-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Medical Park Hastanelerinde Kariyer

ads
ads
Türkiye’nin en büyük hastane zincirlerinden bir tanesi olan Medical Park Hastanesi, ülkemizde yer alan en modern ve en fazla şubesi bulunan özel sağlık kuruluşlarından bir tanesidir. Muharrem Usta tarafından kurulan bu hastane, çok kısa zamanda oldukça hızlı gelişmiş ve Türkiye’nin her bir yanına şubelerini açmıştır.

Medical Park Hastanelerinin hızlı büyümesi ve çeşitli bölgelerde yeni şubelerin açılması sebebi ile personel ve eleman alımı ihtiyacı doğdu. Medical Park gibi ünlü bir sağlık kuruluşunda çalışarak kariyerinizde odaklandığınız noktaya hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Öncelikle Medical Park iş başvurusu için resmi sitesi üzerinde yer alan açık iş pozisyonlarından kendinize uygun olan pozisyona başvurunuzu yapıyorsunuz.

Medical Park, son zamanlarda açmış olduğu hastaneler ile bulunduğu bölgeler içinde çeşitli iş istihdamları yaratmaktadır. Doktor, hemşire ve çeşitli sağlık görevlilerine ihtiyacı olan Medical Park, kariyer sayfasında açık iş pozisyonlarını yayınlamaktadır. Modern ve en son teknolojinin kullanıldığı Medical Park Hastaneleri kariyeriniz için iyi bir yer olabilir. Çeşitli sosyal faaliyetler ve iyi maaş olanakları dahilinde bu hastanede kariyer yapabilirsiniz.

Medical Park güncel iş ilanları ve açık iş pozisyonlarını isbasvurusu.biz isimli kariyer sitesinden takip edebilirsiniz. Sadece Medical Park değil diğer sağlık kuruluşlarının da güncel iş ilanlarını bu siteden takip ederek, ilk başvuruyu siz yapabilirsiniz.Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.