-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Seo Taktikleri

ads
ads

Arama motorlarında üst sıraya çıkmak veya sitenizin hit alması gibi birçok durumda özellikle site sahipleri oldukça dikkatli davranmalı ve seo desteği almalıdır. İyi bir ziyaretçi çekmek istiyorsanız ve sitenize iyi bir katılım ihtiyacınız var ise yada sitenizin tanıtımının iyi olmadığını yetersiz kaldığını düşünüyorsanız bu konuda hemen seo uzmanı ile görüşme yapmanızda fayda bulunmaktadır.

Black Hat Seo ise yine sitenizin üst sıralara çıkabilmesi anlamını taşımaktadır. Kaliteli bir siteniz var ama doğru kelimeleri içeren veya sürekli aranan kelimelerin olmadığını düşünüyorsanız bu konuda da destek alabilirsiniz. Kişilerin arama motorlarında sürekli arattıkları birçok kelime vardır. Bu kelimeler çoğu zaman yanlış çoğu zaman da doğru arama motorlarına yazılarak arama yapılır.

Seo da yanlış yazılan kelime de doğru yazılan kadar önemlidir. Çünkü işiniz sitenizin tanıtımı ve ziyaretçi çekebilmek olduğunda o halde yanlış yazım kelimelere de ihtiyacınız var demektir. Black Hat Seo sitenizin belli kalıplar içerisinde ve sık kullanılan kelimeler ile birlikte üst sıraya çıkmasına denilmektedir. Sitenizi güçlendirmek güncellemek gibi birçok durumda kurumsal seo desteği alabilir ve sitenizin her geçen gün daha çok yükseldiğini görebilirsiniz...

Erdinç Koç

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Erdinç Hoca Gerçekten bu işi biliyor wordpress bot ve seo konusunda tecrübeli bir arkadaş cana yakındır. Alıntı olarak ismini yazdığınızdan dolayıda büyük bir centilmenlik yapmışsınız.

    Tebrikler. Bora Sevinç

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.