-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 12 Yıllık Esaret

ads
ads

12 Yıllık Esaret Filmi


Vizyon Tarihi 24 Ocak 2014 (2 saat 13dk)
Yönetmen: Steve McQueen (II)
Oyuncular: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch
Tür Dram , Tarihi
Ülke ABD

12 Yıllık Esaret Filminin özeti:


1841'de New York'ta canlı Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle baş başa canlı Solomon, serbest canlı ve istediği şeyleri yapabildiği için berhudar bir adamdır. fakat bir devir bir musiki işi için 2 herif ile tanışır ve işlemek için Washington'a gider. İnandığı medeni cihan madun arka olur zira kendisini kaçırıp Güney'de bir çiflikte memluk olarak çalışması için satarlar. Özgürlüğünü müdafaa etmek için verdiği bütün emekler ve mücadele yerle bir olmuş, yaşamsal kabusa dönmüştür. Bu cehennemde Solomon acıyı, şiddeti, değersiz düşürülmeyi tekrar öğrenecek ve isyan etmeye cesareti sıfır br kategori insanın umutsuzluğuna şahit olacaktır. Sevdiklerini ve hayatını art buyurmak için ne yapması gerektiğini mutlak bulmuştur......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.