-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Zayıflama Haplarının Sağlığa Zararları

ads
ads
Sağlık
Zayıflama hapları, son yıllarda piyasaya çıkan ve mucize zayıflamalar vadeden bu ilaçlar çok sayıda bayan tarafından kullanılmaktadır. Pek çok ölümlü vakaların yaşanmasına sebebiyet veren bu ilaçlar genellikle internet aracılığı ile satılmaktadır. Ölümle sonuçlanmayan durumlarda ise kalıcı hasarlara, kalp hastalıklarına bağırsaklarda hasarlara neden olmaktadır. Bu bakımdan zayıflama haplarına başvurmamak gerekir. Zayıflamayı sağlıklı ve normal yollar ile sağlamak gerekmektedir. Bu ilaçlar kilo verdikten sonra kullanımı kesildiği anda kilo aldırmaya başlamaktadır. Diyet bir açıdan bakıldığında iştah terbiyesidir. Yeteri kadar her gıdadan tüketerek kişilerin açlıkları ile nasıl baş etmeleri gerektiğini öğretmektedir. Bu alışkanlıkta hayatımızın sadece bir döneminde değil ömür boyu gereklidir.

Zayıflama hapları vücudun yağ yakmasını değil tüketilen besinlerin dışkılama yolu ile atılmasını, mideyi şişirerek tokluk hissi vermesi gibi önlemlerle kilo verdirmeyi sağlar. Bu ilaçları kullanmayı bıraktığınız anda bu vazifeyi vücut kendi başına yapmakta daha zorlanır hale gelecektir. Bu durum vücudun eski ritminin aşağısına düşmesine neden olmaktadır. Zayıflama hapları almak yerine dengeli ve sağlıklı beslenmek için çaba göstermek gerekir. Özellikle hormon dengesini bozan bu haplar hamile kalmayı zorlaştırmakta, kalp ve tansiyon hastalarının hayatını tehlikeye atmaktadır. Sağlığınızı riske atmak yerine yavaş ama sağlıklı kilo vermek yoluna başvurmak çok daha faydalı olacaktır. Doğal yollar ile verilen kilolar vücutta hasar bırakmadığı için sağlık riski de bulunmamaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.