-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Poseidon’dan Kaçış

ads
ads

Poseidon’dan Kaçış Filmi


Vizyon Tarihi 23 Haziran 2006 (1 saat 39dk)
Yönetmen: Wolfgang Petersen
Oyuncular: Josh Lucas, Kurt Russell, Jacinda Barrett
Tür Macera , Aksiyon , Dram
Ülke ABD

Poseidon’dan Kaçış Filminin özeti:


Yılbaşı arifesidir ve 2000 den zait geçici ve mürettebat, dev gemi Poseidon ile kuzey Atlantik’te ilerleyiş halindedir. Balo salonunda matrak dakikalar yaşamakta olan insanlar az sonra başlarına istikbal olan felaketten yana bihaberdirler. aniden 30 metreyi aşan dev bir dalgınlık ile Poseidon alabora olur. gemi süresince çöken kolonlar, yangınlar dehşet bir kargaşaya neden olur. Hayatta kalanlar ise felah yolu aramaktadırlar. düzgün Fırtına’nın yönetmeni Wolfgang Petersen, bir nöbet elan felaket filmi meraklılarına kazançlı şeyler vaat ediyor. 1972 yapımı Poseidon Macerası’nın gene yapımı olarak nitelendirilebilecek olan film, azmin, kararlılığın ve inancın gücünden soluk vuruyor....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.