak. iradeniz olsun ya da olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş sen 1 kaç kez degil baya hapcı sın bari anlatta bilsinler hap atınca Esrar içip guzelleşsinler bide milleti uyutmaya calışiyor hapcının vahim sonu bu 😂😂😂😂😂😂yalanı kesinlikle uzatamaz işte size kanıtı çünkü bende bi hapcı olarak ılacı içince ilk başlarda hakimiyet eldedir ilaç tamamen işleyince kontrol den cıkar herşey saçma sapan olur herkesten adam olur bu hapı uzun sure kullanandan adam olmaz yalan entrika trajedi rezillik ve delilik aklı olan içmez hepsi bu Amerika İngiltere deki devlet duşunurleri Türkiye yi ve gençlerini boyle zehirliyor kılıçla savaş la alamadığını uyuşturucu ile alacak lar allah tüm gerçekleri mize sahip cıksın

      Sil
  7. Birakin boş konulari icinde varsa bi insanin kimse mani olamaz ben her gün patliyorum kardes 10 seneden beri ve kilom ayni değişen bişey yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kardes, hergun patliyorum demekle, sanirim hergun hap yutuyorum demek istediniz?! lakin oyleyse?, sen hergun hap yutacaksin, ama vucuttaki su bitmeyecek, beyin dopamin uretmeyecek endorfin salgilamayacak, sen hap yutacak ve mutlu olacaksin? birak kardesim bu yalanlari.. senin beynin miden burusmus ne dedigini bilmiyorsun..! yalan yanlis uydurma bilgilerle milleti yanlis yola sevk etme. insan biraz vicdan sahibi olarak dunyaya gelir,sen yuta yuta bitirmisin anlasilan..! :pffff

      Sil
    2. aynen oyle hergun atsan hic birsey anlayamazsin zaten kafasi gelmez kimse bulasmasin illet birsey ben birakamiyorum ama birakmak icin savasiyorum kimse sakin almasin aldirmasin

      Sil
    3. Haklısın babacan ben ilk yuttugumda korkmuştum sonra birden yutunca yendim korkumu çok hızlı bi kafa yaşattı böyle etrafta insanların yürümesi bile garip geliyordu deli gibi terliyordum kendimi olduğumdan daha hızlı ve çok daha güçlü hissediyordum ama bu guzelliklerin bir kötü yanıda düşüşler düşüşlerde çok halisilasyon gorduruyor mayıştırıyor etkisi geçincede bok çuvalı gibi hissediyor insan kendini ve çok güçsüz biri gibi hissettiriyor rahat olun amk duşa bir giriyorsun hiçbirseyin kalmıyor ve burdada bi yaziyi yazan kisi evet haklısın zararlı ama yok bağımlılık yapıyor felan yok öyle bişey mutluluk hormonunuda fullemiyor amk ben mutlu olabiliyorum gayet ayda yılda bir yutuyorum arkadaslarimla ondada gayet güzel vakit geciriyoruz valla ben daha bana bir zararını görmedim hic yalan soyliyemem ama hic denemediyseniz denemeyin deniyceksenizde yaninizdada patlayan biri olsun bu işi bilen biri

      Sil
    4. ilk aldğında mide bunu paracalar kana karisir ve beyine gonderir, al bunu taniyorum beyin alir ayrit etmeye calisir ilk iki saat ayrt edeceginie vucutaki butun kaslari calstirir mutluluk hormununu dibine kadr cikartir bir milyon mafa yasar pezevenk. Sonra düşüse dusunce al ayrt ettim cok guzel bisey de. Gozelr patlak butun sinir damarlari esnemis elini yuzunden tutup nereye ceksen o tarafa kayar yorgunluk ve bitknlik dz boyu bacakalr tutmaz ertsi gun mide alt ust bisey almak istemez beyin haleen ahh keske olsa o şey diyip durur. Vucuttaki yuzlerce organ ve parcadan sadece beyinnn mutlu bu illeten. Bakin arkdaslar benim cok yakin bir arkadasim sevdgi icin olumu goze alip kiz kacrdi bu hapi kullandktan sonra gece farkinda olmadan esini bogup öldürdu. Bi oglu vr oda simdi akil hastanesinde yapyinnn yapyinnnn yapyinnnnn

      Sil
  8. benim erkek arkadaşım getirdi ben yarım yarım içtim bir tane olarak inanın bana çok saçma bir şey içmek anlamsız saçma aptal bir boşluk hissi veriyor o kadar gereksiz şeyler ki genç arkadaşlar hiç özenmeyin gerçek mutluluk zaten pırıl pırıl içinizde gözlerinizde gülüşünüzde saklı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her sekerin kafası aynı değildir bazılarında eroin kattıkları için öyle gelmiş ve yarım attığın için ben sana bi tane attırsam anlarsın merak etme ;)

      Sil
    2. Yav nerden bulcaz orijinal olanı hacı herkes pislik katmış içine resmen.

      Sil
    3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  9. gerçek mutluluk pırıl pırıl yüreğinizde ışıl ışıl gözlerinizde ve gülüşünüzde genç arkadaşlar hiç özenmeyin böyle şeylere ben içtim bir kere çok boş anlamsız bir şey öyle aptal gereksiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yarim yarim ictigin için öyle oluyor Salla ikirane bak neler oluyor ...:):) dene

      Sil
    2. Katılıyorum hem iyki yarımda sana seker gelmiş at 2 tane yerinden zıplaa :))

      Sil
  10. Yardimci olabilcek biri warmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende istiyorum yardım

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  11. Gerçektn güzel ama gereksz düşüşü çok kötü denemeyn..

    YanıtlaSil
  12. İnanılmaz bir his istediğiniz kadar alkol alın o anki muabbeti sağlıyamaz cok iyi bir ortam sağlata bilir size mutlusunuz hayallerinizdeki kişi oldunuz o anda dikkat çekici herkez sizle ilgilenir NZT48 LİMİT YOK filimini izlediyseniz aynı ordaki muhabbet cok zeki oluyorsun o anda yani bende olan buydu aklına 7 sene önceki olaylar geldi unutmuş olduğum seyleri hatırladım ama hayatta 1 kez atın bu meledi ve atıcaksanız uyarı sadece yanınızda 1 tane olsun aksi takdirde engel olamıyorsunuz içtikçe içesiniz gelicekdir emin olun düşüş yaşamamak için neler neler yapıcaksınız klimaları açarsınız mont giyersiniz üst üste yani ısındıkça ısınasın gelir ( Kendini ne kadar sıcak tutarsan o kadar uzun sürer ) UYARI: Kesinlikle o elbiselerle uyumayın sabaha zatüre olursunuz demesi .. Terden vıcık vıcık olucaksınız ama sabaha kalkdığında ne miğde bulantısı ne baş ağrısı nede bir pişmanlık :))

    YanıtlaSil
  13. İnanılmaz bir his istediğiniz kadar alkol alın o anki muabbeti sağlıyamaz cok iyi bir ortam sağlata bilir size mutlusunuz hayallerinizdeki kişi oldunuz o anda dikkat çekici herkez sizle ilgilenir NZT48 LİMİT YOK filimini izlediyseniz aynı ordaki muhabbet cok zeki oluyorsun o anda yani bende olan buydu aklına 7 sene önceki olaylar geldi unutmuş olduğum seyleri hatırladım ama hayatta 1 kez atın bu meledi ve atıcaksanız uyarı sadece yanınızda 1 tane olsun aksi takdirde engel olamıyorsunuz içtikçe içesiniz gelicekdir emin olun düşüş yaşamamak için neler neler yapıcaksınız klimaları açarsınız mont giyersiniz üst üste yani ısındıkça ısınasın gelir ( Kendini ne kadar sıcak tutarsan o kadar uzun sürer ) UYARI: Kesinlikle o elbiselerle uyumayın sabaha zatüre olursunuz demesi .. Terden vıcık vıcık olucaksınız ama sabaha kalkdığında ne miğde bulantısı ne baş ağrısı nede bir pişmanlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadarmı yalnızsınız ,sevgisiz ,degersiz ,siniz bırakın bu zehirli balı allahdan yardım isteyin

      Sil
    2. Evet bu kadar yanlız ve sevgisiziz

      Sil
    3. Bize bunu yaptıran yalnızlığımiz zaten sevgisizligimiz şahsen ben hiç denemedim fakat yakındır denemem abi herkesin iradesi vardır salak olmayan akıllı olan iradesini kullanır ben sadece şunu merak ettim cinsel etkisi varmi kimse yazmamis ta

      Sil
    4. Şeker attığında kafan yüksekken yani zirvedeyken hayatta ereksiyona uğramazsın hele eroinli ise hiç bir güç kaldıramaz o malzemeyi gerekirse partnerin sabaha kadar muamele yapsın bana mısın demez elinle ellediğinde anlarsın zaten içeri kaçar ahsjdjf ama düşüşünde denk gelirse o uçağı indirene aşk olsun ayrıca düşüşünde cinsel ilişkide bulunmak olduğundan daha zevkli gelecektir ve de şunu belirtmek isterim kullandım ama bağımlı değilim keşke herkes senede 3 4 defa kullansa bu mereti kardeş sana şunu belirtiyim rahat ortamda ol mutlaka kendini iyi hissediyorsan at o şekeri ilk atışınsa zaten uzun süre yaşarsın kafasını güzel müzikler dinle ve unutma yanına bol bol soğuk su ve sakız al şekerli sakız alma sakın falım al o sade falımlardan attıktan 30 40 dk sonra çiğnemeye başla kötü olursan elini yüzünü yıka ve ensenden kafanın üstüne doğru o soğuk sudan biraz dök yıkıyomuş gibi yanında mutlala paran olsun su alıcak falan her şeyin ilacı su dur kardeşim o su seni ölümden bile kurtarır ben emin değilim ama fena olmuştum bir keresinde buz gibi suyu kafama dökünce rahatlamıştım sana da tavsiye ederim evde olursan kafana su tutarsın sıcak açma sakın baktın geçmiyo direk duşa gir kusasın varsa da hiç çekinme kus kusasın geldiğinde içinde tutmaya çalışıp kusmazsan sıkıntı kustuğun zaman daha güzel ve daha rahat patlarsın hadi sana mutluluklar ertesi gün inşAllah pisliğini yaşarsın ve bir daha o meret hakkında psikolojik bağımlılık yaşamazsın 3 4 ayda 1 tane atmanı öneririm

      Sil
    5. @Berat Berber arkadaşım yorumunuzda özendirici içerikler bulunuyor. Aksine kullanan biri olarak insanların kullanmaması için bir yorum atsaydınız daha iyi olmaz mıydı? Su konusuna gelince evet su çok iyi ilaçtır. ölüm tribine girene bayılana, kötü durumda olana su iyi gelir burada sorun yok. Ama ayda da yılda on senede de bir olsa kimsenin kullanmaması gerekir. Bu zamanla bağımlılığa döner zaten. İçmesen bile bağımlısın ama pasif bağımlısın. Siz sende 3 - 4 defa kullanıyorsunuz ama bağımlı olmadığınızı söylüyorsunuz buda bağımlılıktır. Aktif olmasa da pasif bağımlılık. Yani Bende sizi bilgilendireyim dedim. Psikolojik bağımlılığınız sizin var hocam kusura bakmayın.

      Sil
  14. Birakin bu isleri. Bos oldugunu anlayacaksiniz

    YanıtlaSil
  15. arkadaslarbenim bi ark yeni evlendi ama hapa basladi coluk cpcuguna yazigim geliyor yeni derken bir bucuk sene olduu yardimci nasil olurum acb bilen V armii alisacak sal a k nerdeyse ben emre kaya

    YanıtlaSil
  16. Kullanmaminizi tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil
  17. Gençler çevremde çok kullanan var sadece burda yazdıkları değil zazarları kemik erimesine sebep oluyor 2-3 ay içinde 10-20 kilo veriyosunuz tuvalet sorununuz oluyor tuvaletinizi yapamıyosunuz içinizde kaldığı içinde bi süre sonra kendi kendine eriyo içinde asit vb sizi ölüm noktasına getiriyor sakın denemeyin.

    YanıtlaSil
  18. hayatta en kötü şey midedeyken dalgaya gelmeyen şekerdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  19. Merhaba arkadaslar, ben hollanda`da yasiyorum bu meretin ana vatani..! sene 2002`de kullandim ilk kez.. bir arkadas vermisti al sende at diye..hemen hemen yarim saat sonra, etkisini gosterdi.. nasil bir duygu anlatmak istemem.. ama, su varki o gun bugundur halen kullanirim.. elbette hergun deyil. hergun icersen olursun sonunda.. 4-5 hafta arayla bazen 3-4 ay arayla icerim.. zararlarinin efekti karaciger ve bobrek yetmezligi.. mesela 2-3 gun pes pese ictiniz diyelim sonraki gun fazla bir fark hissetmezsiniz. 2 gun sonra bas agrisi can sigintisi mide bulantisi hazimsizlik. bas agrisinin sebebi. beynin hap kullanirken ekstra urettigi dopaminin artik ne derecede uretmesini bilmedigi icindir. dopamin uretmezse yada az uretirse mutsuzluk istehsizlik depresif olur insan.. bu safha 3.4.5 gun sure bilir. sonraki gunlerde dopamin orani dengelenir ve tekrar eskisi gibi hissetmeye devam edersiniz.. bu evreden sonra insani cani tekrar ceker ve yine kullanma istegi covalir. bu da bagimlilik, zihinsel tabiki, xtc vucut bagimliligi yapmaz. ama zihinsel bagimlilik yapr buda daha kotu seylere itmeye baslar. heroin, cocain gibi mesela.. bazi proflarin arastirmasi sonucu(hollandada) en az 6 ay sureyle icerseniz zarari en minumum olur ve daha cok faydasini hissedersiniz.. ama en iyisi hic bulasmamak tabiki. cunku herkes kendini nefsini kontrol etmekde bu kadar saglam olamiyor ve nerdeyse her hafta kullanip zehirliyor kendini..benim tavsiyem uzak durun ve arkadas cevresi onemli.. kullanan kisiden uzek durun lutfen.bulasmasi an meselesi dir ve siz bunun hic farkinda olamazsiniz. hic icmem diyen ben, ve meslegim de bagimlilar kiliniginde calismak. buna ragmen bende bir gun bos bulundum ve arkadsimin verdigi hapi ictim. ve evet artik bagimliyim ama kontrol etmek elbette mumkun,, ama ceremesi inanin curmunden buyuk! Allah yardimciniz olsun saglikli yasam gibisi yok, gec olamdan farkina varin.

    YanıtlaSil
  20. 3 aydır hergün 3 er 5 er yapıyorum bu bar da dansçı olduğumdan da hergün yapma gereği duydum ama derler ya yeter ışte O yeter demeyı 3 gündür yapıyorum ve gece yatmaya çalışıp yatamıyorum ama bu Pıskolojık yanı yatıcam deyip yatabılıyorsun yapmayın vallaha bıllaha yapmayın hicbirsey tatmin etmiyor bu yüzden de ölüm geliyor yapmayın

    YanıtlaSil
  21. Lanet olsun bu zıkkıma ama yine yiyecem.. Bayram vesilesine kaç gündür cayır cayır geziyorduk, iki gun oldu daha ağzıma lokma girmedi arkadaşlar. Sadece boş sigara içiyorum canım hiçbir şey yemek içmek istemiyor. Asıl sıkıntı bunlar değil tabiki, özel bir hastanede sağlık personeli olarak çalışıyorum. 5 gün tatildi ilk defa bugun işe gittim. Ellerim çok fazla titredi bugun gun boyunca, kimseye dokunamadım. Bir şeyleri bahane edip hastaları mesai arkadasımın idare etmesini sağladım. Yeni yaptığım şeyler değil bunlar, yaklaşık 4-5 yıldır seri cigara tüketiyorum, 1.5-2 senedir de diğer meseleyle ahbabız. Daha önce çok yedim ama boyle olmamıştı hiç. Hastaların günahı yok, kul hakkına girmemek için canlarını yakmamak için bugun dokunamadım. Uğruna 4 yıllık sevgilimi, anamı babamı abilerimi ablalarımı karşıma aldığım deli gibi aşıkken sevdiğim kızdan olduğum, lise hayatımı darma dağın ettiğim cigarayı bile hayatımda ilk defa bırakmayı dusundum. Ki yapacamda bu kadar koşturduğumuz yeter, işe güce karışmışken piyasadan tam çekilmeliyiz. Eski sokaklar, yeni çocukların artık.. Racon usul delikanlılık hep yalan olmuş durumda artık.. Benim boyle bir sahnede artık işim yok.. Sizlere şiddetle tavsiye ediyorum, hiç girmeyin. Bunların adı geçse kulağınızı kapatın. Sadece Boş sigara kullanırken eğer içinde varsa ortamı olursa cigarayı denersiniz. Cigara merdivenin ilk basamağıdır. Azcıkta meyilli ve dert sahibiyseniz artık cigarayla yatıp kalkmaya başlarsınız. Yaş büyüdükçe takıldığın ortamlar çorcocuk olmaktan çıkar en kral ortamlara düşersiniz, yahut en kral ortamı yaratırsınız. Şekeri görür, tanışır devam edersiniz. Şekeride tattıktan sonra bıraktınız bıraktınız yoksa dahasa bırakamazsınız. Şekerden sonra ortamlarda peynir görmeye başlarsınız. Eroine bizde peynir denir. Kokainiydi cart curt her pisliği Level Level görürsünüz. Level arttıkça bırakmanız zorlaşır. İradeniz güçlüdür o ayrı, benim yanımda yıllarca eroin içildi kokain çekildi, teklifde edildi. Pupetler folyo üzerinde az gezmedi. Hiçbirini kimseye fişlemedim adam satmadım, ama onları kırmak pahasına reddettim bilader hayırdır ya? Şekerimi aldım cigaramı içtim. Onlar odanın bir ucunda ben bir ucunda kafa yaşadım. Çok başınızı ağrıttım arkadaşlar özetle hepsinin canı cehenneme, eyvallah..

    YanıtlaSil
  22. Günde ortalama 3 tane olmak ùzere 4 yıl boyunca kulandım ve 6 ay ònce bırakmaya karar verdim şimdi kullanmıyorum ilk gùn kulanıcılardan uzaklaşmayı hedef edindim sadece iki hafta direndim zaten iki hafta süre içinde hergùn canınz istemiyor anlık istekler oluşuyor beyinde o sn leri atlattınmì başarıya ulaşıyorsun hiç zor değil iradesi zayıf olan insanda bırakabilir tek basarı anahtarı bırakmays karar verip korkmadan o istek halleri durumunda gùçlù olmak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bende kullandım günde 3tane attım amaa halisülasyonlae görüyprum sizce gecer mi korkuyorum baaımın uzerinde bişiler uçuyogwce gecee

      Sil
  23. Hülya ben 22 yaşındayım ve uç yıllır haftanın uç qunu bu maddeyi kullanıyorum lanet olsun bulaştıqım qune bırakamıyorum 55 kilodan 40 kiloya düştüm ailem bile artık qorunce beni tanıyamıyor o duruma geldim uç yıl öncesine dönmek için nelerimi vermezdim sabahları baş ağrısı ile uyanıyorum yemek yemiyorum hayattan soyutlandım resmen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mrb ben size uyuşturucuyu biraktirabilirim

      Sil
  24. Berbat bisey bi kere erkek arkadasimla ictik bizimkisi mrk kafasi guzel ama iki gun ne yemek yedik nede uyuduk yani ilk bi saati guzel sonrasi zavallilik hic tavsiye etmem bunu her gun icenlere sasiriyom biz iki kadeh votkaylada ucuyoz askimla :)))

    YanıtlaSil
  25. Hulya sana tavsiyem sevgilinle iciyosan sevgilini terk etmwn lazim kesin o temin ediyo sana arki ortamnda varsa onlaradn ayril kndine yazik etme kafa yapan daha guzel seyler var

    YanıtlaSil
  26. uzun zamandır patlamıyom tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen nasl bi insansın millet bırakmak için elinden geleni yapıyo siz milleti asılamaya calısıyonuz

      Sil
  27. sa arkadaslar yazarında soylediği gibi cok ama cok kotu bişey içmeyin içirtmeyin boyle ortamlardan da uzak durun ben ailemle bu madde yuzune birbirimize girdik . ama değmez bu maddelerin hepsini bıraktım allaha ccok sükür 1 ay dırda içmiyorum işte bu maddelerin yuzune günde 5 6 tane bos sigara içerken şimdi bu maddelerin bağımlılıgı unutmak için gnde 2 3 paket sigara içer oldum SİZ SİZ OLUN SAKIN AMA SAKIN İÇMEYİN .... en kotu ornek Esrar ot tur bi günahı yoktur derlar yalan baslarda 3 güne 5 güne içersim ama uzun süre kullanımlarda her gün dahada kotu su her saat içersin butun bu yollardan gectim ALLAHA BİNLERCE SÜKÜR OLSUN BEN BIRAKTIM SİMDİ COK AMA COK HUZURLUYUM BELLİ Bİ DÜZENİM VAR AİLEMLE ARAM COK İYİ SİZDE BIRAKIN BIRAKILMAZ DİE BİŞEY YOK

    YanıtlaSil
  28. Yorumlarinizi okudum burda gunluk kullandim falan yazmissiniz bu hapin yan etkilerini arastitmayip kullanan insanlar ne kadar cahil Xtc hergun kullansaniz bile bir sure Sonra ayni etkiyi tekrar hissetmessiniz neden cunku beyninizdeki mutluluk hormonu tukenir ve zamana ihtiyaci vardir bunun o yuzden Xtc hapini fazladan kullansanda fayda etmez bagimlilik yapmaz ne kadar abartmissiniz bir kere bu hap gunluk kullanilmaz maddenin etkisi gectiginde zaten insan kendini aşiri bitkin hisseder ve dinlenmesi gerekir ve 3ayda bir kullanilmasi tavsiye edilir genclerimiz her hafta atsa bile ayni zevki vermicektir bende kullanici olarak bunu soyluorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kullanıcı olarak şöyle bişey söyleyebilirim 18 yaşındayım kokainde çektim cigaranın en güzelide döndü ortamımda ama herşeyi bırakmış durumdayım şu an da 2-3 haftada bir sadece dalga atıyorum aldığım şekerin 1 tanesini öğlen atıyosam ikincisini gece atıyorum ama gece attığım kafama girmiyor çünkü bir kere attıktan sonra beyinin biraz dinlenip tekrardan hormonlarınızın kendini toparlaması lazım he bunları yaparken ayrıca normal hayatımdan da kopmuş durumda değilim muay thai ve yüzme sporları yapıyorum ve ayrıca aşçıyım düzenli bi ilişkimde var lisemden mevzun oldum şimdi üniversiteye gidicem yani demem şu ki uyuşturucu zevk işidir herhangi Bi bağımlılığı yoktur ne zaman bitirmek isterseniz bitirirsiniz ama insanlar bunu kafalarında çok büyük Bi sorun olarak gördükleri için bırakmanın çok zor olduğunu düşünüyolar bende istesem şu anda ağzıma sürmem hiç bişey ama ben işin zevkindeyim param olduğunda gider 2-3 tane alırım zevkime bakarım 3 haftada bir takılırım yani fazla peşine düşmeyin KULLANIYORSANIZ PRENSİPLERİNİZİ DE BİR KENARA ATMAYIN !!!

      Sil
    2. Herkes senin gibi olsa keşke en iyisi

      Sil
    3. Zamaninda bende oyle diyodum senin yaslarindayken ama sonradan insan anliuoki senin suan anlattiklarin gibi degil herseydn kopar oluyo insan bunun farkina variyo ama gec oluyo

      Sil
  29. Merhaba ben 24 yaşındayım ne olduysa taşındığım yer yüzünden ve tanıdığım çoçuk yüzünden oldu ben hiç bir zaman mutsuz değildim çok şey gördüm çok şey çektim hayata ailemle oldum olası hep sorunlar yaşıyorum kariyerim için hayata o kadar bağlıyımdıki hep büyük düşünürdüm kendimi geliştirirdim web tasarım öğrenmeye başladım çok zevkli çok hoşuma gidiyordu gün geçtikçe daha çok şey öğreniyordum artık çok iyi hale gelmiştim ama babam canımı çok sıkıyordu bilmiyor anlamıyor pc den hep bağıryordu tartışyorduk her zaman bunu yapıyordu ben artık çok kötü bi hale geldim beni pc den soğutu engel oldu bana pskolojim bozuldu bunu farkındaydım artık düşünemez oldum kendime zarar vermekten başka bişe düşünemez oldum çünkü hiç bir zaman sevgisini göremedim hep bunu düşünürdüm bırak sevgiyi yapacağım şeylere hep engel oluyordu bende birgün çıktım evden ve aynen dediğim şu :ben uyuşturucu kulanıp kendime zarar vericem. Halbuki ne olduğunu bile bilmiyom sadece o sinirle öyle dedim merkeze çıktım bi çocukla takılmaya başladım meğer oda hap kulanyormuş 1 hafta arada geçti o haftadan önce garip garip halerini görüyordum ve o hafta sonrası bana söledi yok şöyle güzel bağımlılık değil fln uyuşturucu olduğunuda sölemedi bende ne biliyim kendimden geçmiştim aklım başımda değildi yarım hapı verdi işte o an hayatımı yaktım artık farkında olmadan kulanmaya başladım bide ne görüyüm arada 1 yıl geçmiş ve benim aklım hala o yaşadığım günde borçlanmışım çalıştığımı ona vermişim alilemle kötü olmuşum bi Ton sıkıntıya uğratım çevremi kendime değil en çok çevreme zarar çok oldu ama işte ben hep kulandığımda da dertli olduğum için kulandım ama allah şahidim olsun vicdanım kabul etmiyordu ama yinede kendimi o halde buluyordum kafa yaşarken bile allah aklımda çıkmıyordu çünkü bunun hesabını ben verecem bunu düşünyordum ben şuanda kullanıyorum ama eskisi gibi değil araya aylar koyuyorum yinede istemiyorum neden kulanyorum. Ve yeni aklıma geldi biliyormusunuz zararları nedir diye şimdi bunu okudum ve inş bunu okuduğum için bir daha kulanmam çünkü aslında kendimizi kandıryoruz.

    YanıtlaSil
  30. Mrb 33 yasındayım ve uyusturucu ile tanışıklığım 14 yasına dayanıyor 18 yıl uyusturucu kullandım bu ilk esrar la başlayıp en son eroın olmak üzere hemen hemen bütün uyusturucuları kullandım sunu biliyorum ki ibrahim arkadasın dediği gibi asıl gercek beyinde ve inandıklarınızda koca bi hayatımı uyusturucuya esir ettim bı uyandımki herşeyim gitmiş koca bi yalan olmusum son 1 yıl amatem tedavisi ile cok sükür kurtuldum.o eski günleri suan anımsamak bile korkutuyo beni haplar jamlar bonzlar iğneler neredeyse zeytinkoyde ölumü alıyolardı cok şey kaybettim ve o kadar gec kaldımkı gözümü aklımı kör etmiş. krizler krizler cıldırmalar neler neler sonuc koca bi sıfır allah ondan razı olsunki karım beni hayata döndürdü paylaşımlarda bulunacağım arkadaslar ama yavas yavas biliyorumki gercek olan rab rab rab.

    YanıtlaSil
  31. Abi cok iyi ya

    YanıtlaSil
  32. Pişmalıktır Kullanmayın Kullandırtmayın Bildiğiniz Torba Koyan Varsa Şikayet Edin...

    YanıtlaSil
  33. Mrb arkadaşlar 19yaşındayım ben esrar içiyorum düzenli haftada bir eğlencesine geçen 3gün önce arkadaş dediki sana güzellik yapicam tamam dedim ,sevdiğim saydığım abilerde var sıcacık sobamizi yaktık daha ilk denememde 4tane mavi şeytan hap aattim viski ile beraber üstüne 10kapak kovadan cigara çektim o anki mutlulu size anlatamam çılgın dj army dj ibrahim çelik çalıyor soba yanıyor hamam gibi,patlatıyoruz deli gibi nescafe içiyoruz neyse o günü unutamam müthişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bi git kardeşim milleti böyle kandırıpda bu kadar zararsız göstermeyin ! İlk denemede 4 tane mavi şeytan atmışta üstüne viski içmişte 10 kapak cigara içmişte deli gibi nescafe içmiş oğlum ölürsün lan kimi kandrıyosun sen ?

      Sil
    2. Genç 1 haptan sonra geçirdiği krizi böyle iyiye yormuş başkan bence sen halislere gelmişin bob marleylik yapmayın buralarda

      Sil
    3. Sen 10 sene yutsan burda isin ne :) ben 2 yil yuttum kendi paramla calisiyordum. Sonra ise devamsizlik yapmaya basladim haplarin yuzune. Isten cikarildim. Elime toplu bi miktar para gecti gittim toplu aldim geldim ve yakalandim kom tarafindan hala mahkemem suruyor denetimli serbestlik seminerler gorusmeler buda bi sekil hayatinin kararmasidir. Bunu hergun yutan adam saglam bir Torbacidir ;)

      Sil
  34. Kimse kullanmasın kullandırmasın. Tamam 1-2 yada 3 saatlik bi mutluk duygusu yasaybilirsiniz, ama omrunuzde hayatınızda yanınızda olan es arkadas dos ana baba yı unutup nereye kadar mutlu olabillrsiniz hicbir ana baba abi kardes arkadas sizin o halinizl gormek duymak istemez. Yani 3 saatlik bi mutluluk icin hayatınızı yakmayın... ve ayrıca bu meret denen illet insana cesaret veriyor yani oanki pskolojine baglı olan birsey cesaretlenip aklına gelen herseyi yapabilirsib adam bile oldurebilirsiniz. Kullanmayın kullandırtmayın..

    YanıtlaSil
  35. kullanmadan önce hiç ismini bile duymazdım öyle ortamım yoktu merak edmezdim düştüm.önceden gülen gözlerim vardı hep bi umudum nolursa olsun cnm sklsada keyfime bakıyodum .ama şimdi keyfimin kahyası olmus durumda . niye mi basladım cok boktan bi sebeb yüzüne ilk defa asık olmustum cok yanlıs deymiycek kişiye qözlerm kör olmstu hemde karakterine soktum duygularımı kullandı sonradan anladım ve kendimi cok ezik hissettim önceden bi sıkıntm olsa 1 ayda qecerdi bn kendimi 2hafta bunalıma soktum düşün düşün elmde olmadan kendi sesimi sustrmak istyodum beynımde.haa işte ozmn arkadas ortamım kaydı qitti ilk bi birayla kafa güzel oluyodu sonra esrar coluk cocuk dedik esrar içenede sonra abim yasımdaki kankalrım ve hap atyorum kmse gözünü bnden alamazdı. bna dısarısı yetmez herkezn ayaqının dibine torpil atardım arabanın içinde bile patlatmısımdır susmak bilmiyorum hep muhabbet konusurken hızlı hızlıysam aniden susup içimdeki mutlulukla patlıyodum.ve muhabbetimi sevdikleri için yanından ayırmıyolardı patlarken tabive sonra lanet qelsin ates buz hatta nefesim acılsın dye bi dumanda ciqara içiyorum öle cekiyorum. bazen haftada bir bazen ayda bir belli olmuyo. bna onu içirenlern hepsi menfaatciydi bi kacı dısında anne duasını inanırım bna zararları olamadı baqımlılık sısında ama zaman qecrkce insan içse bile arkadas ortamını azaltyo bnde az öz suan 1 sene oldu zararlarını zaten ilk 3 . ayda cook anladım arada normal oluyorum ama bazen bitkisel hayatta qibiyim ama kullanmayınca baska türlü ceklmiyor hersey bna öle geliyo yada .tavsiye ederim edmem diye bişiy desem anlamsız kalıcak herkez kafasına qöree :)

    YanıtlaSil
  36. kullanmadan önce hiç ismini bile duymazdım öyle ortamım yoktu merak edmezdim .önceden gülen gözlerim vardı hep bi umudum nolursa olsun cnm sklsada keyfime bakıyodum .ama şimdi keyfimin kahyası olmus durumda . niye mi basladım cok boktan bi sebeb yüzüne ilk defa asık olmustum cok yanlıs deymiycek kişiye qözlerm kör olmstu hemde karakterine soktum duygularımı kullandı sonradan anladım ve kendimi cok ezik hissettim önceden bi sıkıntm olsa günde qecerdi bn kendimi 2hafta bunalıma soktum düşün düşün elmde olmadan kendi sesimi sustrmak istyodum beynımde.haa işte ozmn arkadas ortamım kaydı qitti ilk bi birayla kafa güzel oluyodu sonra esrar coluk cocuk dedik esrar içenede sonra abim yasımdaki kankalrım ve hap atyorum kmse gözünü bnden alamazdı. bna dısarısı yetmez herkezn ayaqının dibine torpil atardım arabanın içinde bile patlatmısımdır susmak bilmiyorum hep muhabbet konusurken hızlı hızlıysam aniden susup içimdeki mutlulukla patlıyodum.ve muhabbetimi sevdikleri için yanından ayırmıyolardı patlarken tabive sonra lanet qelsin ates buz hatta nefesim acılsın dye bi dumanda ciqara içiyorum öle cekiyorum. bazen haftada bir bazen ayda bir belli olmuyo. bna onu içirenlern hepsi menfaatciydi bi kacı dısında anne duasını inanırım bna zararları olamadı baqımlılık sısında ama zaman qecrkce insan içse bile arkadas ortamını azaltyo bnde az öz suan 1 sene oldu zararlarını zaten ilk 3 . ayda cook anladım arada normal oluyorum ama bazen bitkisel hayatta qibiyim ama kullanmayınca baska türlü ceklmiyor hersey bna öle geliyo yada .tavsiye ederim edmem diye bişiy desem anlamsız kalıcak herkez kafasına qöree :)

    YanıtlaSil
  37. Yutanin yutturanin kosturanin satanin aklinin tabanina kedi isesin kendine gel laan icmediysen icme ictiysen kurtar kendini agizda dis kalmadi gozlerde flas cakiyo hayat bayat geliyo bokk ye daha iyi

    YanıtlaSil
  38. zıkkım için. Hele bi de zenginler içiyo deyip kandırmaları yok mu? Hani la para sizde?

    YanıtlaSil
  39. Suan esimin kuzeni ölüm döşeğinde, arkadaşları ile aksam kullanmış ve fenalaşmış. Panikleyen arkadaşları da hastane kapısına atıp kaçmışlar. Bunu öneriyorum diyen, güzeldi diyen herkesin Allah bin turlu belasını versin. Vasıfsız Köpekler ısınız gücünüz yok bunları mı merak edip iciyorsunuz?

    YanıtlaSil
  40. Ben günde 5 e çıkarmıştım son üç senedir kullanmıyorum unuttum sayılır hiç bağımlılığı yok herkes bıraka bilir boşuna bedeninize işkence yapmayın ben çok iştahsızlık çektim bu ex Yüzünden dişlerimi çok gıcırdattım ama şimdi gerçek hayatın tiryakisi oldum en Güzeli de bu bence kullanan arkadaşlar varsa bırakmasını tavsiye ediyorum bir an önce bırakın

    YanıtlaSil
  41. Arkadaslar erkek arkadaşım kullanıyor hatta su an onun kafasıyla ve ben artik deyecek birsey bulamiorum canim yanıyor çok üzülüyorum ama o asla vazgeçmiyor evet diyo birakicam bunlari ne ex ne selviasi ne esrari kaldi ve bunun sonu yok ve birakmicak birakamiyor tek sorun lanet olasi cevresi kazik kadar adamlar 50-60 yasinda o daha 24 onlar bile iciyor diyo ben napicam en son polise ihpar edicem o bile gelio aklima ama geleceğini yakmak istemiyorun ama bu gidisaatla o zaten gelecegini bitiricek ne olur bir çözüm

    YanıtlaSil
  42. Arkadaslar erkek arkadaşım kullanıyor hatta su an onun kafasıyla ve ben artik deyecek birsey bulamiorum canim yanıyor çok üzülüyorum ama o asla vazgeçmiyor evet diyo birakicam bunlari ne ex ne selviasi ne esrari kaldi ve bunun sonu yok ve birakmicak birakamiyor tek sorun lanet olasi cevresi kazik kadar adamlar 50-60 yasinda o daha 24 onlar bile iciyor diyo ben napicam en son polise ihpar edicem o bile gelio aklima ama geleceğini yakmak istemiyorun ama bu gidisaatla o zaten gelecegini bitiricek ne olur bir çözüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çevre en kötü etkendir ama bunun yanında kendi içme isteği de var. Çevresi olmasa belki daha az içecek. AMa tüm sorun çevreden kaynaklanmıyor kendinin içmemesi ve bitirmesi gerek. Polise ihbar etsen satıcı değilse hayatı kararmaz, belki tedavi yöntemi uygularlar iyi mi olur kötümü olur bunu bilemem. Ne kadar sıklıkla kullanıyor bu zehirleri eğer yeniyse belli bir zaman sabretmen gerekecek zamanla zararlarını görüp azaltacaktır.

      Sil
  43. Acayip pisligi var uzak durun bn her pazar atiyodum .bu hafta atmadm atmayi dusunmuyom toybe ettm allaha yalvardm kurtuldm . biraksanz iyi olur yaptm oldu

    YanıtlaSil
  44. Bu islerin sonu yok tek yapacağınız allaha sığınmak o maddeleri kullanan temin edenlerden uzak durmak

    YanıtlaSil
  45. Arkadaşım sayesinde 2-3 kere denedim bunu ama inanın hiç tavsiye etmem ilk 3 saatin mükemmel geçiyor mutluluğun zirvesinde oluyorsun ama düşüşlere geçince o kadar çok pişman oluyordum ki zaten bir kere aşırı derecede yorulmuş oluyorsun hareket etmeye halin kalmıyor, hiç birşey yiyemiyorsun ben su bile içememiştim o gün boyunca, dişlerin fena şekilde ağrıyor yani diyeceğim 3 saat mutluluk için gerçekten değmez denemeye bile gerek yok.

    YanıtlaSil
  46. ALLAH RIZASI İCİN BANA AKIL VERİN

    Arkadaslar benim sevgilim hala kullaniyor sanirim bana onceden 4 yil gibi bi sure bunlari kullandigini ama biraktigini sadece sigarasi oldugunu soyluyor surekli ama bikere facesinde birnin ona seker atiyonmu diye sordugunu onunda evet dedigini yakaladim ama anlayamadim o sira ve az oncede facesinde biriyle mavi kristal falan diye konustugunu gordum bana biraktigini soyluyor ne yapmaliyim

    YanıtlaSil
  47. Bu maddelerin içine giripte cıkan cok nadir kişiler gördüm ama irade sahibi iseniz kurtulursunuz herseyiyle zarar kullandığıma bn pişmanım

    YanıtlaSil
  48. Arkadaşlar ben bu pisliği beş yıldan fazla kullandım bana öyle zararlar verdiki ölene dek benle kalacaklar bakınız verdiği zararlardan aklıma gelenleri korkaklaştırıyor utangaçlaştırıyor konuşma yeteneğinizi bitiriyor uykuyu ortadan kaldırıyor senelerdir adam gibi uykuya hasretim bunu ancak yaşayan bilir çok nalet birşey yemek yiyemiyorsunuz seneler sonra birz düzelme var su içmiyorusun insan suyu sevmezmi sevdirmiyor işte insanlarla diyalok kuramıyorsunuz sohbet etmek acı verici içiniz gidiyor ama yapamıyorsunuz yani kardeşlerim nerdeyse bütün yeteneklerinizi sizden alıyor eğer keşkelerle yaşamak istemiyorsanız uzak durun ben bıraktım çok şükür RABBİM

    YanıtlaSil
  49. Hap attıkdan sonrakı agız yaralarına ne tedavi önerirsiniz

    YanıtlaSil
  50. Hayatimda yaptigim en buyuk hata gelecekten bisey bekleyemiyosuz gunu kurtar yter diyosun bulamiyosun paran olsa bile nerden alacagini bilmiyorsun kafaya takinca saplanip kaliyorum surekli istiyorum uc dort gun icmezsem inthar etmek istyorum denedimde insanin piskolijisini mahvediyor iki saat mutluysan bir omur mutsuz oluyorsuz ozellikle kizlar sakin bulasmayin ben kac sene bu pisligin yuzunden sevgilime bagli kaldim hemde evli olan bir adam o iliski sana zarar versede genckizsin umutlarini hayallerini calsada hap bulamam baskasindan korkusuyla boyun egersinz bnm gibi kullanilirsinz en guzel yasinizda..

    YanıtlaSil
  51. fark ettim de internette hiçbir konuda bu kadar yorum yapılmamış kullananı da kullanmayanı da ne kadar doluymuş meğer

    YanıtlaSil
  52. gençlerimizi bu illeten ve diğer binlercesinden korumak lazım bu yazıyı yazanada teşekkürler belki birine yardımı dokunur

    YanıtlaSil
  53. Arkadaslar Ben bu konunun halisilasyon bolumunden soz etmek istiyorum.Cok sukur Boyle bir aliskanligim yok .bir arkadasim kullaniyordu be basindan geceni harfiyen anlatiyorum.ev ortaminda 3 tane ex yuttum be uzerine mariano ictik sonrada yola coktum ilk once nereye hidecegimi unuttum sonrada yola coktum hic bir objeyi ayiramiyor bindigim seyin bile ne oldugunu anlayamiyordum sonra gozumu bi actim hastanede kolumun teki yok sadece hatirladigim sey yolun kenerlarinda yuruyen 1000 lerce insan be Ben hayretle onlara bakarken hic var olmayan bir tira carpmanak icin direksiyonu bariyerlere kirdim
    Bu Olay yeminle gercektir be arkadsimin basins gelmistir.
    Saygilar

    YanıtlaSil
  54. Arkadaslar 5 gün önce hap attım ondan sonraki gün 1 tane attım 1 saat sonra 1 tane daha attım. Gece de usuttum ateşim çıkmış. Herneyse sabah oldu. Kalbim nabzim artti. Cok kötü oldum. Acilde nabzim ve tansiyonumu dusurduler. Sonra acilden ayrıldım korkup. Sanırım o an patlayacakmisim ama o kadar kötü oldum ki hastaneye gittim. Şimdi 5 gündür çok farklı seyler oluyor vucuduma. Beynimde elektriklenme, elim kolumda ufak segirmeler, urperti benzeri şeyler. Ve bir cok sey. 5 gun oldu daha duzelemedim napcam bilmiyorum. Biri yardım etsin. Hastaneye gidemem. Allah kimseyi bu duruma dusurmesin. Zor ve acı bir ders aldım. Lutfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Uzun süreli kullanımlarda bazen tek kullanımda bile insana bu gibi durumlar yapabilir. Bu durum genel olarak geçicidir. Uyuduğun zaman bir kaç güne geçer ancak korkular devam ediyorsa, uyuşma vs. gibi panik atak hastalığına tutulmuş olabilirsiniz o yüzden bir uzmandan yardım alın kısa zamanda kendinize geleceksiniz endişeye gerek yok.. Geçmiş olsun

      Sil
  55. Kimseye tavsiy etmem.herşey beyinde biter.o tavsiye edenlere sorarım kendi yakınlarinin ve ya. çocuklarinin kullanmasini isterlermi

    YanıtlaSil
  56. bahadır ateş7 Eylül 2015 17:05

    günümüzün yeni vebası bence kurtulmak ve kurtarmak çok zor...

    YanıtlaSil
  57. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  58. ecstasy, bağımlılıkların en tehlikelisi olan psikolojik bağımlılığa yoğun bir şekilde sebep olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  59. Saçma sapan işler, kendine güveni olmayan salakların kendini kandırma biçimi, hayatının ailesinin içine ediş biçimi

    YanıtlaSil
  60. İstanbulda yaşıyodum O zamanlar. Tek kız çocuğuydum 14 yaşındaydım. İlk olarak bonzaiyle başladım. Sırf madde uğruna 4 kattan inmeye çalışırken düştüm. Ordan izmire taşınınca daha da beter bi hal aldı olaylar. Hızlı yerler Hızlı insanlar Hızlı kafalar derken 2 kere ölümden döndüm. Sivasa geldim yine durmak bilmedim. Buraya ortam fakiri demiştim İlk geldiğimde ama hiç yaşamadığım kafaları tattım. İlk defa sivasta şeker atmaya başladım. Her attığımda 4, 5 tane durmaksızın. Esrar, hap derken kafayı yedim. Yolda tek giderken evde uzanıp tavanla konuştuğumu bilirim. İçmediğim zamanlarda bile kendi kendime konuşuyodum.Resmen akıl hastası oluyodum. Annemle babamı çok üzdüm çok görmezden geldim çok asi davrandım. Sırf madde için ortam için onları değiştim. Bir fiske bile vurmadılar. Keşke vursalardı diyorum bazen kızını dövmeyen dizini dövermiş diye boşuna dememişler. Ama öyle ortamlarda gördümki kalleşlik, kahpelik, kanı bozukluk böyle ortamlarda daha çok. Ben genelde erkek fatma gibi büyüdüğümden daha iyi anlıyordum çoğu şeyi. Kendim içerdim ama asla başkasına içmesi için teklif etmezdim hatta içen bazı kişilere bile kızardım. 18 yaşındayım ve bu yaşa kadar çok şey gördüm geçirdim. Eminimki benim gibi kızların bile düşünemeyeceği şeyleri düşünüyorum hissedemeyeceği şeyleri hissediyorum. 6 aydır ne madde ne alkol ne de hap kullanıyorum. Bunun sebebi de İlk ailem ama ailemin değerini anlamamı sağlayan kişide 6 aydır ki sevgilim. Aşık olduğum adam. Gözümde ki perdeyi kaldırmamı sağlayan kişi. Teseddürlü giyinmeye başladım, kapandım. Elimden geldiğince ibadetimi yerine getirmeye çalışıyorum. Yani bir insan ne oldum değil, ne olacam demeli İlk başta. Bırakamam edemem değişemem benden adam olmaz diyen gençlere, insanlara benden bir tavsiye Rabbim öyle yerlerde öyle zamanlarda insanlara mutlu huzurlu bir hayat için sebep kılıyor. Hiç beklemediği bir zamanda hayatı , namusu, şerefi, onuru diplerdeyken en zirvelere çıkarıyor. Herşey beyinde bitmiyor yani ilk başta Allah'ında izniyle oluyor. Senin yapman gereken dinine ibadetine bağlılığın sonrası gelir zaten.

    YanıtlaSil
  61. Valla arkadaslar haklisiniz kimse kullanmasin ama benim gibi gucsuz ve kolaya kacan insanlar kullanabiliyor, kimseyi ozendirmeyin lutfen iyi bir sey olması mumkun degil bu meretin, askerde esim tarafindan terk edildim, intihar ettim 1 hafta komada kaldım. Ciktiktan sonra tekrar intihar hep aklimdaydi. Bu şekerle tanistim. 26 yasima kadar sigara bile icmedim 2 aydir herseyi denedim tabiri caizse. Arkadaslar devamli kullanamazsiniz ise yaramaz demis bende yariyor. 2 gunde bir garanti atiyorum herseyi unutup baska bir dunyada yaşıyorum. Sonum iyi değil kullaninca intihar etme istediğim cok artiyor dususlerde ozellikle, sizin icin ilerde cok kötü bir örnek olucam sanirim... Herkese uzuntuden baska bisey vermiyorum. Suanda hapliyim hic birseye inancim kalmadi Allaha bile. Uzak durun dostlarim uzak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben senin ustesinden gelecegine inaniyorum.

      Sil
  62. Benim tanıdığım bi abi üst üste 6 tane atmıştı bırak ayağa kalkmayı oturamıyodu bile suratından akan terler anlatlmaz bile dili yara doldu dudaklarını o kadar çok ışırmışki bildiginiz delik açılmıştı 3 gün boyunca uyumadı bakın 3 gün diyorm biz 1 gün uyumaylm mahfvoluyoruz.. Allah düşmanımn başına vermesn o bağımlılığı. Kötü bişey keşke ne satılsa ne atılsa ne de kafa yapılsa. O pisligi atıp mutlu olmaya çalışcağınıza ona verdiğiz parayla bi fakiri sevindirseniz daha mutlu olursunuz emin olun yok arkadasn ic bi kereden bi sey olmaz dedi diye attim diyen varsa da arkadasn seni ne kadar zorlasa da senin aklın sende uyma istemiyorum uzatma de bitsin yani . yazık günah gerçekten üzülüyorm ne 15 16 yaşı ya 13 yaşındakiler bile başlamış bu illete .

    YanıtlaSil
  63. Arkadaslar bende seker kullanisiyim evet zararlari ortada uykusuzluk yorgunluk yemek yememe saymakla bitmez bagimliligi fiziksel olrak yok beynen var boyle cok sıkıntılı efkarli oldugun zamanlarda olmayinca aklina o attigin gunler geliyor ve canin istiyor istesem ben cok cabuk birakirim cunku biz abartmiyoruz gunde 3-5 8-10 tane atanlarda var o adam artik bitmistir onunla yatip onunla kalkiyo ben 1-2 bazen 3 ayda bir 2 veya 3 tane atiyorum sonra normal hayatima devam ediyorum yanlis anlasilmasin kimseyi ozendirmeyin hic baslamadiysaniz denemeyin bile uzak durun inanin bana bi sigarayi eroini birakmak cok zor tedavi goruyor ama seker oyle degil atmiyorum de bitir atmazsin psikolojik yani tabiki iradesi zayif olan arkadaslar ex i hayatinin gunluk parcasi olarak gorenlerin birakmasi zor tavsiyem eger hic atmadiysan merak edip bulasma bile gunluk atan arkdaslarim varsa sizde azaltin 2 haftada 1 ayda 1 sonra 2-3 ayda bir yapin kendinize yazik etmeyin.

    YanıtlaSil
  64. Arkadaslar bende seker kullanisiyim evet zararlari ortada uykusuzluk yorgunluk yemek yememe saymakla bitmez bagimliligi fiziksel olrak yok beynen var boyle cok sıkıntılı efkarli oldugun zamanlarda olmayinca aklina o attigin gunler geliyor ve canin istiyor istesem ben cok cabuk birakirim cunku biz abartmiyoruz gunde 3-5 8-10 tane atanlarda var o adam artik bitmistir onunla yatip onunla kalkiyo ben 1-2 bazen 3 ayda bir 2 veya 3 tane atiyorum sonra normal hayatima devam ediyorum yanlis anlasilmasin kimseyi ozendirmeyin hic baslamadiysaniz denemeyin bile uzak durun inanin bana bi sigarayi eroini birakmak cok zor tedavi goruyor ama seker oyle degil atmiyorum de bitir atmazsin psikolojik yani tabiki iradesi zayif olan arkadaslar ex i hayatinin gunluk parcasi olarak gorenlerin birakmasi zor tavsiyem eger hic atmadiysan merak edip bulasma bile gunluk atan arkdaslarim varsa sizde azaltin 2 haftada 1 ayda 1 sonra 2-3 ayda bir yapin kendinize yazik etmeyin.

    YanıtlaSil
  65. Merhaba arkadaşlar Amsterdam'da başladım hapa daha öncesinde coco ve ot takılıyordum hapı kullanmasını bilirsiniz çok zevkli bir kafa bir kere kullanırsanız zaten ot vb şeylerin amelelik olduğunu anlıyacaksınız güzel DJ'ler ve gece klüplerinde kullandınız takdirde çok güzel kafalar yaşıyabilirsiniz ama ortamınız kötüyse ve sevmediniz insanlar varsa ortamda kullanmayın ve unutmayın her şeyin fazlası zarar ne kadar çok atarsanız düşüş kafanız o kadar kötü olur yani demek istediğim kıllanıyorsanız bilinçli kullanıcı olun ve bunun bir zevk meselesi olduğunu unutmayın

    YanıtlaSil
  66. piyasada bayağı içici var demekki Allah yardım etsin bir gün hata yaptıklarını anlayacaklardır

    YanıtlaSil
  67. millet uçmuş arkadaş hangi ülkede yaşanıyor bunlar çok ilginç cidden

    YanıtlaSil
  68. okadar yazilanlari okudum sikintilarini ceken kisilerin gercekden cok zararli birakiyorum hayat aci olsada

    YanıtlaSil
  69. Lütfen sadece okuyun..87-88 neslindenim zamanında çok iyi korkutmuşlar bizim çevremizi ergenlik çağlarımda bile deli gibi her gün ot kubar kovalarken 25 yaşıma kadar hiç bulaşmadım bu pisliğe.. Kim ne derse desin kafanda atıcam düşüncesi ağır bastığında atarsın kendini zapt ettiğinde atmazsın bunun olayı bu kadar nettir. Ama her stresin kaçışı noktası her boş vaktinde yapmak istediğin eğlenmek, kafa dağıtmak istediğinde yada sadece hoş bir vakit geçirmek istediğinde ilk aklına ne anan gelir ne sevgilin nede başka birşey.. Kafanın arka planında yavaş yavaş kemirir seni.. Başladığım ilk seneye dair hiç birşey hatırlamıyorum desem yeridir. bir büyünün içine dalmış gibi başlıyor herşey, içine girdiğiniz an aslında ben hiç yaşamamışım diyorsunuz bitmesini hiç istemediğiniz çok güzel bir rüyanın peşinden koşmak gibi.. Zamanla öğretiyor adama o ilk kullanımlar gibi hiç bir zaman olmayacağını. Zamanla vücut alıştıkça artık doz arttırımları, yanında farklı şeyler deneme ihtiyacı o ilk seferki heyecanı kovalama isteği bastırılamaz bir hal alıyor. Öyle böyle bir bakmışsınız bir kaç sene geçmiş gitmiş bile ve hayatınız artık xty'den önce ve xty'den sonra diye ikiye ayrılmış durumda...

    YanıtlaSil
  70. Zararları olmadığına inananlara Allah akıl fikir versin diyorum. Bilimsel konuşmayacağım çok bilimsel yanlarını da açtım inceledim bu yazdıklarım sadece 2 sene boyunca kendi vücudumdan gözlemlediklerim ve sizlere aktardıklarımdır. Herşeyden önce böbrekler erkekler için testisler ve idrar yolları diyeceğim.. Ağlayarak göz yaşları içinde şeyi yana yana işeyen arkadaşlar burda mı? Burası türkiye arkadaşlar herşeyin merdiven altında yapılıp piyasaya sürüldüğü bir ülke evet herkes çok denk gelmiştir benim gibi saf mdma olanına ya olmayanlar için ne diyeceksiniz? Ketamin, 2cb, psychedelic türevi haplar, mdxx karışımları, Methylone bileşenli olanlar kırmızı reçetleri ilaç karışımları ve daha buraya ekleyebileceğim veya ekleyemeyeceğim kadar çok ne olduğunu bilmediğimiz maddeleri yuttuk. Deneyimi Türkiye de olan kimse inkar edemez bunu. Bu saydığım organlar ve uzuvlar hariç benim gibi çok açık tenli olanlar suratında veya başka yerlerindeki kıcal damar patlamalarını excty ile patlamanın bir hediyesi olarak bir ömür taşıyacaklardır yüzlerinde veya vucutlarında. Belirli bir süre uzunca kullanımdan sonra geceleri uykuya tam dalarken o inanılmaz çınlama ve korkutucu irkilmeyle yataktan sıçrayanlar buradamı peki? ne gibi bir norolojik rahatsızlık olacağını eminim doktorlar bile bulmakta zorlanacaktır. Eskiden sürekli cinsel hayatınız var ise zamanla artık cinsellikle uzaktan yakından bir alakanız olmadığını anladığınızda, ağlayarak işediğiniz günler penisinizden idrar yolları ile geçen ne tür zararlı maddelerin erkekliğinize ne gibi zararlar verdiğini bir kez daha düşüneceksiniz. Eskisi gibi hiç bir zaman sexten zevk ve haz alamaz hallere bile geleceksiniz. Karaciğer zorlanması doğru düzgün vitamin mineral alamama zamanla karaciğerde bozukluklara yol açacak ve günün birinde kıpkırmızı vucüdunuzu hastaneye taşıyacaksınız ama doktorlar hiç bir anlam veremeyecek. Biraz akıl başa gelir korkarsın bunca şeyden sonra 3-5 ay uzak durursun belki ama günün birinde mutlaka çalacağın bir kapıdır aklının köşesinde uzaklarda en derinde tamanen silemezsin atamazsın kafandan.. Kasların erir içten içe o ertesi günde yürümeye bile mecali olmayan saki bir gün öncesi bütün gece spor yapmış gibi bacak kasları baldırları kopanlar burda mı peki? sinirlerin sinir sistemin eski hassiyetinde asla değildir çok çabuk hüzünlenebilir gözlerin dolabilir artık insanların güldüğü eğlendiği şeyler sana hiç komik gelmeyebilir reflexlerinde gözle görülür azalmalar dişlerinde çene kasmaktan kırılmalar dilinde sürekli yaralar tat alma duyunda hissedilir azalmalar vücudun su dengesinde sürekli sorunlar hep yanı başındadır. Ve eminim bunlar sadece bir başlangıç şimdi bünye vücut genç sağlıklı.. Bugün yediğimiz hurmalar yarın gelip tırmalar misali yaşlandığımız da asıl ödeyeceğiz bu işin faturasını hemde çok ağır bir şekilde.. ağrı kesici haplarda bulunan Parasetamol için bile uzmanlar böbrekler iç hastalıkları için ne kadar zararlı olduğundan bas bas bahsederken bizler içlerinde asla ve asla ne olduğunu bilmediğimiz bunca madde ile tüm organlarımızı beynimizi ve hayatımızı çürütüyoruz.. Allah bu tür belalara bulaşan benim gibi herkesi islah etsin.. Kalın sağlıcakla..

    YanıtlaSil
  71. Olm kafası ii güzelde icmeyince dustugun o bosluk varya iste bn onun am.na koyum ya o nedir ole.!! Bkde eger bir turk ex iciom diosa yalan soluodur bu madde turkiyede yasak oldugu icin cok daha ucuz ve zararli yollara gidilio yapiminda bakin salaklik yapmayin hiv baslmayin .

    YanıtlaSil
  72. İnsanları bu illetlerden kurtarmak için çaba sarf edin bu bilgileri paylaşın anlatın özellikle bonzai çok kötü tehlidir arkdaşlar

    YanıtlaSil
  73. Yalan yanlış bilgiler verip insanları kötüye sürüklemeyin kardeşim.Bu hapı içmeyi düşünen arkadaşlar bütün sevdiklerinize veda edin öyle için...Çünkü ya ölürsünüz yada öldürürsünüz.Karıncayı bile incitemeyen insan gözümün önünde 1 tane daha şeker alabilmek İçin yaşlı kadını 20 yerinden bıçakladı ve. Sabah ne olduğunu hatırlamadığı bir olay için ağırlaştırılmış müebbet yedi.kendi içtiği yetmiyor gibi birde millete güzel göstermeye çalışıyo.1 yılda 250.000TL harcadım ben bu uyuşturucu yüzünden 11 olaya KARIŞMIŞIM (sabah polisler eve gelince öğreniyorum üniversite mezunuyum ben serseri değilim) arabam evim itibarım arkadaşlarım ailem EN ÖNEMLİSİ SAĞLIĞIMIkaybettim bu Allahın belası şey yüzünden yaşım 30 dışardan baksan 70 dersin boş konuşmuyorum biz düştük siz düşmeyin!He nasıl mı başladım? 1 TANEDEN BİRŞEY OLMAZ DEDİM! Kafası güzelmişte bilmem neymiş 3 kere attıktan sonra 20 tanede atsan aynı normal hayattaki gibisin, 10 sene içen arkadaş sen burda yalan konuşuyorsun!!!. Herkeze iyi akşamlar inşallah kararınızı değiştirmiştir bu söylediklerimi unutmayın...sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  74. kendini böyle zehirleyenlerin amacı ne anlamıyorum insan bile bile neden kendine bu kötülüğü yapar ki bu bilgileri bizimle paylaştığınız için size minnettarım bu site artık her zaman favorilerim de olacak

    YanıtlaSil
  75. Malesef ülkemizde de hızla yayılıyor bu illetler insanlar bu lanet şeyleri neden kullanır ben düşününce bile fena oluyorum ya

    YanıtlaSil
  76. uyuşturucu gerçekten de çok zararlı birşey bu yazınız ile belkide yüzlerce kişinin bu yola düşmesini önlediniz tebrik ederim

    YanıtlaSil
  77. Allah her türlü kötülükten uzak tutsun inşallah.Uyuşturucuda bunlardan biri.Çok igrenç pislik birşey ::(

    YanıtlaSil
  78. Arkadaşlar benim erkek arkadaşım esrar kullaniyordu. Bir gün kahvaltıya gitmiştim onlara. Beş litrelik su sişesinin ust kismini kesmis, kestiği yerin ağız kisminda da kahverengi lekeler vardi. Bu ne diye sordum bişey değil dedi. Sonra ben araştırdım. Internet ten böyle yazılar, yorumlar okuyorum o günden beri. Neler varmış neler.. neyse ben zaten duymuştum erkek arkadaşımın cigara kullandığını. Ortamlarda böyle geçiyor ne yazıkki. Bide ufak bişey değil ya şöyle böyle diyenler oldu. Neyseki ayrılmam uzun sürmedi. Madde kullanan insanlara allah bir an Once doğru yolu göstersin. Şurada kimsede yok iyi bişey sen birde onun kafasını yasa gibi yorumlar yapıp da meyilli olan arkadaşları dahada ozendirmesin. Kendinizi yaptığınız eziyeti hem bu dünyada hemde ahirette çekersiniz arkadaşlar. Bu can bizim borcumuz. Her şeyden önce bunu bilip buna göre yaşamımıza yön verelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben 19 yaşındayım ve 6 aydır hafta da 5 kez falan içiyorum azalttım şuan inan bana ben şuan bırakmaya çalışıyorum senin sevgilinin yanında olman gerekirdi yardımcı olman gerekırdı ama sen onun yerine terk etmişsin yazık

      Sil
    2. isin icine sise girmisse her turlu uyusturucu kullanma olasiligi var`ki, bunlarin en kotusu kokain icmek. dikkat bedin icmek diyorum.! burundan cekilen ayri,saf olan kokaini yakarak icmek ayri.yakarak icmek dunyanin en agir piskolojik bagimliligi. kurtulmak nerdeyse yok. ve getiriside eroin olur. jiletin kagiti ustunde . ve o an iste hayatin ellerinden ucup gitmis demektir. Allah sabir versin.

      Sil
  79. Ya şekerin davası boş:))

    YanıtlaSil
  80. Merhaba arkadaslar bu pislik seyi arkadas ortaminda basladim bende ve dene birsey olmazla basladi yarim verdiler bana arabadayiz bes kisiyiz baktim hepsi bana cok eglencegiz diyor bende hic dusunmeden attim tamam ılk baslarda korkuyrdm ve adini duydugum ortamdan uzaklasyrdm sonra bana guzel gelmeye basladi inanin ki aradan bir bir bucuk ay gectikten sonra zararlarini gordum beynen yorulmustum inanki arkadaslar. O ortamdaki insanlar muhabettimi kestim tek bir kisi vardi grstgm bana surekli eski gunlerde yasadklrmzi anltyordu benim eksikl yanlarimi yuzume vurmaya basladi yok soyle guzel deglsn boyle cirkinsin falan bana surekli bilgi verme cabasndydi . Hala da ayni uzak durmk istyrm ama duramiyorum gecelere bana ben bunu istyrk yapmiyorum gibi acitasyon kelilemlerle benim canimi skyrdu. Ve bunun yaptiklari bilof mu oluyor yoksa hapin etkilerinden mi cnku sordgmda on sekiz gundur her gun bir tane kullanyrm dedi aglyrdm telfnda knstgmzda hic bir sekilde umursamiyordu onceden hic boyle degildi resmen kendini dsnr oldu bu hapin etkilerinden mi olyr arkdslr yardmci olrmsnz ?? Uzak durmak istyrm arkdstn cnku benm de pskolojimi bzmsndan korkuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ondan uzak durmanı tavsiye ederim senin en büyük düşmanın, şeytanın, uzak durmadığın sürece gene bulaşırsın laflarına kulak asma def et gitsin

      Sil
  81. Arkadaşlar bu yazıyı okuyorsam bu haptan kurtulmak için araştırma yaparken denk geldi size gerçekleri anlatım ben bağımlı olmuşum halbuki bıraktım saniyordum ama mutlaka denk geliyor atmam istemem diyemiyorsunuz.ne güzel isim vardı çalışıyordum 15mayis2016 3gün 6tane attım isimden oldum ise gidemedim uykum var uyuyamiyorum neden annemin hastalığa yakalandigini duydum ve tabi hapın etkisiyle sizin bildiğiniz karabasan ve daha kötüsü hapın verdiği mutluluk aldığı kötülük daha fazla şimdi 3gün dur tripteyim kötü rüyalar görüp az uykuya dalar gibi olup birden yataktan nefesin kesilircesine sicriyorum ve uyumak istemiyorsunuz ölüm korkusu annem aklıma geliyor halbuki okadar uzağım anneme insana hayatta olması bile güç veriyor şimdi aglamaktan gözlerim şişti tripten bunlar bnm samimi duygularım artık size kalmış bn derman ararken sizede faydam olursa ne güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardesim, hap kullandiktan sonra bir kac gun uyyamassin uyursanda kotu ruyalar gorur ve bir anda uyanirsin ve cok korkarsin. hap kullandiktan sonraki gun iyidir 2. gun baslar bunlar. saglik durumuna bagli ortalama 5-6 gun surer bu kotu aliskanlik.. ondan sonraki gunler kendini asiri iyi hissedersin duzelirsin ve bu giderek azalir ve normale dondersin. bu gunlerde tekrar hap alma ihtiyaci duyarsin ve tekrar kullanirsin ve bu boyle surer gider..! kendine dikkat et saglik kaybedince pismanlikta geri getirmez. illaki hap kullanmak istiyorum diyorsan 6 ayda bir kullan ve hapin icerigini ve mili gramini ogren ona gore kullan. en saqglikli kullanimi budur. ben 14 senedir kullanirim ve son 10 yildir bilincli kullaniyorum ve artik zararlarindan en minimum sekilde maruz kaliyorum. turkcem icin ozur dilerim yurt disinda kaldigim icin biraz kotu. kusura bakmayin. uzun ve saglikli omurler dilerim. Allah yardimciniz olsun.

      Sil
  82. valla bugun aticaktim oyuzden arastiyodum ama siz cok bos kafalardasiniz bizim kullandigimiz metamfetaminle ayni kafaya sahip sadece bunda belli oluyo bizde icince kimse anlamaz bn ictikten bes on dk sonra bi sebebten karakola gittim o derece sadece uzun sure kullandiktan sonra hersey berbatlasiyo benim goz cukurlarim buyudugu icin hic biseyi aklimda tutamiyorum bazen ailemdekilerin bile isimlerini unutuyorum sag gozum sasi olma derecesine geldi yuzum dagildi bi ayda tam dokuz kilo verdim ve biri yuzunuze dumani uflese bile caniniz istiyebilir yani bu hap hic bisey suan bizim gibi genclerin agzinda cesitli ismi var tas met kristal vs vs yasim daha 17 hani Allah kimseyi metamfetamine bulastirmasin ;)

    YanıtlaSil
  83. Yukarıdaki yorumları okuyunca kanım çekildi resmen. İnsanlar çok güzel, tavsiye ederim falan yazmışlar. Umarım güvenlik güçleri bunları yazanları bulup gereken tedavi ve ceza yoluna yönlendirirler.

    YanıtlaSil
  84. Merhaba arkadaslar, kullanan yada kullanmaya meyilli arkadaslar. kesinlikle tavsiye etmem lakin illa kullanmak istiyorum derseniz. hapi test ettirin!! nedir ne vardir icinde onda gore kullanin. ucuz xtc diye "ccp" satarlar bu olume kadar goturebilir. bilincsiz kullanmayin. amfetamin ortalama yarim saatte calsimasi gerekirken "ccP"1,5 - 2 saat surebilir. ve sizde etkisiz sanarak 1 tane daha 1 tane daha diyerek yutarsiniz Allah gostermesin olum ve komaya girebilirsiniz. dikkat edin.

    Turkiyede varmi oyle bir yer pek arastirmadim uyusturucunuzu test ettirme yeri? yok ise bunun kurulmasi gercekten bir cok olume bagimliliga engel olacaktir.
    Saygilar.
    NOT: Ramazanda bari icmeyin

    YanıtlaSil
  85. Bir de burada tavsiyede bulunanlar,patliyorum bisi olmuyor diyenler siz nasi insanlarsiniz,bu bencilliginiz, zayifliginizla sevdiklerinizin hayatlarinizi mahvedip onlara zulmediyorsunuz. kendi hayatlariniz biraz iradeli olmazsaniz zaten bitmis durumda.ve buna mutluluk,cennet diyorsunuz.Allah hepinize hidayet versin. Kendiniz yalan ,sahte, zulmedici, bencil,sefil mutluluklarinizi; gencecik,masum,onunde kim bilir nasi guzel firsatlar gunler olan gencleri kandirmak icin pazarlamaya calismayin!insanin bu kadarini dusunmek icin icinde bi gram sevgi olmasi yeter sizde umarim bu kadari vardir.

    YanıtlaSil
  86. Hap aticakmis ta kafasi cok guzelmis te. Nasi bir bosluk nasi bir gereksizlik, dusuncesizlik?bazi yorumlari okudukca urperdim. Cok kosa vadede ya sizin basiniza oyle geri donulmez birsey gelecek ya da daha kotusu en sevdiginiz sizin yuzunuzden basina birsey gelecek ki o zaman da yalanci cennetiniz sizi kurtarabilecek mi?eminim ki bu yorumlari yapablarin cogu bunu pazarlamak icin de yapiyordur. Onlarin yuregi kirle pasla kaplanmis kazandiklari paranin da hicbir hayrini gormeyecekleri o kadar kesin ki. Hayatta olmayacak hicbir sey yok umarim bu uyusturucu destekcileri dogru yolu bulurlar.

    YanıtlaSil
  87. Sakin denemeyin bile kullan biri olarak söylüyorum bir taneden birşey olmaz demeyin

    YanıtlaSil
  88. Genclerimizi bu ve bunun gibi illetlerden korumalıyız. Emniyet bunların üzerine daha sert gitmeli bence.

    YanıtlaSil
  89. Zararlarını zaten her gün televizyonlardan öğreniyoruz, dini olarak ta yasak olan birşey zaten keşke insanlar bu gereksiz şeyleri kullanmasa, faydalı bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  90. Uyuşturucu çok kötü bir bataktır, genellikle kötü arkadaş çevresinden kaynaklanır ve ilk seferde size ücretsiz verilir, zaten sonrasında bağımlı olacağınız için kaçarınız kalmıyor. Hiçbir şekilde reçetesi olmayan hap, ilaç kullanmamaya özen gösterin...

    YanıtlaSil
  91. Psikolojik bagimliligi var denemeyin...Bir kullanimdan sonra ki zamaninizi bunu atmamak icin cirpinarak gecirirsiniz.2 saat mutluluk icin bir omur mutsuz olmaya degecek birsey degil !

    YanıtlaSil
  92. Allah Belasını versin asla..! denemeyin Kardeşlerim..

    YanıtlaSil
  93. Adsız sen daha ne gordunde ne anlatiyon anlatmak marifetmi bide guluyon 12 yaşında başladım boşver ben anlatmim

    YanıtlaSil
  94. Beynim istiyo psikolojim bozuldu valla 1 2 den bisey olmaz demeyin en kötüsü ilki işte mal gibi yasiyosun çok kötü bişey ama halada kullanıyorsun işte

    YanıtlaSil
  95. ben de 2 haftada bir ayda bir atıyorum hiç bağımlılık gibi birşey söz konusu değil ayda bi iyi oluyo hergün bayram olmaz arada bi cosmak farz hem onun verdigi hızı ferrari bile veremez ( araba olan ) :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş emin ol belli bir süreden sonra haftada bir aticaksin. Herkes daha önce kendini senin gibi kandiriyordu ayda bir atıyorum diye ama öyle değil işte.

      Sil
  96. Sigarayı bırakmaktan daha kolay olan geçici psikolojik bağımlılık yapan bir uyarıcı madde.
    İlla atıcam diyosanız 1-2 ayda bir atın ben öyle yapıyorum böylece zararını minimuma indirmiş olursunuz .
    Her hafta yada her gün atan insanların beyninde bir süre sonra kalıcı hasarlar ortaya çıkar.allah esrara kokoya düşürmesin

    YanıtlaSil
  97. Sigarayı bırakmaktan daha kolay olan geçici psikolojik bağımlılık yapan uyarıcı madde.
    İlla kullanıcam diyosanız 1-2 ayda bir kullanmanızı öneririm (yapabiliyosanız dahada uzatın) böylece zararını minimuma indirmiş olursunuz.
    Sürekli kullanımda yani her hafta yada her gün yutanlarda beyinde kalıcı hasarlar ortaya çıkar. Allah esrara kokoya düşürmesin esen kalın :)

    YanıtlaSil
  98. Sigarayı bırakmaktan daha kolay olan geçici psikolojik bağımlılık yapan uyarıcı madde.
    İlla kullanıcam diyosanız 1-2 ayda bir kullanmanızı öneririm (yapabiliyosanız dahada uzatın) böylece zararını minimuma indirmiş olursunuz.
    Sürekli kullanımda yani her hafta yada her gün yutanlarda beyinde kalıcı hasarlar ortaya çıkar. Allah esrara kokoya düşürmesin esen kalın :)

    YanıtlaSil
  99. Orjinalinin kacisi cok zor 😊 dier arkadaslarinda dedigi gibi piyasadakilerin cogu fake.eroinli speed yok yani.atarsin mal gibi olursun.ex dediin seni ucurur duramassin yerinde.2 3 gun araliklarla yani haftada 3yada4 tane atarsan ve bunu mesela sadece aksam yada geceleri yaparsan ve bu sekildede 2yada enfazla 3 ay dewam edersen dur ben sana diyiweriym icmeyi biraktiinda nolcagni😎 bikere psikolojik falan deil kardesim.vucudun bildiin ister onu.sana oyuna baslar oyle bi strateji uygularki sana sicarsin😊zaten seni kullandiin saatlerde yoklar hep.gunduz is guc okul takiliyosun aksam yada gece exe cakiyosun.vucut o saati direk hafizaya alir.bellek onu kaydeder😊 yoksunluk krislerini hep kullandiin saatlerde en maximum sewiyede yasarsin.vucudunun sana oynadigi tiyatro genelde soyle olur.biraktikdan 2 gun sonra baslar.once kulaklarda anlamsis cinlama sonra dewaminda basda uyusma we agrilar.ama derinlerden gelen.sonrasinda etrafina baktiinda anlamsislik karisiklik hissedersin.bas donmesi olabilir we bulanti getirir.beyninin icinde genelde ufak sikliklarla carpilmalar olur kisa sureli ama sik 😎 seni butun gun yorar aksam olur senin psikolojine öyle bi uykuyu sokarki kafani kaldiramassin.yataga gecip uyumak istersin.yastigi kafani koymadan uyurum zaten dersin😏 vucud seni yataga goturur yatarsin ama bok uyursun.once bi sicaklik bunalim hissi.terleme daralma bunlara alistim dersin gozunu kaparsin ama goz kapaklarin bilincsis istem disi acilmak istercesine titrer.gozlerini acmadan kurtulamassin.uyumaya zorlarsin inat edersin tam basarip uykuya dalcakken gogsun sikisir birden.aldigin nefees yetmes.karabasan gogsunun ortasina tekme atiyo sanirsin.kalbin bikere gogus kafesini zorlar.tecrubeli kisiler alisik oldugu icin yinede iyi kotu bi sekilde uyur.ama uykudan seni wucudun yine uyandirir.kolun bacagin basin istemsis irkilirsin.dizine cekiple wurulmus gibi bacagagin atar arada.komple wucut olarak irkilirsin.uyanirsin.film tekrar baslar.uyku bozukluklarindan olusan psikolojik rahatsislik bu yusdendir.ben 3 gece uyumadiiimi bilirim.uzun lafin kisasi ex in bagimliligi yok diyenler dangalakdir😊 aptal pitlari atip atip mal gibi terlerler.bokun orjinalini bulamiyosan bosuna kirlenme.orjinalini bulursanda laf dinle bak 😏 olay sadece psikolojik deil asla unutma

    YanıtlaSil
  100. İçmeyin kardesim icmeyin.bunlari icenlerin de yanlarinda dahi olmayin.size ne derlerse desinler kullanmayin.adam gibi adam ailesine bakan kisidir.ailesiyle vakit gecirendir.iste ozaman adamsınız demektir.bunada bulasmis olan arkadaslar sizlerde bir an once kestirip atin hayatinizdan ve ailenizle bunlari kulanmayan dostlarinizla mutlu mesut yasayin.ALLAHA emanet olun.

    YanıtlaSil
  101. arkadaşlar ınanın ne verıyorsa 100 mıslı alıyor hapın esrarın uyusturucunun guzelı olmaz bunu övenler ya gercekten artık muptezel olmus ıcmekten beynıo curumus ne dedını bılmuıyor yada torbacının ta kendısıdr göz var nızam var sole bısey nasıl önerırsınız nasıl guzelmıs gıbı gelıp burda kafasını anlatırsınız 2 saatlık bı mutluluk ıcın butun hayatını cope atıyosun hadı o gecırdın 3 4 gun depresyonu gectım hayatın boyunca bı daha asla o uyusturucu kullanmamıs halın gıbı olamıcaksın cunkı artık beynın seviye atladı mutlulukların en yuksegını gordu artık sana normal halın yetıcekmı hep o mutlulugu arıcaksın bı daha asla eskı sen olamıcaksın ne seks hayatın kalcak ne o cay bahcelerınde oturup bır bardak cayın verdı keyfı alabılceksın artık sen zehırlendın artık hıcbısey eskısı gıbı olmucak uyusturucu bırakanların yarısı antıdepresanlardan medet umarken dıger yarısıda ya madde bagımlısı olurlar yada bırakıp mutsuz mutsuz yaşarlar ghıcbısey anlamadan hayattan yaşarlar ben ıste bu sınıfa gırıyorum zamanında esrarı hapı kullandık her boku suanmı hıc bıseyden keyıf alamıyorum hersey anlamsız hersey bos bı karıya bakınca bıle bısey hıssedemıyorum cunkı en mutlu anlarımda yapıcamı yaptım normal halımle yapsam nolcak dıye dusunuyorum sadece bu olsa bu maddelerın zararı saymakla bıtmez bır kere en basıtınden bıpolar hastalıgı sureklı bı mutsuz bı mutlu oldun ıcın dalga muhabbetınde dusus dıye tabır ettıklerı sey bıpolara yakalanmana sebeb oluyor sonracıma kımyasal oldundan beyınde kalıcı fonksıyon bozukluklarına yol acıyor şizofrenıye kadar yolu var derealizasyon depersonalizasyon panık atak anskıyete bunların hepsı kacınılmaz ıllakı bırısınden bırıne yakalınıcaksın egerkı uyusturucu kullanıyorsan cunkı beyın başka modda takıldından her gun her gun artık normal dunya anlamsız gelmeye baslıyor bı farklılık yasıyosun denızden karaya vuran balık gıbı oluyosun hal bole olunca beyınde hasarlar kacınılmaz oluyor ınanın bu ınsanoglu ole bı tasarlanmıskı yuce yaradan tarafından hep bır dengedesın bunun ayarıyla bı oynadınmı hastalıklar patlak vermeye baslar o yuzden 1 kere dahi olsun deneme fıkrını aklınızdan cıkarın unutma o 1 kereyı denedınmı hıcbısey eskısı gıbı olmucak asla eskı sen olmucaksın ıster bagımlı ol ıster olma ıster 1 kere kullan hayatın boyunca kullanma genede bısey degısmez o 1 kereyı kullandınmı eskısı gıbı olmucak hıcbısey beyın hıc bır zaman unutmucak o anı daha yuksek sevıyelerı gordu ıcın beynın artık hasarı olmucak bır yıkıma ugrucak bundan donus yok ıster ınanırsın ıster ınanmazsın guzel kardesım ama bu yazdıklarımı aklı selim biri ztn onaylıcaktır ancak aklı havada uyusturucunun esırı olmuslar gelıpte burda maddeyı over akllı bır ınsan işinde gucunde namazında nıyazında olan sonsuz hayata hazırlık yapan ınsandır kerız ınsanlarda bu dunyaya aldanıp 30 40 senelık mutluluga kanıp gıderler aman siz 2.sınıf olmayın bole tuzaklara dusmeyın aılenızle vakıt gecırın evlenın coluk cocuga karısın dunyanın en guzel huzuru budur gerısı bos kardeslerım ne sızı tanırım ne sız benı ben ıyılıgınız ıstedımden yazarım bunları bıtırmeyınız hayatınızı

    YanıtlaSil
  102. Arkadaşlar gerçekten kullanmayın çok kötü benim arkadaşım yanımda 3 Tane attı neden tok kaldığıbnızı biliyormusunuz şeker migdenizi parçalıyor içinizde kalıyor kız düşüşte kustu içinden etleri parça parça çıktı çok kötü bir şey Allah kimseyi düşürmesin

    YanıtlaSil
  103. Arkadaşlar selam, yaşım 40. Bir arkadaşım sayesinde şeker atmaya başladım. 2 yıl kullandım sonra arkadaşlığımı bitirince zaten temin de edemediğimden bırakmak zorunda kaldım. Şimdi iyiyim ama o günler kim olduğum hakkımda en ufak bir fikrim bile yok. Yapabileceğim tüm çılgınca şeyleri yaptım. Tabii ki olsa yine kullanırdım. Ama daha bilinçli. Ve zor günlerde. Kullananlar için bir şey demek saçma zaten fikirleri değişmez. Ama hiç kullanmamış ve sadece merak yüzünden deneyecekseniz bu hayatınızın dönüm noktası olur. Xtc öncesi ve sonrası.

    YanıtlaSil
  104. öncelikle selamun aleyküm,bende kullandım keşke kullanmasaydım 2 seneye yakın kullandım ailemi çok üzdüm sahte mutluluklarla mutlu oldugumu sanıyordum ama hersey düşüşlere kadar işte gerçek mutluluk aileniz arkadaslar buna emın olun.5 sene oldu bırakalı ama zararlarını suanda goruyorum artık eskısı gıbı konulara odaklanamıyorum arada sırada dalıp dalıp gıdıyorum ve aşırı derecede unutkanlık başladı ben yaşadım merak edenler yenı baslayanlar sakın ama sakın başlamayın denemyın bunu merak etmeyın Allah bıze böyle güzel bir hayat bahşetmiş neden böyle uyuşturucularla kendimizi kandıralım? gerek yok arkadaşlar mutlulugu uyuşturucularla degilde başka yollarla arayalım...

    YanıtlaSil
  105. Arkadaşlar merhaba. Ben şekeri şu zamana kadar 6-7 defa kullandım. 4 aydır kullanmıyorum hiiçte aklıma gelmedi. Bu durum sizin ark ortamınızdan tutun bulunduğunuz şehre kadar bir sürü şeyde etkili. Nasıl mı? Bulunduğum şehirde yok varsa da ben bilmiyorum, hiç araştırmadım araştırmak istemedim. Ankaraya arkadaşlarımın yanına gittiğimde atıyorum. 1-2 tane. demem o ki iradeniz yoksa ark ortamınız kötüyse aman ha aman uzak durun. kimleri neleri gördüm bitmişler.. Bağımlılık yapmıyor ama insanıncanı tabiki de istiyor. 4 aydır içmiyorum bi değişiklik yok. aklıma geldiğinde bazen sinirli olabiliyorum. yada sabırsız. bu sizin ruh halinizle ilgili. vücudu mahvediyor o an ölüm riski var gidip alırken kullanırken sicilini yakma millete etiket olmak riskin var yani yararından çok daha fazla zararı var. ama çok düzenli prensipli bir insansan ve illa içcem diyosan sakın ha sakın, lütfen rica ediyorum. En fazla 3-4 aya bir atın. inşallah onu da yapmazsınız. içipte iyi ki içmişim lan diyen görmedim. Allah yardımcınız olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam arkadaslar benm bı serefsız arkadasım war bana hap werdı 2 tane attım ardından 1 ay sonra gene 2 tane attım daha da atmadım arkadasımla gorusmuyorum kufur ettım konusmuyorum 7 ay oldu arkadaslar aklıma hab bıre gelıyor aklımdan atamıyorum hıc bı bas arısı hıc bı sı yok sadece o hapı atma ıstegı war aklıma cok gelıyor aklıma gelmemıs ıcın ne yaparım yardımcı olun yazın lutfen bana

      Sil
    2. Kullanan kişilerden ilk önce uzak dur. O verilen madde seni o an bir kaç saat iyi hissettirmiş olabilir. Ama aslında hiç iyi bir his değil. İlk defa olduğu ve farklı geldiği için kafanda yer etmiş ve unutamıyorsun. Her maddenin içeriği aynı değildir kimi vardır öldürür, kimi vardır süründürür. Bunları düşün o an sana bir şey olmaması bir daha kine olmayacağı anlamına gelmez. Bu yüzden çok tehlikeli her insanda farklı etkilere neden olabilir. Dikkat etmen gerekir. Ölümü düşün o sana yardımcı olacaktır.

      Sil
  106. bu lanet sey ole bır pıslıktırkı ılk kullandın zamanlar mutlu ederken cok degıl 5 10 kullanımdan sonra beyınde kalıcı hasarlar vermeye baslayıp ne kadar psıkolojik hastalık varsa ıcınde hepsını dışarıya cıkarır su yorumların hepsını okudum belkıde aşşa yukarı herkezde aynı seylerı yazmıs kımı olumlerden donmus kımılerı panık atak olmuş kımılerı anskıyete yakalanmıs kımılerı sızofrenıye baglamıs delırenler olmuş bunlar her kullanıcın basına elınde sonunda gelcek seyler bugun olmazsa yarın yarın olmazsa baska bır gun elbet bır gun o psıkolojik hastalık senı bulucak ve hastanelerde psıkıyatrılerde dolasmaklşa gecıcek hayatın ne yazıkkı tedavıde edemıceksın en fazla verıceklerı ılaclar bıraz rahatlatcak ama omrun boyunca bır daha asla eskı saglıgın olmucak o taptaze beynıni sen bole zımbırpılarla bozdun ne cok ısterdım hıc uyusturucu elımı surmemıs zamanlardakı halımde olabılmeyı ne mutluydum herseyden zevk alıyodum sımdı butun dunya boş gelıyor hıcbıseyın anlamı yok sadece hap kullanınca ıyısın yoksa bır uçurumdasın dunya sahte ınsanlar sahte bır karıya bıle bakınca bısey hıssedemıyorum herseyımı bıtırmış lanet olası extacy uyusturucu ya öldürür ya süründürür bunun sonu yok burda kullananlara akıl vercek degılım herkez kendınce haklı ama hıc kullanmamıs olupta bu yorumumu okuyan kardeşlerim olursa kafanıza bozoka dayasalar sılah dayasalar genede kullanmayın o kullanıcan 1 kere extacy artık hayatını geri dönüşü olmayan bır uçuruma suruklucek hıc bı zaman eskısı gıbı olamıcan ıyıce vıcdansız serefsiz oldular torbacılar yapmıcakları dalavere yok ya salak saçma bonzai kafası yaşatan bır hapa denk gelır ölür gidersiniz israil yıldızı gibi ya bole eroınlıye denk gelır bagımlı olursunuz artık 2000 lerdekı o dalgalar yok ya hastanede ya morkta yada bakırkoyde alırsınız solugu mda la alakası yok sımdıkılerın kım bılır hangı tınercı yapıyorda satıyor bızlere elin gavurunun haplarını okumuş zeki kulturlu kımyagelerlerı yapar bızımkılerıde tınercı kılıklı ıbıneler yapar dunyada uyusturucu ıcılcek son ulke turkıyedır bu kadar kalıtesız ne oldu belırsız uyyusturucuları baska hıc bır ulkede bulamazsınız yanı uyusturucu ıcıyorum sanmayın alakası yok ne otu ota benzer extacy ztn komedı gıbı hıc alakası yok orgınalleriyle saglınıza yazık edersiniz bu ulkede uyusturucu ıcılmez psıkolojik hastalık öle bır pıslıktırkı olmek ıstersenız ama azıcık ınanclı bırıysenız onua yapamazsınız yerın dıbıne gırersınız normal ınsanlara bakıp her gun ağlarsınız bana olmaz demeyın en kralını muma cevirir bu tur maddeler uyusturucunun delıkanlılıgı yok bende bır zamanlar kendımce cok guclu psıkolojijkmen butun dunyaya meydan okuyan bırıydım sımdımı delırme korkusuyla yasıyorum her gun panık atak omrumu yıyıp bıtırıyor insanın en önemlı organı beynıdır ınsanı ınsan yapanda o beynıdır orayı bı bozarsan bole maddelerle bı daha omrun boyunca duzeltemezsın en fazla sakınlestırıcılerle yaşarsın deymez dostlar deymez 1 verır 10 alır hatta o biride vermez verdini sanırsınız hani bu uyusturucu ıcınce algılarının acıldını zekı oldunu felan sananlar varya işte madde ole kandırır adamı halbukı o ıcten ıce beynı erıyor hayatını bıtıryıor farkında degıl uzak durun kardeşlerım merak bıle sarmayın sılah dayasalar o 1 kereyı denemeyın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana harbiden helal olsun şunu okuyup daha iyi anladım efsane olmuş eline sağlık

      Sil
  107. UYUŞTURUCU BIR PIŞMANLIKTIR
    PARANI
    KENDINI SAGLIGINI VE
    AİLENI DÜŞÜN KARDESLERIM...

    YanıtlaSil
  108. 3 senelik kullanıcıyım hayatımın en kötü dönemlerinide bu zamanda yaşıyorum.Meraktan dolayı başlamadım ilk olarak ot içtim 16 yaşımdaydım evden kaçıp ortamlara giriyordum.bu güzel bişeymiş gibi sürekli içmeye devam ettim daha sonra torbacıda ex gördüm bana beni canlandıracağını bana iyi geleceğini kendimi unutacağımı söyledi.daha önce ortamda gördüğüm kişiler çok yüksek kafalardaydı 5 tane atıyorlar herşey toz pembe oluyordu tabii sıkıntılarda varya aldım ben attım bir tane hap o gün 3 saat kafa yaşadım kasılmalar bi mutlu olmalar dünyanın en mutlu insanı oluverdim bir anda ertesi gün tekrar aldım maddi yönden bir sıkıntısı yoktu ailemin 5 ya da 6 kullanımdan sonra 2 tane içmeye başladım.en fazla hafta da bir kesin yutuyordum yanında ot benden iyisi yoktu.Daha sonra 2 tane az kafa yaşatır oldu içiyordum ve kafamdan düşüyordu hemen bu şekilde 3 4 5 tane olmaya başladı 2 sene içersinde şu an tek seferde 7 tane atmaya başladım sonu yok olmadığını bende biliyorum miğdem delindi doğru düzgün yemek yiyemiyorum zayıfladım ve tek bişey öğrendim cebinizde para olunca sike sike gidip alıyorsunuz bu size bağlı değil beynin yeminler etse sözler versede ayakların götürüyor seni bir bakmışsın oradasın almışsın kafanı yaşıyorsun almadığın zaman ne mi oluyor bak dinle hayatta tek başınasın kimsen yok ailenin sana sevgisi hayatında olan kızın kimsenin samimiyetine güvenmiyorsun sevgisine inanmıyorsun eskisi gibi mutlu olamıyorsun karşında en sevdiğin şey olsa bile yapmacık bir tebessüm olur sadece yüzünde elin ayağın buz olur titrer şu an tam tamına 3 ay 2 hafta oldu ağzıma hiç bir şey sürmedim hayatımda olan kızın sayesinde ama duramıyorum yerimde çalışıyorum kafam dalgın oluyor gülemiyorum o parayla satın aldığım zehir bana ızdırap oldu yeminler ettim sözler verdim içmicem diye bu kadar ay olmasına rağmen hala peşimi bırakmadı eğer bu maddeyi kullanmıyan ya da 3 5 kez kullanan kişilere sesleniyorum beni örnek alın yapmayın bu katlanılmaz bir acıya dönüyor ileride yok yakınken dönün ben bittim sizde bitmeyin

    YanıtlaSil
  109. ben bikere denedim sakin denemeyin hayatimin pismanlihi

    YanıtlaSil
  110. Kalbim hızlı atıyor napmalıyım

    YanıtlaSil
  111. Bir yardımcı olun bana

    YanıtlaSil
  112. Şu an uyuyamıyorum kalbim hızlı atıyor

    YanıtlaSil
  113. Pişmanım kimsenin içmesini istemiyorum inanın bunlar merdiven altında üretiliyor çok sağlığı bozuyodur inanın ben bugün içtim şimdi sıkınıtılarını çekiyorum kafasıda yok çok pişman oldum kimse içmesin

    YanıtlaSil
  114. Slm arkadaşlar ben bunu bugece 5 tane içtim ve kafasıda gelmedi inanın sağlımı nasıl bozduğunun farkındayım uyuyamıyorum kalbim hızlı atıyor ölüm tripi başladı yani anlıcanız bunlar merdiven altında üretiliyor ne koydukları belli değil çok samimi söylüyorum içmeyin arkadaşlar yoksa sağlık gidicek yada ölücez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim öncelıkle gecmıs olsun Allah kurtarsın yaşadın belirtiler panık ataktan kaynaklanmakta gonlunu ferah tut hıc bır panık atak hastası ne delırmıstır ne ölmüştür içinde ne oldunu bılmedı seylerı yutunca ınsan bu sonlar kacınılmaz oluyor belkı fare sehrı belkı camasır suyu hersey olabılır bu yuzden son zamanlarda bu tur uyusturuculardan panık ataka yakalananların sayısı baya arttı ama meraklanma bu sadece beynın oynadı ufak bı oyun gecmıste yaşadın kotu hanıları beynın flash back tıp dılıyle panık atak yapıyor yani aslında olmayan bırseyı sana olucakmıs gıbı gosterıyor korkma ne olceksın ne delırceksın Allah dua et en iyi ilaç Kuran dır bol bol istifar et ve en onemlısı bu maddenın bır daha yanından bıle gecme bugun panık atak yapar yarın sızofren yapar en sonunda akıl hastanesınde bulursun kendını beynın yenılemesi 2 3 ay bulcak bıraz sabret kafanı oyala sonra yavas yavas duzelırsın eskısı kadar sık olmaz panık atak benım sana tavsıyelerım bunlar

      Sil
  115. Yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  116. Admin yorumları neden onaylamıyosun

    YanıtlaSil
  117. Neden yazılmıyo

    YanıtlaSil
  118. İçmeyin arkadaşlar sağlığın ve beyni bitiriyo panik atak v.b hastalıklara bulaşıyosun onun için uzak durun

    YanıtlaSil
  119. Kalp yerinde durmuyo bu ne hızlı atıyo ritmini bozuyoo

    YanıtlaSil
  120. Neden mi kullanmayın arkadasım

    YanıtlaSil
  121. benim elime bonzai geçti 1 kere seytan zorluyo iç iç diye sigara kullanmazdım ozaman peçetenin ucuna koydum 1 duman çektim bişiler oldugunun farkına vardım 2. dumanı aldım boğazım yandı 3. dumanda kafa trilyonn :) ilk kafası sonuçta 1 tencere kurufasulye 1 sürahi su içtim doymadım acayip derecede acıkmıştım doyma hissi hiç yokdu 2 . defa yine içmiştim ama aynı kafa yoktu bende dedim ki aynı kafa yoksa birdaha kullanmakta yok ondan sonra gaz çekmeye basladım yine ilk kafası asıldım gaza baya baya çekiyom gözlerim açık oldugu halde karardı hiç birşey göremiyodum nasıl dua ediyorum kurtulmak için en ufak sesleri mahallenin dedikodularını falan herşeyi duyuyordum ondan sonra gizli gizli yatagımda çekmeye basladım annem konusmuyodu ama hep seslerini duyuyordum suan sadece sigaram var odan günde en fazla 5 tane HERSEYİN İLK KAFASI GÜZELDİR gerisi bos ;) ama yinede tavsıye etmem

    YanıtlaSil
  122. arkadaşlar bazen oyle bi dalgaya denk gelirsiniz ki tovbe edersiniz.en son kirmizi kiraz diye bi dalga yuttum tovbeler tovbesi.anlatacagim seyi bir saniye sonra unutuyordum , sacma sapan konusmlar . Ve en kotusu hep halisler le sikintili bi surec yasadim kalbim duracakti . arkadaslarim birbirne girecekti olmayan seyler yuzunden tripler filan .artik tovbe ettim .bakin arkadaslar ben uni mezunu bi insanim.inanin bu yollarin sonu yok oturun ailenizle vakit gecirin , spor yapin gezin dolasin .ona verdiginiz parayla cok guzel vakitler gecirebilirsiniz emin olun.hadi saglicakla kalin allaha emanetsiniz.

    YanıtlaSil
  123. DEMEMENİZ GEREKEN 2 ŞEY
    1-Bana bağımlılık yapmaz
    2-Ben istediğin zaman bırakırım

    YanıtlaSil
  124. Bide bunun kafasını unutmak zor değil imkansızdır bağımlı yapmaz seni belki ama daha kötü yapar o karayı istersin hafızanın kaybetmediğini sürece o kafayı unutamazsin hata belki hafızanın kaybetsek dahi o kafayi ararsin bulmak çok zor ama yetinmek kolay alkolle yetinmeyi öğrenim önce sonra onuda azaltırsınız allah hepimize yardım etsin ben hâlâ arıyorum 5veya aldığı ayda bir oda para yok yani alkol almaya ondan (alkol üreticileri fiyat belirleyenleri size sesleniyorum az ucuz yapın şu meleti bakin nasıl made kullanımı azalıyor ulkede😉😊😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Hiçbir şeyin çözümü değildir. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen. İçki ve uyuşturucu bunların arasında pek fark yok hepsi insanı mahveder. Hiçbiri kurtarıcı değil öldürücüdür. Siz alkolden bahsetmişsiniz ancak o daha da çok bağımlılık yapabilir ve kurtulması daha zor olabilir. Bu yüzden hiç birini kullanmamak gerekir. Geleceğini düşünenen kişiler bu tür pisliklerden uzak durması gerekir. İçerken belki bir şey anlamazsınız ancak bıraktığınız anda ne kadar tehlikeli olduğunun farkına varırsınız ki o zaman da ben ne yaptım keşke bulaşmasaydım dersiniz. Fakat çaresi var tedavi olmanız gerekir. Bunun için sağlık kuruluşlarına müracaat ediniz.

      Sil
    2. ole yapmasın devlet kokainin fiyatını dusurssun o zaman kımse dusmez bu maddelere sımdı benım önerdımın senınkınden ne farkı var? ıkısıde aynı bok ıkısıde haram ıkısıde sarhos edıyor ıkısıde beyne zararlı ınsanlıga zararlı bıseylerı solemeden once 2 kere dusunun ben mantıklımı yazıyorum acaba dıye sızın burda sıgara bıle ıcmeyın demenız lazım örnek insan olmanız lazım

      Sil
  125. Benim bir arkadaşım var düşünce okuyorum hap yutunca dio dogrumu yanlismi ben hiç yutmadim gerçekten öle bir şey varmı düşünce okunurmu her geceni bana dio bana bir şey söyle içinden anlarim dio :) dogrumu kullananlara soruyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın içme! Her şey bir kere ile başlar. Bu şekilde hem kendini kandırıyor hemde seni kandırmaya çalışıyor. Böyle bir şey olması mümkün değil. Uzak dur o senin arkadaşın değil.

      Sil
  126. Kardeşler sakın merak edip denemeyon.Yaşım daha 21üniversite öğrencisiyim. Tabiki yolun başındayız ama temiz yürüyemedik yolları 18yaşlarındayken tek seker atarak başladım bu pisliğe fazla değil en fazla 3ay öncesine kadar düzenli olarak kullanicisiydim son attigim miktar 6taneydi Bu isler böyle baslar 1tane yutarsın hoşuna gider çoğunlukla devam edersin zaman geçer tatminiyet azalır sayı artar 2-3-4-5 derken bitersin hem fiziksel anlamda hemde psikolojik. Belirteyim yok kafası güzel yok zararı yok diyen arkadaşlar uyuşturucu kabusunu rüya sanan uyanıp gerçek hayatı hatirlayamayanlar beyni durmuş dusunemeyen zaatlar. Zararlarına gelirsek yaşadığım zararlarının başında idrar kesikligi geliyor şuan ne yaparsam yapayım çişten kıvranıyor olsam da geç yapıyorum, çoğunlukla yapamıyorum karnımın alt kısmına masaj yapmak gibi bir çözüm ürettim ve sanki hep böyleymiş gibi rutinim oldu artık çok can sıkıcı. 2.si boyum suan 1.82 başladığımda 1.78civarı idi 135kilo civarı idim 6ayda 60kilo verdim Dostlar zayıflayınca ilk başlar hoşuma gitti devamlı kullandım ilk zamanlar haftanın 4-6günü 1er tane etkisi yetmemeye doyurmamaya başlayınca 2ser 3er tane oldu artıra artıra her neyse kilo verdikte tek yağları vermedik ki. Ufaktan beri sporla haşır neşir büyüdüm bileklerim yaşıtlarıma göre çok fazla kalındı şuan 82kilo civarıyım 50-60kilo tabiri caizse cılız insanların bilekleri kadar inceldi bilekler. Psikoloji tamamen çöktü, özgüvenimi büyük ölçüde sarstı, ezber kabiliyetimi önemli ölçüde azalttı. Hat safhada unutkanlık yaptı. Yemek yedirmez su icirmez. Diksiyonum bozuldu bazı zamanlar cümle kurmakta zorlanır hale geldim. Bazen herkesi güldüren kaliteli esprilere gülememek, arkadaşların birşey anlatırken kendini onlara boş boş bakan heykel halinde bulmak, işeyememek, uyku bozukluğu, bazen gereksiz ani sinir parlamaları, nefes darlığı, kalpte aşırı ritim bozukluğu, görme kaybı, postürel bozukluklar özellikle skolyozumu ortaya çıkardı,bazen aşırı duygusallık bazen duygusuzluk,bir anının bir anını tutmaması, karşı cins ile iliskilerin diğer anlamda muhabbetin iyi denecek kivamdayken muhabbet etmek kenarda dursun muhtemelen en ufak hareketine katlanamama, ciltte kırışıklık meydana gelmesi, ağız yaraları,yemekten eskisi gibi tat ve keyif alamama vesaire vesaire daha çok var arkadaşlar saymak istesem gün ışıyacak yarın sınavım var konu başlığına denk geldim biryerden yazma ihtiyacı hissettim. Şunu da söyleyemeliyim kesinlikle yanlışa çekilmesin övünmüyorum ciddiyetin kavranması isteğindeyim. kilo verdikten sonra çevremdekilere göre yüzü gözü düzgün yakışıklı bir tip olarak nitelendiriyorum. Eskiden topaç gibiydim keske hala tonton olsaydim fakat eski sağlığım kalsaydi.+

    YanıtlaSil
  127. Kullananlar için genelleme yapılacak kadarki durumdur haptan öncesi ve sonrası. Hiçbir zaman eskisi gibi olamazsınız. Bunlar ciddi kayıplar arkadaşlar. İnanç konularına girmiycem kanımca herkesin inancı Allahla onun arasındadır. Tek diyeceğim bu kadar bilgilendirme boşuna gitmesin ki altına imzamı atarım, kullanan net beyin noksanıdır, çözümünü öğrenipte kullanan aptaldır. Yapmayın yapılmasına müsaade etmeyin. Merakınıza yenik düşmeyin. BİR KEREDEN ÇOK ŞEY OLUR. Denemeyin, tamamen tuzaktır başlarda anlasilmaz düşmeyin tuzağına. Yazıyı uzun tuttum çünkü gerçekten ciddi bir konu. Özellille arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz. Arkadaş insanı vezir de eder rezilde eder.İyilikte kötülükte arkadaştan gelir, ben arkadaş kurbanıyım desem çok arkadaşım da benim kurbanımdır. Keşke bulaşmasaydık kimseyi de bulastirmasaydik. Extacy=pismanliktir aksini iddia eden yalan konuşuyordur. Uyuşturucu ticareti yapanlar da yapılmasına müsaade edenlerde unutmasın herkes ettiğini bulur. Elbet bir yerden çıkar acısı. Bosvermeyin söylediklerimi otla çöple çocuk yaşta haşır neşir olmak durumunda kaldım. Ne yazık ki ticareti yapılan mahallelerde büyüdüm. Bonzaisi jamaikası kristali(taşta derler) kokoini crankı stankı eroini esrarı ballysi çakmak gazı çok türevi var. hepsinden uzak durun zararın azı çoğu ufağı büyüğü yok. Zincirleme bağlı bunlar birbirlerine birine bulaşırsın arkasından bir diğerine kademe kademe devam eder. Gündelik olması gerektiği gibi yaşayın. Emin olun normal hayatlar daha güzel. okuyun,gezin,kitap okuyun,spor yapın. Kullananlarda inşallah bırakir. Bırakamıyorum deme, yılların içicileri bırakıyor kimse biz düşmüşüz artık bizden geçti hayatımı kontrol edemiyorum triplerine girmesin.İnşallah tüm memleketten temizlenir bu pislikler. Bir kaç kişinin bile bırakmasına veya denemek isteyenlere engel olabildiysem ne mutlu bana. Ayrıca adminden Allah razı olsun belki bu bilgilendirme ile hayatlar kurtuluyor. Temiz kalırsan mutlu olursun. Herkese temiz bir hayat diliyorum.

    YanıtlaSil
  128. Lütfen yardım edin benim erkek arkadaşım askere gitti ve geldiğinde 3 aydır taş metamefen kullanıyormuş yeni öğrendim 7 aydır ortalama 4 5 gün gelince yada 1 hafta sonra alıyormuş. Bırakmak istiyor hastaneye yattı 4 gün sonra uyuşturucu getirmişler hastaneye çıktı şimdi de Antalya ubam merkezine gidecek bırakabilir mi bu nasıl bir madde. Zayıflama yok aksine aynı kilo da arada yaziflayip alıyor kiloyu. Uyku ilacı alıyor uyuyor içmemek için noldu yardım ne yapabiliriz bu yerde gidip atlatan kişi var mi

    YanıtlaSil
  129. Lütfen yardım edin benim erkek arkadaşım askere gitti ve geldiğinde 3 aydır taş metamefen kullanıyormuş yeni öğrendim 7 aydır ortalama 4 5 gün gelince yada 1 hafta sonra alıyormuş. Bırakmak istiyor hastaneye yattı 4 gün sonra uyuşturucu getirmişler hastaneye çıktı şimdi de Antalya ubam merkezine gidecek bırakabilir mi bu nasıl bir madde. Zayıflama yok aksine aynı kilo da arada yaziflayip alıyor kiloyu. Uyku ilacı alıyor uyuyor içmemek için noldu yardım ne yapabiliriz bu yerde gidip atlatan kişi var mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bacım soledın uyusturucuyu bırakması cok zordur eroınden daha tehlıkelı oldunu soluyorlar kullanan ınsanlar erkek arkadaşın o maddelere kadar ilerlediyse zamanında daha basıt uyusturucularıda elınden gecırmıs demektır kımse bırden bıre metamfetamıne yada taşa baslamaz bunlar hep basamak basamaktır en son eroinde biter tabı artık metamfetamın dıye daha berbat bı uyusturucu sardı dunyayı bu madde bırakması %1 gibi bişey cok saglam iradesi olması lazım hem fızıksel hem psıkolojik bagımlılıgı var ama bu demek degıldırkı kesınlıkle bırakamaz dunya uzerınde bırakılmıcak bır uyusturucu yok ole bır maddeyı suana kadar Allah yaratmadı ole bısey olsa ımtahanın bı anlamı kalmazdı yanı ufakta olsa hep bır umut vardır buda kısının kendısınde bıter cevresının destegı aılesının ve sevenlerının destegı bu konuda cok onemlıdır ama kesınlıkle hastanaye yatırmayın o ortamlar ınsanları dahada kotu yapıp maddeye yonlendırıyor paraya kıyın en ıyı bır psıkıyatrıyue gıdın durumu anlatın ılac destegı yapın ve sizde yardım edın kurtulmaya calıssın ama dedim gibi çok dusuk bır ıhtımal cunkı erkek arkadaşın bırakılması en zor 2 uyusturucuyu hayatına sokmuş suanda bıraksa bıle ılerı yaşantısında başlama ıhtımalı cok yuksek kımse hayatı boyunca uyusturucuyu tamamen bırakamamıstır cok az bır kısım bunu başarmıstır hep bır bosluk anında gerı baslamıslardır onemlı olan bırakmak degıl tekrar baslamamaktır bu butun bagımlılıkların temel kuralıdır ılerde evlensenız dahil o uyusturucuya baslama ıhtımalı cok yuksek coluk cocugunun nafakasını bu yollarda harcayan ole ınsanlar varkı gözleri yaşlı bir şekilde giderler torbacılara cunkı elınden bısey gelmez yani işiniz zor Allah kolaylık versin

      Sil
  130. 3sene bir fiil kullandim suan yas 27 5sene önce biraktim 5senedir azima almiyorum tamm guzel seyler yasatiyor yadattigi hisler duygular muzikle beraber muazzam oluyor muttlulugun zirvesine ciktiniz zamalar da oluyor ama boş kocaman bir boş3 4saat yalanci bir muttluluk ve kafanin pesindesiniz ben artik siyiriodum çok hızlı düşündürmesine hala bayilirim kafa fena calisiyor o ana dusunceler hersey hizlaniyor en son ölün tribine girdim ve 5senedir de isim olmuyor olmayacakta hersey tadinda guzel gencler yadadik bitti benden neler aldi 3sene mi onunla doldurdum herseyim oydu karsima bi kiz cikti onun icin kızı bile gormuodum daha ona bu firsati vermem sigarayida biraktim tertemizim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim. Peki bırakmak için ilaç veya bitkisel destek var mı biseyler

      Sil
  131. valla sunu bilir sunu solerımkı bu tur uyusturucuların özel bır panzehiri yok yani fenalaştınızda doktorların size yapabılcegı hıc bısey yok bosu bosuna acıl kapılarına gıtmeyın gıtsenızde zaten 2.sınıf ınsan muamelesı yapıcakları kesin ve vericekleri tek sey serum baska bısey ellerınden gelmıyor onun yerıne al 1 lıtre su hızlı hızlı ıc aynı etkıyı gosterıyor bunuda aynen hemsıreler soluyor zaten yani dusununkı mutlusunuz her sey guzel danslar muzıkler derken bır anda sesler agırlasıyor ben nerdeyım trıplerı gelıyor aşırı dozdan yada hapın kotulugunden sonra tansıyon bilmem kaçlara çıkıyor bad tripe kapılıyorsunuz ve o mutluluk yerını ölüm korkusuna bırakıyor bır gozunu acıyosun hastanedesın bunu hangımız yaşamadık soruyorum kım bunu yaşamadıkı her kullanan yaşadı ya ölseydık ya suanda bu nimetlerle dolu güzel dünyadan ayrılsaydık buna degermı arkadaşlar gene tekrar ediyorum ustune basa basa bu maddelerin özel bir tedavisi yok eğerki fenalaşırsanız bu sızın felaketınız olabilir ıyı dusunun 2 saatlık mutluluk ıcın bu dunyadan vazgecıcekmısınız kaldıkı verdi zararlardan hıc bahsetmıyorum yukardakı arkadaşlar herseyı yazmıs zaten

    YanıtlaSil
  132. Yarın ilkkez kullanmayi dusunuyodum birbucuk saattir yorumlari okuyorum, kullanmama karari aldim. Buraya gelipte yorum yazan herkezin hayatinda mutluluklar diliyorum <3

    YanıtlaSil
  133. 11 yıllık evliyim ilk günden beri eşim ot içerdi bende ona ilk seneler eşlik ettim sonra Rabbim sayesinde namaza başladım kuran öğrendim ve kapandim eşim şimdide hapa başladı sabahlara kadar onu yanlız birakmiyorum kötü hissetmesin kendini diye çok dua ediyorum onun için ve sabah ezanı okunduğunda o halde bile namaz kılmasını sağlıyorum oda çok istiyor namaza başlamak ama ele geçirmiş bi kere bu lanet şey kocamın bedenini geceleri kabus görüyor bacakları ağrıyor kalbi bazen sıkışıyor basuru olduğu için çok agri çekiyor hele hap aldığında cinsellikte bitiyor zamanla sadece sohbetler kalıyor geriye oda akşam konuştuğu ve istediği şeyleri yerine getiremiyor istesede ertesi gunu akşama kadar uyuyor yada uyumuyor ' goya açılmak için ot üzerine ot iciyor terliyor ve teri tuhaf kokuyor Allahim büyüktür bana nasip ettiği gibi kocamada nasip edecek insaallah kocam diyorki ne güzel muhabbet ediyoruz sen benim en iyi arkadasimsin diyor ama icmedende neler yapabileceğimizi hep anlatıyorum o olmadan da muhabbet edeceğimizi ama aradan bu hafta geçiyor yada gecmiyor ya arkadaslarinla için geliyor yada eve 5 tane getirmiş Allahim sen yardım et bütün içenlere yardım et Rabbim sen ol dersen herşey olur

    YanıtlaSil
  134. Uyuşturucu kullanımı maalesef günümüzde giderek artıyor. Bu konu ile ilgili artık ciddi çalışmalar yapılması gerek diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  135. bu tip tehlikeli maddeleri satanlar ve sattıranlar toplum önünde ibret olsun diye asılmalı yada linç edilmeli. insan sağlığını hiçe sayıp zehirlemek onların kaderi olmalı. uyuşturucu çok tehlikeli ve ölümle biten bir alışkanlınlık allah bu maddelerden çocuklarımızı korusun

    YanıtlaSil
  136. Çok zararlı bir madde. Ama yine de gençlerimiz hala bu maddeyi kullanmaya devam ediyor. Ümit ediyorum bu konu ile ilgili emniyet ve sağlık örgütleri doğru çalışmayı başlata bilir.

    YanıtlaSil
  137. Çok zararlı bir madde ve kullanımı da oldukça yaygın. Neredeyse ilkokul seviyesinde. Umarım yaygınlığı azalır

    YanıtlaSil
  138. Dün akşam hayatımda ilk kez uyuşturucu kullandım bir arkadaşımın çok uzun zamandan beri olan ısrarlarıyla. Alkol alacaktık ki baktım arkadaşım jamaika denilen maddeden almış hazırladı koydu onume kendine de yaptı bi tane. Basta itiraz ettim ama hatir koyunca araya mecbur hissettim kendimi. Neyse yaktık içtik fln. Sanırım yarim saatten biraz fazla bi etki yaşadım herşey bulanık. Yavaş yavaş duzeldikten sonra kalktık alkol için sofra hazırlamaya. Orda elime bi hap verdi dedi bunu yut. Şeker olduğunu öğrendim orda acayip bir şey. Guc bela onu da yuttum. Sofrayı hazırladık alkole başladık birden yemek yiyemez oldum inanılmaz bir ağız kuruluğu oldu boğazım yapıştı sanki birbirine dişlerim kenetlendi zorla konuşuyorum. Nasıl geldiyse aklima dedim bana sakiz ver. Bir yandan da surekli saate bakiyorum. Sabah olmuş gibi geliyo ama daha aradan 5 dakika geçmiş. Yaşadığım şeye bi anlam veremiyorum başlamadan tuvalete gidecektim o bile gitti. Ben normalde konuşmayı pek sevmeyen adam sanırım aralıksız konuştum. Sonra birşey anlatırken neyden bahsettigimi unutup başka konuya fln geçtim. Bacaklarımda aşırı bir ağrıma hissi çabası. Onun üstünden vakit geçti sonra bi yarim daha verdi onu da yuttum sabah saat 4 olmuş uyumuşum. Uyandım kahvaltı yapamadım. Kendi evime geldim evdekilere bişey çaktırmamak için mecbur gucbela biseyler yedim. Ve şu an çenemde dişlerimde bütün vücudumda inanılmaz bir ağrı ve bitkinlik var dudagimi ısırmışım o da yara olmus. halen aşırı terliyorum Ve kendi kokum bana bi acayip geliyor. Çok uzattım farkındayım. Sizlere diyeceğim arkadaşlar ben bunu ilk ve son kez kullandım bu saatten sonra da ağzıma sürmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Çok gereksiz bir illüzyon yaşatıyor beyine. Bütün bir günde kullanacağın enerjiyi 2-3 saat içerisinde tuketmeni sağlıyor. Günün geri kalanında hareketsiz duruyorsun çünkü hareket etmeye mecalin yok. Şu an zorlaya zorlaya su içiyorum en kısa zamanda vucudumdan çıkıp gitsin diye. Arkadaşlar bunlar benim kendimde gözlemlediğim şeyler. Kimbilir daha ne kötüleri oluyordur. Kullanmayı düşünüyorsanız kesinlikle vazgeçin eğer kullanıyorsanız da mutlaka bırakın. Kendinize zarar vermeyin bir hiç uğruna. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılarımla ve sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle size teşekkür ederim insanlara faydalı olacak bir yorum yapmışsınız. Size bu cartı curtu veren kişi arkadaşınız olamaz. En tehlikeli maddeyi size vermiş ya vücudunuz kaldırmasaydı ne olacaktı? Sonra hap vermiş direk sizi alıştırmak niyeti olduğunu düşünüyorum. Ama kişiyi bilmediğim için belkide yaşadıkları kendine güzel geldiği için sizinde onu yaşamanızı istemiş ama durum böyle değil o anlar geçici ve güzelde değil. Mallaşmak, maymuna dönmek ne kadar güzel olabilir. Ama siz akıllı birisiniz öyle izlenim edindim ve ilk kullanımda neredeyse zararlarını anlayabilmişsiniz. Umarım dediğiniz gibi bir daha içmezsiniz ama bunun içinde o kişi veya kişilerden özellikle ortamlardan uzak durun. Bunun hatırı matırı olmaz. içmedin diye senle konuşmayan kişi senin arkadaşın olsa ne olur olmasa ne olur. Onu geçtim seni zehirleyen senin arkadaşın olamaz ki.

      Sil
  139. Zararlı olduğunu biliyordum bu kadar olduğunu bilmiyordum

    YanıtlaSil
  140. Ben bunu 2 yıldır kullanıyorum yaşım 16. Bı zararını görmedim

    YanıtlaSil
  141. Meraba arkadaslar. 13 kisilik bir arkadas grubum var, bu grubun icinden 5'i seker kullaniyordu. Zaten bunlardan baska da arkadasim yok. Bir gun bana ev kiraladiklarini, alkolleri aldiklarini ve icmeye gidecegimizi soylediler. (Sigara kullanmiyorum ama alkol haftada bir muhakkak icerim.) Bedava alkolu duyunca tabi direkt ailemden arkadaslarimda kalmak icin izin istedim. Neyse gece oldu eve geldik alkolleri goremeyince bi sapittim olum alkol yoksa niye geldik diye. Bana seker oldugunu ve atmak istersen sana da var, at iki tane dediler. Icten ice merak ediyordum zaten sekeri. Ben de cogu insan gibi ilkten bir sey olmaz diye denemeye karar verdim. Onlar kendilerini 3er tane almislar bana da iki tane verdiler. B

    YanıtlaSil
  142. Arkadaslar Benim Yasim 15, 15 Bitiyor daha Henuz 15 yasima ilk girdigimde Sigara bile icmiyordum her sey son 8 ay icinde oldu bonz jam kubar ot esrar ortamlar Ve Bi gun Arkadasim Ex getirdi ismide Blacberry İsrar etmedi aciccasi ama cok merak ettim denedim 3 ay once kafasi geldiginde zirvede cok tobeler ettim arkadaslar Korktum Yerimde Duramiyordum kafasi gecince dualar ettiim sirf olmedigim icin ogunden bugune 2 ay gecti hala kubar iciyoruz ufak kafalar yasiyoruz ve onu bana veren arkadasim yarin patliyor muyuz dedi 2 ay sonra dusundum bidahami o tobeler dedim acaba ya olursem bisey olmaz bu son ya ama ya olursem bu sorular donuyor beynimde Su an henuz 15 yasindayim Ve bunlari Yaptigima İnanamiyorum Babam daha sigara ictigimi Bilmiyor Piskolojim Bozuluyor Yavastan Hissediyorum

    YanıtlaSil
  143. Uyusturucularin icinde metamfetaminden sonra en tehlikeli psikolojik bagimlilik yapan maddedir kendksi cunki hic bi uyusturucu bu kadar mutlu etmez o kadar tehlikeliki bi kapilcan bad tripte sana artik kimse yardim edemez kesinlikle o sen degilsin iradeni unut delikanliligini erkekligini unut geberirsin oluyorum bile diyemezsin tık atarsin yere kendini kalbin durur o kadar mutlu ederki beynin artik kalici olatal bozulur kafana sikarsin bi silah alir hastanelere yatarsin aklini kaybedersin bu maddeyi kullanip saglam kalan ben daha gormedim kendimde dahil delirmek uzereyim ipin ucunda yasiyorum her boku icin buna bulasmayin cunki turkiyedeki haplar adam olduruyor adam delirtiyor ekstazi degil onlar metamfetamin birde bu adini duydunuz yerde kacin kurban olam uzak durun hayatinizin geri kalanini akil hastanesinde gecirmek istemiyorsaniz yada olmek istemiyorsaniz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.