-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 2014 Dünya Kupası Genel Değerlendirme

ads
ads

2014 dünya kupası çok çekişmeli geçiyor.Birçok sürpriz yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz gibi gözüküyor.

2014 Dünya Kupası Genel Değerlendirme
Dünya kupası şu ana kadar yeteri kadar sürprize sebep oldu.İspanyanın elenmesi,Portekizin elenmesi,İtalya ve İngilterenin safdışı olması ve kötü performansları,onların aksine Kosta Rikanın müthiş oyunu,takım bazında olmasa da bireysel olarak Suarez'in ısırığı ve sayamadığım daha niceleri... Bu kadar sürprizlerin yaşandığı böyle zevkli bir turnuvayı izlemekte izleyenlere keyif veriyor. 

Şu an çeyrek final aşamasında olan turnuvada bir kaç sürpriz daha olabilecek gibi gözüküyor. 8 grup lideri çeyrek finale kaldı. Ev sahibi Brezilya, Şili karşısında resmen direkten döndü. Kolombiya karşısında da çok zorlanacaklarını düşünüyorum. Hatta Kolombiyayı bir adım önde görüyorum. Almanya -Fransa eşleşmesi de adeta erken final gibi çıktı karşımıza. Bakalım yine 90 dakika macerası ile yola çıkan takımlar 120 dakikaları tekrar göreceklermi? Şahsi fikrimi sorarsanız,görmelerinden yanayım.Çünkü, 4 yılda bir gelen bu dünyanın en büyük turnuvasında her dakikanın bizim için çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.Biraz da hakemlere değinmek istiyorum. Hakemler çok eleştirildi bu turnuvada. Özellikle açılış maçının "Asyalı hakemi " ile başlayan hatalar zinciri diğer maçlarda da devam etti. Ben burda suçu FİFA 'da ararım.Böyle büyük bir turnuvada epey bir zamanınız varken hakemleri daha iyi izleyip analiz edebilme imkanları vardı. Ama bu hatalara olumlu bir yönden bakacak olursak Cüneyt Çakırın üstün performansıyla üst düzey bir maç alma ihtimalini göz önünde bulundurmak olabilir.

Türkiye'de eleştiri oklarının hedefi olan Cüneyt Çakır bana göre şu ana kadar ki en iyi hakem. 2 kritik maç aldı, ikisini de çok iyi idare etti. Final görebileceğini düşünüyorum.Kısaca bu muhteşem şölenin sonuna yaklaşırken iki anahtar kelime üstünde vurgu yapacağım.  İZLEYELİM VE GÖRELİM!!!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel bir değerlendirme olmuş, tv yorumcularıda okumalı bence. Hollanda favorim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.