-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hidalgo

ads
ads

Hidalgo Filmi



Vizyon Tarihi 30 Nisan 2004 (2 saat 16dk)
Yönetmen: Joe Johnston
Oyuncular: Viggo Mortensen, Omar Sharif, Saïd Taghmaoui
Tür Tarihi , Macera , Aksiyon
Ülke Fas , ABD

Hidalgo Filminin özeti:


nâr Okyanusu Arabistan'da planlı dünyanın en bilinen koşun yarışlarından bir tanesidir. fellah atları ve onların Bedevi sürücüleri bu ölümsek yarışta karşı karşıya gelmektedirler. Bir zaman enikonu gösterişli bir zenci şeyhi bir Amerikalı'yı ve onun dayanılmaz ati Hidelgo'yu yarışa davet eder ve cesim bir iddiaya girişir. bundan sonra dünyanın en müthiş yarışlarından birinde bir amerikalı ve hiç amacı hayatta sürdürmek olan ati da vardır. ancak Hidalgo, hafife alınacak bir at değildir.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.