-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Samsung Galaxy S4

ads
ads
teknoloji

Samsung Galaxy S4 Fiyatı:

Samsung'un  en çok  tutulan modellerinden Galaxy serisinin  S4 modeli  nihayet   Türkiye pazarında satışa sunulacak. Samsung ailesinin  bu yeni modeli Nisan ayının son haftasından itibaren kullanıcıya sunulması bekleniyor. İlk olarak   Galaxy S4'ü Turkcell  satışına  başlamış bulunmaktadır. 

Sipariş almaya başlayan Turkcell 16GB’lık versiyonu için 1999TL fiyat belirlemiş durumda. 32 ve 64 GB’lık versiyonlarının ise şimdilik fiyatları netlik kazanmış durumda değil. 2 farklı işlemci modeli ile üretilen Galaxy S4′ün Türkiye'de satışa sunulacak olan model Exynos 5 Octa işlemcisine sahip.

Samsung Galaxy S4 Özellikleri

Galaxy S4 telefonlarda  bulunan Exynos 5 Octa işlemcisinde 4 çekirdekli Cortex-A15 işlemci ve 4 çekirdekli Cortex-A7 işlemciden güç alıyor. Ayrıca Exynos 5 Octa işlemcisi içerisinde yer alan PowerVR SGX 544MP3 grafik işlemcisi ile Snapdragon 600 işlemciye göre daha iyi CPU ve GPU performansı sağlıyor. 2 GB DD3 bellek ve Gorilla Glass 3 ile kimsede bulunmayan teknolojileri bünyesinde barındıran Galaxy S4 bu özellikleri ile liderliği sürdürmekte.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.