-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Crack nedir ? Nasıl yapılır

ads
ads

Crack nedir ? Nasıl yapılır
CRACK NEDİR ? NASIL YAPILIRCrack kelimesinin sözlük anlamı çatlatmak , kırmaktır .Yani bir programı crack etmek ; o programın güvenliğinde çatlak bir yer bulup programı değiştirmek anlamına gelir


CRACK NEDİR ? NASIL YAPILIR Crack kelimesinin sözlük anlamı çatlatmak , kırmaktır .Yani bir programı crack etmek ; o programın güvenliğinde çatlak bir yer bulup programı değiştirmek anlamına gelir. Crack Programları Nasıl Çalışır? Crack programlarının değişik çalışma stilleri vardır .Bazıları direkt çalıştırılabilir dosya (.exe) üzerinde değişiklikler yapar. Bazıları da .dll .ini gibi sistem dosyalarında değişiklik yapar.Böylece ilgili program kırılmış olur. Bazı crack programları ise genel olarak  bir farklılaştırma çalışması da denilebilir .Sadece programına denk olan  seri numaraları (Serial Number) üretirler .Crack programının ürettiği seri numarasını siz ilgili programa girerseniz program REGISTER' lanmış olur. 

İnternet sektörü büyüdükçe bir sürü yenilikler meydana gelmek de ve ihtiyaçlarımız artmakta olduğunu görüyoruz .İş hayatında olsun Yaşamımızda olsun bir çok şeye gereksinim duyarız ve teknoloji geliştikçe yaşamımız kolaylaşmakta. Peki nasıl kolaylaşıyor tabi ki teknoloji ve bilgisayar ile . Bilgisayara deyince aklımıza genellikle programlar gelir ve evet haklısınız programlar .Artık hayatımızın her yerindeler günü gelir bu programlara ihtiyaç duyarız ama kullanamayız çünkü çoğu paralı ve karşılayamayacağımız miktarda para isterler ve bu durumda crackler yani diğer adıyla ilaç devreye girer. 

Crack ücretli bir programı ücretsiz yapmayı sağlayan bir tür ilaçtır .Programı sınırsız kullanmayı sağlar .Sanırım crack nedir anlamışızdır. CRACK NASIL YAPILIR 1)Öncellikle crack yapacağımız dosyayı internetten bulup indirmemiz gerekiyor 2)Genellikle rar. Dosyası olduğu için rardan çıkarıp dosyaları kopyalıyoruz 3)Kopyaladığımız dosyayı crack yapacağımız programın kurulu olduğu yeri bulup oraya yapıştırıyoruz İndirdiğimiz programa sağ tıkla-özellikler-dosya konumunu aç diyoruz kurulu olduğu alan geliyor. 4)Çıkan ekran da taşı ve değiştir dedikten sonra yeni kısa yolumuzu bulup masa üstüne gönderiyoruz ve crack işlemi bitmiş oluyor ücretsiz ve sınırsız kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz 2. yol Crack yapacağımız dosyanın internette seri numarasını bulup programda yazıyoruz bu da başka bir yolu (internetti kesmeyi unutmayın)

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.