-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Giyim Markalarının Devi Zara'da Kariyer

ads
ads
Türkiye’de en fazla tercih edilen ve en bilindik markalardan bir tanesi olan Zara, modayı yakından takip eden bayanların tercih ettiği bir marka haline gelmiştir. Müşterilerine sunmuş olduğu modaya uygun şık kıyafetler ile her yıl olduğu konumu koruya Zara Mağazaları, bayanların vazgeçemediği markalar listesinde üst sıralardadır.

Türkiye’nin değişik bölgelerinde yer alan Zara, bulunduğu bölgelerde iş istihdamı oluşturan bir markadır. Zara mağazalarında çalışanların kendilerine olan güveni ve insanlarla iletişimi üst seviye de olmak zorundadır. Eğer siz de bu özellikleri taşıyorsanız Zara çalışanı olabilirsiniz. Zara’da kariyer yaparak yükselebilir ve kendinizi üst konumlarda bulabilirsiniz. Böyle tanınmış ve dünya da ün yapmış bir marka da çalışarak geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.

Zara’da çalışmak için öncelikle Zara iş ilanları içerisinde kendinize uygun bir iş alanı bulmanız gerekmektedir. Zara bir çok departmanına personel alımı yapmaktadır. Bu iş fırsatlarından size uygun olanı bularak, kendinize özgü iş alanında kariyerinizi geliştirebilirsiniz. Zara gibi tanınmış markalarda kariyer yapmak her zaman iyi bir referans olur ve kariyeriniz de sizlere yardımcı olur.

Zara iş ilanları ve iş olanakları için ensonisilanlari.com kariyer sitesinden destek alabilir ve bu siteden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz...makale

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.