-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Samsung Galaxy Note 8.0

ads
ads
Fragman
Samsung  Galaxy Note  ailesi  kullanıcılarının büyük ekranlı  cep telefonlarına  olan büyük ilgisinin  benimsenmesiyle oldukça  iyi bir yere sahip.

Samsung  Galaxy Teknolojide  çığır  açmaya yeni ürünleri ile kullanıcısını  farklı boyutlara  taşımaya devam ediyor   Samsung'un  yeni tableti Galaxy Note 8.0 Samsung'un İPad mini'ya   rakip olarak çıkardığı Galaxy Note 8.0   özellikleriyle beraber  telefon desteği de  kullanıcıya sunuyor.



Galaxy Note 10.1, Note 2'ye benzeyen donanım.

4 Çekirdekli Exynos 4 Quad işlemci ile  beraberinde  Mali 400 MP CPU, 8"  ekran büyüklüğüne sahip ve 2 GB RAM kapasitesi 1280 x 800 piksel çözünürlükte ekrana sahip Galaxy Note 8.0 aynı  zamanda  telefon olarak kullanım imkanı da    kullanıcıya sunuyor.

3G  destekli cihazın 1.3 Megapiksel ön  kamera ve  5 Megapiksel çözünürlükte ana kameraya sahiptir. Ayrıca  Full HD  video kayıt yapabilen ancak ana  kamerada LED  flaş bulunmuyor.

Samsung Galaxy Note 8.0  Dikkatleri oldukça ince yapısıyla   çekiyor  8 mm kalınlığa sahip iken   338  gram ağırlığı ile  oldukça hafifliğiyle   ilgiyi çekiyor. 4600 mAh  batarya  gücü 8.0, Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi ön yüklü olarak sunuluyor.

Samsung Galaxy Note 8.0  görünümü  Galaxy S III'ü  oldukça benzeyen ve  büyük bir  cep telefonunu andıran görüntüsü ile farklılık yaratıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. büyük olmasına rağmen, teknolojiyi elinizde tuttuğunuzu hissediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Özellikleri iyide çok büyük bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.