-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mavi Ring

ads
ads

Mavi Ring Filmi


Vizyon Tarihi 21 Mart 2014 (1 saat 27dk)
Yönetmen: Ömer Leventoğlu
Oyuncular: Ezgi Çelik, Nazmi Kırık, Kemal Ulusoy
Tür Dram
Ülke Türkiye

Mavi Ring filminin özeti:


Eskişehir ülke Hastanesi'nde mütehassıs doktor olarak müteharrik Pınar, bir gece yarısı başhekimlikten aldığı bir görevle, henüz evvel görmediği bir yere gönderilir. elan önce tek ilgi etmediği bir bölge olan bu yer, bir hapishanedir. Bu kebir hapishanede, muhalefet yapmakta olan örgütlerin mühim siyasi tutukluları bulunmaktadır ve bu tutuklular hapishane yönetimini ve hak sistemini ihtarname kılmak için açlık grevine başlayalı bir ay olmuştur. cezaevi yöneticileri ve vekâlet üyeleri ise tutukluları sürükleme edip hapishaneyi kapatarak olayı örtbas etmenin peşindedir ve hekim Pınar'ın hapishaneye çağırıldığı gündüz tutuklular sevk araçlarına doluşturulmuştur bile. Pınar'dan muhtemel nesne ise olayı örtbas etmeleri için kullanacakları bir hekim imzasıdır. ...Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.