-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Jaws

ads
ads

Jaws Filmi


Vizyon Tarihi belirsiz (2 saat 4dk)
Yönetmen: Steven Spielberg
Oyuncular: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss
Tür Korku , Gerilim , Aksiyon
Ülke ABD

Jaws Filminin özeti:


ıvır zıvır bir dinlence beldesi olan Amity Adası obur, parafin bir köpekbalığı aracılığıyla görüşme edilmeye başlanır. Yaşanan beş altı ölüme rağmen belediye başkanının bayan ve turizmi önde markajcı tavrı nedeniyle olay dolgunca kez yüzüne çıkarılmaz. İlgililer, konuyu gizlemeye çalışıp bap hakkında konuşmaktan aptal kalırlar. Plajın kapatılması başkan tarafından yasaklanır. Bir gün bir yavru ölümü gerçekleştiğinde ise imdi halk bu köpekbalığını beklemek ve seçmek için hazır kıta olacaktır....

Steven Spielberg’in döneminin ‘eğlence’ sineması açısından en zikıymet yapıtlarından biri olarak onaylama edilen filmi, üzerinden sabık zamanla güzel mütenasip olarak bir klasiğe ve bağlam dönüşmüştü....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.