-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Samsung Galaxy ACE 3

ads
ads
teknoloji

Samsung Galaxy Ace 3 karşılaştırmalı testlerde göründü

Telefon'da lider durumda olan  Samsung, bir çok   akıllı ürünlerinde    her   dönemde yeni   cihazlarla   rekor, kar ve satış olarak liderliğiyle  her  zaman en iyisiyle kullanıcıyla buluşuyor. Samsung'un en çok tercih edilen telefon modellerinden Galaxy serisinden Ace, Ace 2'den sonra  ailesine yeni bir   cihaz daha kattı. Samsung Galaxy Ace 3, sunmak için hazırlıklarını yapıyor.

Şimdilik   resmi olarak  tanıtımı yapılmayan ve tam olarak özellikleri hakkında kesin ve net bilgiye sahip değiliz. 

bazı bilgiler şunlardır: 

Galaxy Ace 3 Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi ile gelecek. Ekranı 480×800 piksel çözünürlüğünde olacak.

Yonga seti olarak ise 1Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren Broadcom yonga seti ile gelecek. Grafik işlemcisi de VideoCore IV  olarak oluşturulmuştur. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.