-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Zor Ölüm

ads
ads

Zor Ölüm Filmi


Vizyon Tarihi belirsiz (2 saat 6dk)
Yönetmen: John McTiernan
Oyuncular: Bruce Willis, Bonnie Bedelia, Reginald Veljohnson
Tür Aksiyon , Gerilim
Ülke ABD

Zor Ölüm Filminin özeti:


Noel gecesi New York kollukçu departmanı dedektifi John McClane günden güne uzaklaştığı karısı Holly’le arasını ıslah etmek ve tekrar barışmak için Los Angeles’a gelir. Holly şirketinin yılbaşı partisi için Nakatomi Plaza’dadır ve McClane bu binaya mevsuk yola çıkar. McClane plazaya vardığında kıyafetlerini tağyir etmek için bir odaya girer. Bu esnada bir takım Alman terörist binayı kuşatarakk içindeki insanları tutu alır. Ellerinden kurtulabilen hiç kişii McClane’dir. elan McClane’e düşen misyon içerisinde eşinin bile bulunduğu bu kalabalığı idare etmek olacaktır....

Aksiyonun sinemasının en mühim örneklerinden biri olan Die Hard kendisinden sonra çekilen üç devam filmiyle bir seri haline getirilmiştir. Bruce Willis’in dünya çapında tam anlamıyla tanınmasını sağlayıcı film yüksekokul Ödülleri’nde dört kategoride Oscar’a layık görülmüştür....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.