-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Wordpress Portal Teması ( Ücretsiz )

ads
ads

wordpress

Ücretsiz WordPress Portal Teması 2013

WordPress tema paylaşımlarımız ara vermeden devam ediyor.  Bir önceki yazımızda  WordPress Blog Teması ve  TRENDHABER 2 WordPress Haber Temasını paylaşmıştık.  Bildiğiniz gibi ücretsiz tema bulmak bazen WordPress kullanıcıları için zor olabiliyor. Bir çok ücretsiz tema internet üzerinde bulmanız mümkün ancak sizin isteklerinizi tam olarak yerine getirecek bir temayı bulmak oldukça zordur. Bugün ki paylaşımımız olan  portal temamız ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuş, ücretli temalar kadar kaliteli, seo ayarları ve bir çok özellikleri hazır haldedir.

Tema DEMO http://ozergul.net/iportal/ -  Temayı İNDİR  http://www.wordpressle.com/wp-content/uploads/iportal.zip



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. hoş bir temaya benziyor. Kısa süre sonra test edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Bunu uzun süre kullandım ve gayet güzel bir tema. Bir üst modeli var o biraz daha gelişmiş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.