-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Wordpress Eklentisiz Rastgele Yazılar Özelliği

ads
ads
Bir çok webmasterın favorisi olan, wordpress hazır yönetim sistemi için geliştiriciler tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan bir çok eklenti mevcuttur. Lakin web sitenize kurduğunuz yada kuracağınız eklentiler zamanla sisteminizde sorgu sayıları artacağından yavaşlamaya neden olacaktır. Yavaşlamada yine bir çok webmasterı yakından ilgilendiren seo kriterlerinden sadece biridir. Yani hızlı işlem yapan siteler, yavaş yapanlara göre google'da daha bir kıymetlidir diyebiliriz. Dolayısıyla web site geliştiricilerin bazıları da her ne kadar eklentiler işlerini kolaylaştırıyor olsa da, eklentilerin sitelerine katacağı özellikleri eklentisiz şekilde yapmaktadırlar. Wordpress eklentisiz rastgele yazılar özelliğini kullanmak için aşağıda ki linkten anlatıma ulaşabilirsiniz. Ayrıca sitenizde duyurularda bulunmak istiyorsanızda, duyuru penceresi eklentisi hakkında bilgilere yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Wordpress Eklentisiz Rastgele Yazılar Özelliği
WordPress Duyuru Penceresi Eklentisi

Yukarıda bahsettiğim gibi kimi webmaster ise eklentisiz özellikler katmayı zahmetli, vakit kaybı vs bir çok nedenden dolayı tercih etmeyebiliyorlar. Eklenti tercih edenler için istediğiniz içeriğinize ziyaretçilerinizin dikkatlerini çekmek için kullanabileceğiniz bir çok eklenti mevcuttur. Bu eklentileri kullanarak ziyaretçilerin daha çok dikkatini çekerek istediğiniz içeriğinizi okutma ihtimalini yükseltmiş olursunuz. Eklenti hakkında daha detaylı bilgiye ve wordpress seo eklentileri, eklentili yada eklentisiz bir çok özelliğinin yanında, daha bir çok eklenti ve wordpress hakkında bilgilere sade bilgiler sitesinin wordpress kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Bilgi Dünyası Sitesi

Ayrıca wordpress ve eklentileri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Dahası teknolojiden, kampanyalara, android uygulamalarından web tasarım yazılarına kadar bir çok kategoride çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz. Siteye ise buradan ulaşıp bilgili vakitler geçirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Buyrun URL http://www.sadebilgiler.com/wordpress-eklentisiz-rastgele-yazilar/

      Sil
  2. Rastgele yazılar çok işe yarıyor. İçerik sağlamsa gelen gidemez oluyor siteden

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.