-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Son Kale

ads
ads

Son Kale Filmi


Vizyon Tarihi 4 Ocak 2002 (2 saat 12dk)
Yönetmen: Rod Lurie
Oyuncular: Robert Redford, James Gandolfini, Mark Ruffalo devamı...
Tür Aksiyon , Dram , Gerilim
Ülke ABD

Son Kale Filminin özeti:


General Irvin uğraşma taktikleri konusunda uzmanlaşmış, saygıdeğer bir askerdir. Bir çağ hiç gerçek etmemesine mukabil makro bir zan altında bırakılıp, güvenlikli bir hapishaneye postalanır. miralay Winter ise Irvin'in kapatıldığı hapishanenin müdürüdür. Mahkumları düzeltme edebilmek için epey bek metotlar benimsemiştir. bütün hayatını taktiklerle geçiren Irvin, tüm hapishaneyi eş güdümlü edip bu nobranca adamdan geçiştirmek isteyecektir. Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bu filmi silivri deki subaylara izletilmesini rica ediyorum .bu filmden çok ders çıkar

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.