-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » WordPress

ads
ads
wordpress
WordPress webmasterlığa yeni başlayan arkadaşlar için bulunmaz bir nimettir.Hem kolay yüklenmesi olsun hem kolay kullanması olsun her açıdan güzel bir altyapıdır.Birde şunu belirtmeliyim ki wordpress geliştirmeye açık bir yapıdır ne kadar yol kat ederseniz o kadar kendinizi ve websitenizi geliştirebilirsiniz.İşte wordpress konusunda kendini geliştirmek videolu derslerle artık daha kolay ve daha keyifli.

WordPress eğitim kategorisi wordpresse yeni başlayan arkadaşlar için ve yazı ile anlaşılamayan konuları videolu olarak daha iyi anlayabilecek arkadaşlar için açılmış olan eğitim videoları içeren bir kategoridir.Hem yeni başlayan arkadaşlar hem de yazı ve görsel olarak anlatımları yetersiz olan konuları iyi anlayabilmeniz için güzel bir fırsattır.Eğitim videoları tamamiyle hizmet amaçlı hiçbir kar amacı güdülmeden kendimiz tarafından çekilen videolardır.Videolarda hatalar olabilir fakat siz bu hataları bizlere yorum olarak bildirdikçe biz kendimizi daha çok geliştirme imkanı bulabiliriz.Takıldığınız yerleri veya eklenmesini istediğiniz videoları yorum olarak belirtebilir ya da iletişim formuna yazarak bizlere ulaştırabilirsiniz.Eleştirileriniz ve yorumlarınız bizler için önem arz eder.O yüzden yorumlarınızı bizlerden esirgemeyiniz.Kategoriye buradan gidebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.