-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Maskeli Süvari

ads
ads

Maskeli Süvari Filmi


Vizyon Tarihi 5 Temmuz 2013 (2 saat 29 dk)
Yönetmen: Gore Verbinski
Oyuncular: Johnny Depp, Armie Hammer, Tom Wilkinson
Tür Aksiyon , Macera , Western
Ülke ABD

Maskeli Süvari Filminin özeti:


Butch Cavendish, Vahşi günindi eyaletlerinde nam salmış azılı bir hayduttur ve çetesiyle işlediği cinayetler, yıllardır sürdürdüğü eziyet nedeniyle idama mahkum olmuştur. şimendifer yolu açım töreninde halka 'armağan' olarak asılmasına hüküm verilmiştir, fakat onu kasabaya nâkil şimendifer vagonundan kaçmayı başarır. Peşine takılan bölge süvarilerini ise pusuya düşüren Cavendish'in önünde yakında kimesne kalmamıştır. Kendisini adalete adamış, gizemli maskeli bir süvari ve yüzü 'savaş' boyasıyla kaplı Kızılderili Tonto dışında......

İlk el 1930'lu yıllarda ABD'de bir radyo programında ortaya çıkan maskelenmiş atlı karakteri daha sonra televizyon dizisi ve sinema filmleriyle ete kemiğe bürünmüştü. Bu son maskelenmiş süvari filmde Kızılderili ruhani cengâver Tonto'yu Johnny Depp canlandırırken, haklar adamlığından süvariliğe geçiş karşılayıcı John Reid'ı ise Armie Hammer canlandırıyor. Birbirlerine aksi dü karakterin, usulsüzlük ve açgözlülükle muharebe etmek için bir araya geldiği macerayı ise Karayip Korsanları serisine imza atan için Verbinski üstleniyor......Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.