-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İnternetten para kazanmak

ads
ads
İnternetten para kazanmak isteyen binlerce kişi mevcut. Bunlardan bir kısmı 3-5 kuruş para kazanabiliyor. Diğerleri ise bu düşük ücreti kazanmak için uğraş vermiyor. Ancak bazıları da var ki aylık 1000 TL gibi ek gelire sahip oluyorlar. İyi ama nasıl?

"Satış ortaklığı" kelimesini daha önce duydunuz mu? Duymadıysanız özet geçelim: A isimli adamın biri ürün satmak istiyor. B isimli diğer bir adam da A'nın ürününün reklamını yaparak satılmasını sağlıyor ve bu satıştan %30, %50, %70 gibi oranlarda komisyon alıyor. Buna satış ortaklığı diyoruz. İnternette satılan pek çok dijital ürün mevcut. Bu ürünlerin kargo gibi masrafları olmadığı için komisyon oranı fazla oluyor. Satış ortaklarının yapacağı tek şey internette o ürünlerin reklamını yapmak. Kapı kapı dolaşmaya gerek yok. Evinizden çıkmadan yapabileceğiniz bu işten aylık 300, 500, 1000 lira değerindeki ek gelire sahip olmanız mümkün. Kazanç miktarınızı günlük çalışma saatiniz belirleyecek. Öyle ki bazı arkadaşlar sadece satış ortaklığı işiyle uğraşıyorlar ve aylık 2500+ TL kazanıyorlar. Unutmadan söyleyelim: Onların bir farkı var. Onlar bu konularda çok bilgili. Siz de onların yaptığı gibi profesyonel şekilde çalışırsanız aynı parayı kazanmanız içten bile değil.

Biz nasıl profesyonel olabiliriz?
Satış ortaklığı konusunda uzman arkadaşlarından birisi, bildiği her şeyi bir eğitim setinde anlatmış. Bu eğitim setinde 9 farklı para kazanma yolu mevcut. Siz istediğiniz bir tanesinde profesyonel olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, eğitim kitinde anlatılanları okuyup uygulamak. Ardından gelsin paralar. Bu eğitim setlerinin en güvenilir olanlarından biri de Goomass'tır. Sitesine şuradan ulaşabilirsiniz. İnternetten hayırlı ve bol paralar kazanmanız dileğiyle...
iF

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.