-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Mavi Dalga

ads
ads

Mavi Dalga Filmi


Vizyon Tarihi 7 Mart 2014
Yönetmen: Zeynep Dadak, Merve Kayan
Oyuncular: Ayris Alptekin, Onur Saylak, Barış Hacıhan
Tür Dram
Ülke Türkiye

Mavi Dalga Filminin özeti:


Balıkesir’de canlı Deniz, Türkiye'deki pek bir hayli liseli akranı üzere üniversiteye hazırlanmakta ve yaşadığı şehir dışında okumanın hayalini kurmaktadır. yaklaşan dostları Esra ve Gül ile beraber hissedar bir ideali paylaşırlar......

Deniz'in babası baki batmasına karşın dü senede bir yeni bir nöbet kurmaktan vazgeçemeyen bir adamdır. Annesi ise elan fazla ilkokula revan değersiz kardeşi develik ile ilgilenmektedir. Bir güneş Deniz, değerli ve ciddi bir tablonun yanmasından mesuliyetli tutulur. Hayatta erkeklere, geleceğe konusunda kafası karışıkken, ergenlik sorunlarından bunalırken bir de bu hadise sodyum klorür biber ekmiştir. benzeri dönemde il çapında yaşanan doğalgaz sıkıntısı Balıkesir'i de etkiler. Bir müddet sonra deniz yaşadığı sıkıntılarda bir olmadığını ayrım edecektir......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.