-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Pers Prensi: Zamanın Kumları

ads
ads

Pers Prensi: Zamanın Kumları Filmi


Vizyon Tarihi 21 Mayıs 2010 (2 saat 30dk)
Yönetmen: Mike Newell
Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley devamı...
Tür Macera , Aksiyon
Ülke ABD

Pers Prensi: Zamanın Kumları Filminin özeti:



Haşhaşiler, Assassinler ve Binbir geceleyin Masallarına sermaye olan Ebu Hassan'ın haylaz bir prens olan Prens Dastan ile olan "destansı" maceraları beyazperde'ye bir su henüz aktarıldı. Dastan, gönülsüzce bile olsa gizemli bir prensesle kudret birliği edinmek durumunda kalmıştır. Birlikte, zamanı bilakis çevirebilen Zamanın Kumları’nı açığa çıkarabileceklerdir. Sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan yıllanmış bir hançeri mukayyet olmak amacıyla perişanlık güçlere huzur bir yarışma içine giren kahramanlarımız, hışımlı çöllerde aşk, nefret, kan ve tansiyon komple serüvenlere sürüklenirler.

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ve Harry Potter ve nâr Kadehi’nden tanıdığımız Mike Newell’ın yönettiği Pers Prensi: Zamanın Kumları, Mayıs 2010’da sinemaseverlerle buluştu. Marakeş, Ouarzazate ve Erfoud, Fas’ta ve İngiltere’deki Pinewood Studios’daki önemli ölçekli bir platoda çekilen filmin yapımcısı olan Jerry Bruckheimer Films yapımları dayanıklı iyi ödülün ve ödül adaylığının yanısıra, 41 kat Oscar ödülüne namzet gösterilmiş ve 6 Oscar kazanmıştır. hassaten 23 misil altın Küre’ye namzet gösterilmiş ve dört nöbet ödül almışlardır....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.