-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Blogger 3D Harika Bir Menü Eklentisi

ads
ads
blogger

Blogspot 3D Açılır Menü Eklentisi

Blogger için yapılmış en gösterişli ve kaliteli menülerden bir tanesini paylaşacağım. Renk ayalarını kendime göre yaptığım için bazı kişiler bu renk tonlamalarını beğenmeyebilir.  Renk kodlarında oynama yaparak istediğiniz renklere getirebilirsiniz menüyü.

Daha önceki yazımızda blogger yatay menü paylaşmıştım.

Blogger temaların en önemli aksesuarlarından biri menülerdir.Tasarıma önem veren blog kullanıcıları için gösterişli ve sitenize profesyonellik katacak menü eklentilerini araştırıp sizlere sunuyorum. 

3 Boyutlu Blogger Menü Kurulumu


Şablon > HTML’yi Düzenle yolunu takip ederek şablon bölümünden temanızın kodlarına girin ve Ctrl + F yardımı ile arama kutusuna ]]></b:skin> yazarak bulun. Bulduğunuz ]]></b:skin> üst kısmına gelecek şekilde aşağıdaki kodu ekleyin

blogger




Kodumuzu ekledikten sonra kaydedin ve yerleşim + gadget ekle yolunu takip ederek HMTL JavaScript ekle
seçeneğine aşağıdaki kodu ekleyin..




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.