-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ejder’in Öpücüğü

ads
ads

Ejder’in Öpücüğü Filmi


Vizyon Tarihi 30 Kasım 2001 (1 saat 38dk)
Yönetmen: Chris Nahon
Oyuncular: Jet Li, Bridget Fonda, Tchéky Karyo
Tür Dövüş , Aksiyon , Gerilim
Ülke Fransa , ABD

Ejder’in Öpücüğü Filminin özeti:


Anti er bir tab ile mukabil karşıyayız. O gizemli ve sırlarla meşbu olayları çözmekten sorumludur yalnız bunu başarmaya çalışırken yaşadığı yeri endirekt yoldan da olsa birbirine katar. ardıç rakısı bilinmeyen servisinin bir mensubu, zatî görevle Paris’e gönderilir. Filmde, çocuğunu arayan Nebraskalı bir kanayaklı rolünde karşımıza sâdır Bridget Fonda’dan tütün da, Paris’i bir görüntü olarak kullanmaktan öte misyon gütmeyen sahnelerine kadar herşey, ayağı yere basan bir senaryonun gerektirdiklerine gırla uzak. Diyebiliriz ki senaryocu ve çekimci kimliğiyle filme damgasını vuran Luc Besson, tepkili uçak Li’li kıvrak dövüş koreografileri dışında dayanıklı bir şeye aldırmadan, kung-fu motiflerinin oldukça çoğunu içeren bir film çekmiş......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.